Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claudia ti-ai revenit mami ?
Ca uite afara s-a facut noapte si ploua torential....cred ca ma duc sa ma bag in pat, sub pilota, langa baietii mei dragi.

Mangulico cum fu ? hai nu ne mai fierbe atat

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna tuturor!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Inca nu am votat, dar am timp pana diseara!

Am doua intrebari, poate ma ajutati...
1.Pielea bebitei este uscata si se descuameaza, chiar daca o dau dupa baie cu ulei.Ce e de facut?
2.Cele care aveti cezariana, ce metode contraceptive folosti?Steriletul am inteles ca e contraindicat.Iar eu alt mijloc contraceptiv mai comod nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Andre Te pupam cu mult drag si te asteptam sa ne dai vesti bune. Chiar daca e sa fie azi ziua cea mare (si bebelina v-a indeplini cele 4 criterii din visul tau) ori te intorci binedispusa ca bebelina poate rezista pana la capat.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele mele, sunteti minunate, va multumesc frumos. Am ajuns acasa, TNS "foarte bine", are oxigen, papica, m-am simtit cam pupata in f... de se uitau urat la mine celelalte gravidutze. A ramas ca ne vedem vineri la control si citez "azi spun ca week endul urmator o scot, vineri s-ar putea sa spun ca o mai lasam, oricum este dezvoltata, desi micuta". M-am linistit pentru ca dupa mine a facut TNS la o gravidutza pe care a trimis-o la cezariana de urgenta, deci daca nu era OK cu Chiara, clar acolo ramaneam. So... inca o saptamana de stat pe stanga si e posibil sa devin mamica. Wow! Tati era pe malul marii cand l-am sunat sa ii spun ca deocamdata e de bine, am auzit valurile si m-au calmat. Va pup, va multumesc ca existati. Monique Ma bucur mult la fiecare reteta ce va reuseste. La anu' primiti una pe zi cu poze. Tati tocmai a prins o sepie si negociam curatirea ei virtuala, in final i-am spus sa ii scoata el vezica si eu o prajesc. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

eu personal NU.Sunt o gramada de sectii de votare si in Londra si in alte zone dar nu consider ca merita efortul sa bat drumul acesta pentru ce ?
Si-au aruncat in fata cu mizerii si gunoaie, si-au dat jos toate hainele de buna crestere, educatie si cultura (daca e cazul) s-au lovit miseleste in cap unul pe altul si orbiti de furie si de gustul puterii au uitat sa spuna ce pot, ce vor, ce intentioneaza si ce ar putea reusi sa faca pentru oameni
Eu nu votez.

Dar nu cred ca e cazul sa fac offtopic...mai ales cu asa un subiect.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Tu esti pe o vorba cu Radulescu al Lilianei? ca sa-i citez parerea despre electorale: "cahhhhhhh"

Neatza tuturor

Dana - ai PM despre bubite

eu de dimineata produc haine murdare. Cu ajutorul copilului desigur, care a vomitat lapticul de la ora 8 pe patut, scutec de sub cap, cearsaf, saltea, aparatoare patut si parchet. Ce a ramas a varsat in landoul, pe alta paturica... Da' nu-i bai, producem noi altul...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Andre deci toate-s bune, deocamdata. Lasa ca trec zilele ca si-asa sunt putine, nu?! Mult a fost... inca un pic pe partea stanga nu-i asa mare bai.
Te cu mult drag! Bagam fetele la program de relaxare pana vineri.

Hehe, mi-am rezolvat pb cu netul asa ca ma bag la vizionat pozici... ca zilele trecute nu mi-a iesit schema.

Io ma duc la vot ca fac colectie de etichete pe spatele buletinului

Ieri am iesit si noi afara, in formatie completa. Eu eram un pic mai degajata dar sotul meu mai avea putin si il facea mumie pe ficiorash. Mai mult m-am enervat decat mi-a priit.
Avem si noi mucisori dar eu banuiesc ca sunt din cauza mediului din casa, ca nu-s curgatori ci de-aia caramizosi.
Bineinteles ca am fost apostrofata de sot ca numai din cauza ca eu il scot cu nasu-afara se imbolnaveste copilul .
Azi l-am trimis de dimineata pe coclauri cu votarile astea si eu sunt libera sa fac ce vrea muschii mei...asa ca am bagat in functiune batista bebelusului (nu va spun de discurs mi-a tinut cand a citit ca se baga la aspirator!)
Ne pregatim mai tarziu sa mergem in gasca la vot, eu cu cei 2 copii din dotare. Da, Doamne, sa ma descurc!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Andre deci toate-s bune, deocamdata. Lasa ca trec zilele ca si-asa sunt putine, nu?! Mult a fost... inca un pic pe partea stanga nu-i asa mare bai.Te cu mult drag! Bagam fetele la program de relaxare pana vineri.
Ehehei, la cata stanga am pupat atatea luni, chiar nu se mai pune o saptamana. I-am si spus medicului (care e prefect), ca la cat am stat pe stanga nu m-ar mira sa trag la stanga la un moment dat. Nu, acum vorbind serios, am mancaruri, gesturi, idei pentru dupa sarcina de "asa da" si "asa nu", iar de stat pe stanga clar nu mai vreau sa aud. Acu ca m-ai servit ieri cu icrele alea delicioase, pe lista de "asta da" au raman mai putine alimente. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neatza tuturor

Dana - ai PM despre bubite

Monis pup si eu pe tine, dar nu ajunse PM-ul la mine

multumesc mamicilor care mi-au raspuns referitor la bubite; mai incerc si cu ceai de pelin..bepanthen nu am si parca inca nu vreau sa incerc; aseara am dat-o cu crema de galbenele de la Weleda..nu-i mare diferenta..sper sa treaca!

Andre ma bucur ca totul este bine!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu de dimineata produc haine murdare. Cu ajutorul copilului desigur, care a vomitat lapticul de la ora 8 pe patut, scutec de sub cap, cearsaf, saltea, aparatoare patut si parchet. Ce a ramas a varsat in landoul, pe alta paturica... Da' nu-i bai, producem noi altul...

ha ha...nici eu nu am crezut ca poate merge masina de spalat zilnic acum suntem cu ochii pe ceasul de electricitate ca pe marele Big Ben ...cu atat mai mult cu cat la noi totul e pe electric..chiar si centrala de caldura....aragazul, cuptorul....
Cand mai merge Adi sa se uite cat am consumat si se intoarce cu o anumita mutrita, ii spun : te rog nu-mi spune, nu vreau sa aflu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Monis pup si eu pe tine, dar nu ajunse PM-ul la mine

Pentru ca i l-am trimis Iulikai . Iuli, scuze
vezi acuma

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput