Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Seara buna,
Am ramas in urma cu vreo 2 capitole , am intrat doar sa va salutam , sa va spun ca eu ma simt tare rau ,stare de voma si durere de stomac (cred ca lipsa de ciocolata)dar o sa treaca si asta, o sa recuperez sper in seara asta si intru din nou dupa.Pe 10 decembrie Iulia are playingul de Carciun impreuna cu anul 2 si domisoara mea va fi ingerul Gavril...
Sper ca sunteti bine de la mic la mare va dam un pupic cu zgomot pe obrojori .

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

dana15 si noi am avut bubite pe fata ca niste cosuri si au trecut cu crema de galbenele de la farmacie, asta dupa ce incercasem si ce sudocrem si cu cutaden.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

seara buna si de la noi!

la multi ani Kemsy

Noi suntem in vizita la bunicii paterni si evident Carol este vedeta serii iar el este in culmea fericirii si rade de mama focului.

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Kemsy La multi ani! Multa sanatate si fericire! Sa te bucuri de Loris!

Monikus daca ii dai sa pape inainte sa pleci doctor si imediat cand te intorci? Nu stiu la cat timp il alaptezi, dar daca stai vreo 2-3 ore ma gandesc ca ar trebui sa fie ok. Daca te mulgi de mai multe ori cate 30 de ml? Ii lasi cateva biberoane sa-i potoleasca foamea? Si eu ii dau Sab, nici nu am incercat altceva, e adevarat, oricum plange, dar ce putin noapte doarme. Uite la noi functioneaza foarte bine plimbarile, daca stau cu el in casa plange toata ziua, nu pot sa fac nimic altceva decat sa stau cu el in brate si tot plange, dar cand il scot afara sta cuminte cate patru ore. Azi de exemplu am iesit din oras si a fost tare cuminte si pe drum si cat a stat la aer liber s-a trezit doar cand am prins o bariera si i-am dat sa pape si gata si apoi cand ne-am apropiat de casa. Acum papa cu mare pofta.

Ehei, ce dulceata am admirat eu, o scumpica mica ce-si ridica singura capsorul. Tare imi vine sa pupacesc o printesa de Selen cu ochi frumosi.

Iuliapapusa de ce crezi ca ii mai este foame? Ii dai san sau formula? Poate mananca suficient dar o deranjeaza ceva. Oooo, dar am vazut-o in poze, e o papusa dulce si bucalata, pare bine hranita. Sa stii ca si Alex doarme cu capul intr-o parte, asa ii place, eu l-am lasat asa, incerc doar sa nu-l las sa stea prea mult pe aceeasi parte.

Dana
am observat si la Alex o mica iritatie pe frunte, o sa incec sa-i dau cu aceeasi crema cu care il dau ... la fundulet . Sa vad daca are efect. Am observat dupa baita ca i se uscase cam tare pielea si apoi a devenit un fel de iritatie, nu stiu cum sa o descriu, nu sunt chiar cosuleti.

Am vazut o Biencuta dulce, am recunoscut un carusel care inveseleste pe Alex si am admirat patutul puiutului, cu Alba ca zapada, frumos.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor...iar pe fuga intru sa va salut si sa ii spun BAFTA lui Andre...sa fie cum vrea ea! Ai incredere ca esti pe miini bune la Gine I cu Stami langa tine...nu e cazul sa iti faci griji! Daca e sa fie...nastere usoara!

Sunt rupta de oboseala ca am avut o zi plina...i s-a pus pata sotului ca trebui musai sa ne schimbam masina (ca deh are 3 ani si 100.000 km) asa ca azi am fost la 3 firme si am facut doua drive-teste si inca nu ne putem hotari ce sa luam ...sa fie fiabila cu portbagaj mare cu oglinzi electrice etc etc etc....si la pret mic!

Mamarutza a ramas cu mama si a fost tare agitata de abia a adormit acum la ora 6.

Dana eu pentru bubitele de pe fata dau cu ceai de musetel de doua trei ori pe zi si apoi cu bepantene...inca le mai avem dar nu sutn asa vizibile. pediatra mi-a spus sa alternez o zi bepantene si alta saprosan pudra..sper sa treaca!

Elle ...ce lucruri frumoase pe site-ul ala...am aruncat si eu un ochi...si ce preturi bune.

Va doresc o seara faina!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Si bineinteles ca am uitat sa felicit dovleceii care azi fac 1 sau 2 lunite!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multe lunite pt:

mami kemsy
Karolina de Clodute
Razvan de Mary_07
Nicola de ramonagabri
Victor Cristian de greiere
Radu Mihai de liliac1
Andi MAtei de mihaela-amalia
Mattia Gabriel de danangie

...si... multumim de tratatie.
Intre noi fie vorba, cred ca la mine era bun un ceai cu lamaie.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj
Buna seara fetelor...iar pe fuga intru sa va salut si sa ii spun BAFTA lui Andre...sa fie cum vrea ea! Ai incredere ca esti pe miini bune la Gine I cu Stami langa tine...nu e cazul sa iti faci griji! Daca e sa fie...nastere usoara!
Multumesc mult. Asta ma linisteste si pe mine, ca sunt pe maini bune. Cand am auzit ca vine de la alegeri sa-mi monitorizeze copilul, parca am prins curaj. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Andrecluj, multa bafta!
Asteptam vesti bune maine(au cam imbatranit agitatele da' sigur o sa iasa o galerie pe cinste la momentul oportun)!
Faci ceza,nu?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Andrecluj, multa bafta!Asteptam vesti bune maine(au cam imbatranit agitatele da' sigur o sa iasa o galerie pe cinste la momentul oportun)!Faci ceza,nu?
Da, ma gandeam si la asta, ca agitatele sunt cam amortite, dar nu le scoateti, eu sper sa nu fie cazul inca maine, fac abia 38 de saptamani. Nu stiu daca facem ceza, decide medicul, daca la TNS vede probleme banuiesc ca e de cezariana, dar ma las in mainile lui si ale lui Dumnezeu. Mai bine o rugaciune decat agitatele maine 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput