Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele,

missed me?

am disparut ca magaru' in ceata .. am fost tare aglomerata zilele astea si nu am avut timp. anna are o noapte cu somn, una fara .. azi-noapte a dormit de la 23.30 la 6.30 .. azi am fost la epilat si ma duc mai incolo sa-mi fac pedichura si manichura.

nu am citit din urma caci ar cam trebui s-o tai ..

eu cred ca pana la urma o sa-i iau annei un leganus graco .. e mai ieftin. incerc acum sa-i iau din SUA printr-o cunostina, sa vad daca imi iese. in plus vreau si niste haine ptr fete si cate ceva ptr mine si sot .. daca nu .. mai stiu pe cineva de pe forum care trimite pachete cu ce vrei dar iti cere 25% din valoarea comenzii ..

mamici de fetite .. priviti aci ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mutumim de urari
Luci,Liliacule
Urez si celorlalti sarbatoriti la cat mai multe lunite pline de gangureli si momente frumoase

Tot vroiam sa zic de cateva zile dar neuronu' a intrat in vacanta....Miha, sincere felicitari pt performantele scolare ale fiicei tale (felicitari venite tot din partea unei premiante in cls 1-8...ca de pe-a 9-a i-au mai intrat si baietii in cap pe langa carte)

Iulia,vizionat pozele,admirat falcutele StefanieiFelicitari pt botez

Elle dupa o asa noapte,poate se anunta zile mai bune si la voipupam printesele

Miany,te primim cu drag si te asteptam oricand la discutii. Si pupam si "pasarica soptitoare"

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele am si eu cateva nelamuriri.
Fiemea pur si simplu nu se mai satura din lapte.La 5 minute max 10 dupa ce a mancat tipa iar de foame.Ce sa fac?Sa-i bag cereale de pe acum este prea mica dar altceva ce ar fi de facut?
Alta dilema e ca majoritatea timpului se fataie numai din piciorul drept pe celalalt il tine batos adica incordat.Oare de ce?
Foarte des sughite?Voi patiti?Cum il o linistiti?Ii dati sa bea apa ceai lapte sau o lasati sa-i treaca?Ca a mea se cam deranjeaza la sughit.
Alta ar mai fi ca oricatte incercari fac eu sa o tin cu capul drept ea are mereu tendinta sa si-l incline intr-o parte.Ii pun cate un scutec facut sul in amblele parti dar reusestea ea de le indeparteaza si tot asa si-l tine.Am observat ca are capul cam oval( bombat in spate).Ati patit?Ce faceti?
Am vazut pozele Selen este fata mare de acum incerca sa tina pasul cu Bruciulica ca de e gagicaso si sa nu fie ea mai prejos
Luto eu o masez cu ulei Jonson's cu extract de musetel.E tare bun.A fost singurul care mi-a scapat-o de o urata iritatie la veverita

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Maiii!! ce-i cu dezmatul asta aici?! si ce dezordine! cutii goale de pizza, frimituri de furesecuri..si de icrele astea lasate pe masa cred ca s-a ales praful mai apuc si eu ceva?!! o maslina, o atentie?! un ceai pt lactatie??!!

pupici pentru Radulescu, Razvi si restul trupei de dovlecei! sa cresteti mari si frumosi!

LA multi ani Kemsy!

la mine este liniste, Ana si tati isi fac somnul de frumusete(eu mi' s deja frumoasa, asa ca nu mai am nevoie).. profit putin de calculator;

Vik m-am gandit si eu la varianta aceasta cu Infanrix penta l la 4 luni...vom vedea cum vom proceda pana la urma! a fost o zi cu adevarat frumoasa ieri..ma bucur ca ati profitat!
Maria sa aveti o zi buna astazi! te asteptam cu impresii..cand vei avea timp;
multumesc pt raspunsul cu vit D..am crezut ca ai uitat si nu te-am mai sacait; esti o scumpa!
si zici ca Amazonul livreaza si in Ro? care Amazon? ala din State? ca cei din Uk am vazut ca trimit si la noi..dar pe mine preturile alora din State ma ung la suflet;
citesc imediat si articolul cu vigantolul (sau prospectul..)
Ellenuta fain situl! trimit si in Ro (inca nu l-am luat la puricat); saru'mana!

Mada am vazut pozele cu feciorasul tau! frumos ca si mamica!!! (ce-mi place ca te-ai vopsit...arati tare bine!)

o imbratisare calda si pt aida!

noi avem niste bubite pe fata..pe obrajori si pe ceafa (chiar si pe pielea caputului)..sunt ca niste cosuri (fix asa arata)
o tamponez cu dischete inmuiate in ceai de musetel si galbenele, am dat-o o singura data si cu Sudocrem (dar nu am vazut o ameliorare si am renuntat)..ati avut si voi asa ceva? cum sa scapam de ele? multumim frumos de ajutor, ca uite ne este si rusine sa mergem la cheful baietilor astia frumosi..cu fata patata nu se poate!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Pupici si pentru mami de Chiara..o sa ma gandesc maine la voi si imi leg telefonul de gat (ma simt tare onorata si importanta);
pe la ce ora megeti la test?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Am reusit sa ajungem si noi la baby expo azi. Dimineata la 10 cu greu mai gaseai locuri de parcare. Am luat fash, 2 body si caruciorul asta http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2733-carucior-sport-moving-light.aspx (cu 400 si-mi pare rau ca nu m-am indurat sa iau si sac de pus in el dar, era 100-150 si mi s-a parut mult) si cum a fost vreme frumoasa i-am facut si rodajul. Am ajuns in casa am mancat,ne-am schimbat, iar am mancat, ne-am dragalit si l-am pus in patut cu gandul sa recuperez si eu pe aici si stiti ce face acum?? Asta: http://family.webshots.com/photo/2942572860104955882rVVtQl . Mananca mingea cu zdranganici pe care i-am luat din Auchan ieri seara.. S-ar putea sa adoarma sau sa urle depinde cum mi-o fi norocul.
Sunt un pic suparata ca parca are mucisori. Nu e infundat si nici nu-i aud tot timpul decat cand incearca el sa-i sufle. Am tot incercat sa-i scot inca nu-mi dau seama daca am reusit pe toti.
Cred ca maine seara mergem sa cumparam si scoica. Mai trebuie si altceva la scoica sau merge ea direct prinsa in masina?
A reusit careva sa vada leaganul din Carrefour?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Eu sunt un pic stresata ca sapt viitoare tre sa ma duc la controlul de 6 sapt si nu stiu cum sa fac cu bebe. Cred ca trebuie sa il car dupa mine si sa il alaptez pe unde oi putea. Am incercat sa ma mulg dupa ce papa el dar nu am reusit sa scot mai mult de 10-15 ml asa ca, de un biberon nici nu se pune problema. Nu stiu daca ar fi bine sa ii dau o tura de lapte praf. Poate ma ajutati putin.

Eu cred ca e mai bine un ceiut (de musetel in concentratie slaba) ca la lapte poate sa faca alergie.Al meu a papat o portie de ceiut sapt trecuta si a fost ok. Ar fi papat si azi daca mai intarziam mult la baby expo ca l-am gasit cu biberonul pregatit.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

am ajuns acaså!ce zi minunatå..!

am ajuns la timp sa felicit si eu pe råzvånel simattia.

la multi ani cat mai multe lunite!!så fiti sanåtosi si sa aduceti numai bucurii pårintilor!

multumim de aprecieri fetelor..mie mi-a spus mama ca si eu de micå am gangurit , m-am intors am inceput sa merg de devreme asa ca are cui semåna Brucu..

selene chiar daca brucu face diverse scheme sa nu crezi ca iubeste statul pe burtå..la fel e 5 minute se arcuieste se intinde si apoi pam capu jos si måråie si nimik nu il face sa isi mai ridice capul sau sa tacå

fetelor eu tare duc dorul la vara aceea nu prea cald nici prea frig cu un soare puternic si ziua luuungå..de aia azi am zbughit-o direct cand am vazut soarele ala clar si ffrumos..la ora 3 era noapte deja..måine s-a anuntat la fel asa cå vom fi pe afarå dimineatå..

iulipåpusa påi luta ta e superbå..e grasunica si frumoaså foc

selene pupåm pulpitele frumoase de ebru..eu decat ca brucu nu-i voie

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Pupici si pentru mami de Chiara..o sa ma gandesc maine la voi si imi leg telefonul de gat (ma simt tare onorata si importanta);pe la ce ora megeti la test?
Chiar azi ma gandeam ca nici nu te-am intrebat daca pot sa iti dau mesaj. Nu stiu ora, depindem de alegeri, dar azi am un feeling ca venim bine merci acasa. Iti dau de veste orice ar fi si multumesc. Pupam 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana din pacate, nu expedieaza in ro .. sper sa ma pot descurca cu acele cunostinte .. daca nu, sa vad cum fac ..

la leganuse, cred ca voi ramane la www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2379988" target="_blank">acesta

mi se pare ok la pret .. aici costa 600 ron graco shiluette .. chiar daca pun shippingul, tot nu ajung la pretul din ro ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput