Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
mama, da ce petrecere s-a incins!

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI RADULESCU, MATTIA SI RAZVI!

LA MULTI ANI KEMSY
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Si se pare ca mai avem ceva sarbatoriti

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI
KAROLINA, ANDI MATEI, NICOLA SI VICTOR CRISTIAN!

POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 P.S scz pt.intruziune ..nu va suparati ,dar o sa mai trag cu ochiul pe la voi ,ca sunteti mai "avansate".. si poate o sa va mai deranjez.. |
esti binevenita te asteptam cu drag la cat mai multe postari, suntem fete faine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
laura78nico spune:
Buna fetele!

La multi ani Kemsy! Si la multe lunite si ani tuturor sarbatoritilor!

Laura, mamica implinita de
Mihai Dragos 14.10.2009 si
Ramona Cristiana 20.03.2007
suede spune:
E super frumos
.
Multumesc!
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana seara buna fetele ,bineintes ca iar am de recuperat, azi noapte Ama a adormit profund la 4 30, nu a plans nu nimic...doar ca nu avea ea chef de somn.. legat de colajul cu puii nostri..am primit pe mail doar 3 fotografii, am adaugat-o pe Ama si am realizat imaginea aceasta... daca as avea mai multe poze cred ca ar iesi ceva mai frumos...si nu ar fi publica..doar pentru sufletele noastre, pentru ca avem din plin cu ce sa ne mandrim... sper sa revin! ![]() , de Amalia cuminte si papacioasaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
laura78nico spune:
Ce liniste!
Acum am si eu acces mai mult timp la calculator ca nu-i Ramona acasa!
Au luat-o putin bunicii pe la ei.
Noi suntem bine...bb are zile cand este extraordinar de cuminte si zile in care nu mai stiu cum sa-l opresc din plans. Tot ce pot sa sper este sa-i treaca colicii cat mai repede. Stiu ca Ramonei i-au trecut undeva pe la 3 luni jumate... deci mai am de asteptat!
Laura, mamica implinita de
Mihai Dragos 14.10.2009 si
Ramona Cristiana 20.03.2007
slimfitmada spune:
Buna! Nela si Lutoniana si biencutza mea are aceeasi problema cu nasucul. Pe timpul noptii se umple de mucusori aposi si harie si parca respira greu iar pe timpul zilei n-are nimic. Dr mi-a spus sa-i aspir nasul seara inainte de culcare.
slimfitmada spune:
aseara am facut o galerie cu fotagrafiile biencutzei http://picasaweb.google.ro/slimfitmadafoto/BiencutzaInPrimaLuna02#
slimfitmada spune:
merg s-o imbrac pt iesit la plimbare cu tati ca sa pot face si eu putina curatenie prin casa si apoi intru si va povestesc mai multe. pa pa si o zi buna in continuare.
selen80 spune:
mai fetelor, ce baieti mari aveti voi deja! eu sunt deocamdata fericita ca isi ridica bine bine capul cand o pun pe burtica CAM ASA (desi mai mult de 5 minute nu sta, se enerveaza si incepe sa urle...)..
POZE URSULICA
nunta

si poate o sa va mai deranjez..
,