Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 15
iuliapapusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Buna seara Vroiam sa va intreb daca voi faceti baita tot in fiecare zi?eu dupa 6 sapt ii fac odata la 2 zile. D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI |
Madalina si eu tot la 2 zile ii fac baita.In ziua in care nu ii fac o sterg cu servetele umede ca daca e mai grasuta i se aduma f multe scame la gat si sub brat.Cu ocazia asta intreb si eu fetele ceva: a mea face scame si intre degete si la maini si la picioare cum sa o sterg si eu ca nu prea reusesc cu servetel sau cu mana?
de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta
iuliapapusa spune:
| citat din mesajul lui miany75 [ Vizavi de papa,chiar azi mi-a zis fina-mea o chestie interesanta :cica ea i-a dat faina de orez (nu am retinut cum a preparat-o,in amestec cu lapte sau asa ceva..nu stiu ..) si se linistea..si al ei fecior plangea des si nu se satura.. o voi intreba ,eventual ,daca vrei.. miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Chair doresc sa stiu reteta.Multumesc mult

Deci la partea cu cap bombat nu-s singura
iuliapapusa spune:
| citat din mesajul lui delia79 A fost o zi superba azi in Mtl, am fost si noi pe-afara la plimbare. E o chestie care ma dispera la papusica mea, si anume ca nu suporta caciulita pe cap . Azi m-am orit de vreo 20 de ori sa-i trag caciulita pe urechi, ca se foieste intr-un hal pana si-o scoate . N-am mai pomenit asa ceva! Ma gandesc cu groaza ce naiba fac la iarna .Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009 pozici Sofia photos |
Delia asa e si a mea.Dar am scapat de stres cu caciula cu barete.Asta e cel mai important e sa-i fie bine.Acum cum crezi tu.Multumesc pt urari

danangie spune:
MATTIA de vreo 2 zile are niste colici de efectiv nu mai stiu ce sa-i fac.....hmmm...debridatul nu mai functioneaza. De ieri am inceput sa iau AC. Si tot de ieri ma doare in gat.
Ca alaltaieri mi se stricase boilerul exact cand faceam dus.
si a trebuit sa ma clatesc cu apa rece!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
greiere spune:
Moni.iulia
Pupam deasemenea toti dovleceii petrecareti! Acum lecturez cu interes vestile despre dragii de dovlecei, ca tare dulci sunt cu dragalaseniile lor de bebelusi. La noi mai greu cu scrisul pentru ca nu avem ce zice de bine, intrucat de o saptamana tot scoatem mucisori si stam cu dor de surioara mai mare, care e exilata la buni. Nici nu stiu cum sa fac, daca mai raceste Victor, tati o sa dea vina pe mine ca am adus-o pe Alexandra acasa inca racita. Cum feriti dovleceii care au `fratioare` si `suriori` mai mari?
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
greiere spune:
Pentru bubitele de pe fata am spalat fata cu ceai de pelin si am mai dat cu bepanthen.
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!Pe fugå!!Ne imbracam si plecam! Azi nu mai e asa soare dar mergem in vizita la cumnata!
Am intrat repede så o pup dulce pe Andre si så ii spun ca ma gandesc la ea si ca totul va fi bine..Mami de chiara se apropie momente de vis, momente de neuitat!!
Te imbratisez..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Lullaby_2009 spune:
Buna dimineata!
Ne pregatim sa iesim dupa ce papam ca tare frumos e afara. Poate ajung sa si votez daca e cuminte bebe. ![]()
Am intrat sa-i transmit cele mai bune ganduri lui Andre, suntem alaturi de tine. 
O duminica frumoasa va doresc!
mami fericita de Alex 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monique02 Fetele din UK voi votati? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
eu personal NU.Sunt o gramada de sectii de votare si in Londra si in alte zone dar nu consider ca merita efortul sa bat drumul acesta pentru ce ?
Si-au aruncat in fata cu mizerii si gunoaie, si-au dat jos toate hainele de buna crestere, educatie si cultura (daca e cazul) s-au lovit miseleste in cap unul pe altul si orbiti de furie si de gustul puterii au uitat sa spuna ce pot, ce vor, ce intentioneaza si ce ar putea reusi sa faca pentru oameni
Eu nu votez.
Dar nu cred ca e cazul sa fac offtopic...mai ales cu asa un subiect.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

IRINEL ANDREI
.
ALESSIO si
MATTIA