Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor.

De cateva zile ma tot chinui sa scriu un mesaj sa vedeti ca nu v-am uitat dar nu m-a lasat bebe deloc.

Vorba Laurei78nico are zile si zile. La fel si nopti. Sunt nopti in care doarme cate 4 ore legat si nopti in care doarme cate 5 minute si se trezeste urland. Sper sa treaca si la noi colicii repede ca nu mai rezist mult pe langa el.

Tocmai a avut o criza de plans din cauza colicilor de am avut impresia ca se sufoca de atata tipat si plans. Doamne ajuta sa treaca mai repede si sa ne putem bucura si noi si el saracutul.

Kemsy, la multi ani!

Moni_iulia, Nela, La multi ani si bebeilor vostri pt zilele trecute.

De fapt, la multi ani tuturor sarbatoritilor de sapt asta pt ca oricum nici nu mai stiu de cand nu am mai scris. De recuperat nici nu poate fi vorba.

Eu sunt un pic stresata ca sapt viitoare tre sa ma duc la controlul de 6 sapt si nu stiu cum sa fac cu bebe. Cred ca trebuie sa il car dupa mine si sa il alaptez pe unde oi putea. Am incercat sa ma mulg dupa ce papa el dar nu am reusit sa scot mai mult de 10-15 ml asa ca, de un biberon nici nu se pune problema. Nu stiu daca ar fi bine sa ii dau o tura de lapte praf. Poate ma ajutati putin.

Vad ca voi sunteti puse pe petreceri. O sa fiu si eu cand vom scapa de colici. Sper sa se intample curand. Intre timp, am realizat ca nu reactioneaza copilul meu nici la infacol, nici la debridat, nici la espumisan. De azi incerc o sapt cu sab-simplex. Sper sa-i fie mai bine. Daca nu merge nici asta cred ca asteptam pur si simplu sa treaca de la sine ca nu mai stiu ce sa ii mai fac. Ma simt tare neputincioasa.

Va pup si sunt alaturi de voi mai mult cu gandul decat cu scrisul. Weekend placut in continuare.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica ce ma bucur ca mai avem vesti de la tine!
Sincer doctora mea mi-a pus ca orice le-am da ca sa le treaca colicii este pt psihicul mamei. La noi mai are efect dar nu mereu sa-i incalzesc un scutec cu fierul de calcat si sa-l tin infasat cu o paturica, sa-i fie cat mai cald.
Nu stiu ce sa-ti spun despre laptele praf... eu am destul lapte si pot sa-i las in biberon. Din ce imi aduc aminte de la Ramona cand am trecut-o pe formula am facut azi 30 ml, maine 60 si tot asa...
si numai bine!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Melania Iau eu fursecuri de la tine ca de la mine de-atata gustat...parca nici nu-mi mai plac.
La Multe lunite lui bebe Razvi! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el asa cum ma bucur si eu de al meu. Toate cele bune va doresc!

Si la mine merge netu tot cam ca la Luto, nu'sh ce-a patit. Il mai las un pic sa-si faca de cap si sun la astia sa le dau cu modemu'n cap

Asa ca astept un pic ca sa ma uit la poze

Iuliko chiar ca sunteti avansati Deja ne rasucim pe burta, iuhuuuu. Bruce ne da lectii iar noi stam cumintei si luam notite. Sa va fie de bine plimbarea. Azi vreau si eu sa ma avant dar sa vad daca reusesc dupa ce vine marele EL acasa, ca n-am curajul sa ma apuc de echipat 2 plozi deodata. Urletele stereo ma scot din sarite.

monikus noi supravietuim doar cu sab-simplex si este destul de bine. Ce ma distreaza ca atunci cand papa laptic se aude in burtica cum baltacaie, parca mi-e si frica sa il manevrez...dar sunt curajoasa si incerc sa ma autosugestionez ca este bine si ca o sa crestem si noi pana intr-acolo incat sa scapam de situatii de-astea neplacute. Hai, ca o sa treaca toate

miany Chiar ca suntem fete faine...si speram sa-ti putem fi de folos atunci cand vei avea nevoie.

slimfitmada Uelcam. Abia astept sa va cunosc...dar mai intai sa le transmit vreo 2 de "sanatate" la astia cu netu' lor cu tot, ca nu pot deschide albumele cu pozici.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura, Liliac multumesc frumos pt cuvintele bune. Ma rog in fiecare seara sa ii fie bine a doua zi si sa nu se mai chinuiasca atat. Poate ca intr-o zi ma voi trezi si voi vedea ca ruga mea a primit raspuns. Va pup. Ma duc la bebe ca iar plange saracutul.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

esti binevenita te asteptam cu drag la cat mai multe postari, suntem fete faine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

asa mi-a soptit si mie o pasarica...ca sunteti tare de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

miany Chiar ca suntem fete faine...si speram sa-ti putem fi de folos atunci cand vei avea nevoie.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Multumesc mult..o sa va mai "bazai" cand am vreo nelamurire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Sincere felicitari Iulika pentru progres!A mea inca nu se prea misca asa de mult.Am observat ca da mai mult din piciorul drept.Oare de ce.Abia astept sa fie si a mea balerina

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Gata acum ca a adormit pt 5 minute iar sa ma vait si eu.Azi noapte a fot mare oracaiala iar ca sa fie treaba completa s-a oprit curentul pe la 4 dim si tocmai atunci se retrezise si mistretica mea in foamete mare.Era o bezna de nu ne vedeam deloc si eu mai disperata ca nu stiam sigur pe unde e ca sa o apuc calumea.Dupa 5 minute de chin ca sa cautam o lumanare sa ii pregatim printesei masa ei m-am mai linistit.Intr-un final a adormit pe la 5 si ceva.Ieri am fost in pediatrie la un control de rutina si am venit cu o mie de draci.Am gasit o disperata care a aruncat in scarba un ochi peste copil (macar a cantarit-o si are 5,300 kg) a ajuns ea frate la concluzia ca mai are inca rosu in gat.De suparata eu nu mi-am dat seama ca de unde si-a dat ea seama ca este inca racita daca nu s-a uitat in gatul ei am luat reteta si m-am carat f trista.Am cumparat reteta si acasa cand citesc prospectul vad ca se administreaza deca la copii cu varsta de peste 6 luni iar a mea are deabia 2.Deci niste bani irisiti.Luni ma duc din nou la altcineva ca sa ma lamiresc.Azi am stat si noi mai mult pe afara ca e tare linistica la aer de nu-mi mai vine sa o bag in casa deloc.Asa de disperata sunt uneori .Dar lasa ca trece

poze luta

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2921931910104955882iVWoKB
Am pus si eu niste poze recente pt cine vrea.Sunt si de la botez cateva.Cea in care plange este moculita ei cea mai uzuala.Cam trei sferturi de timp

poze luta

Mergi la inceput

KAROLINA, ANDI MATEI, NICOLA VICTOR CRISTIAN RAZVI RADULESCU LA MULTI ANI!
KEMSY LA MULTI ANI SA FI FERICITA SI SANATOASA.dORINTELE SA SE IMPLINEASCA SI O VIATA BUNA

poze luta

Mergi la inceput