Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 17
kemsy spune:
Buna dimineata!
Multumesc frumos pentru urari, dau cu intarziere de baut

NelaM, si bibi al meu a ragusit, vreo doua zile a stat asa, banuiesc ca tot de la urlat (asa nu-i place cand ii scot mucisorii, plus coctail de vitamine, plus crema pe fatuca...). Sa speram ca nu mai patesc asa ceva.
pe Ana margelata.
Fetelor, ce site din strainatate cu costumase de Craciun ati vazut? (madalina, parca tu ziceai?)Ca neaparat vreau sa cumpar unul ![]()
Iulika, apropo de intors bebe, era sa fac infarct acum cateva zile cand il spalam la fundulet, deasupra chiuvetei. S-a indreptat o data de era sa-l scap pe gresie...

.
Trimit ca am 3 ore de cand citesc 3 pagini 

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
Danuta15 stiu ca stii dar simt nevoia sa mai spun si eu
indiferent ce ai aplica pentru bubite sau orice alt tratament pentru colici sau ce mai are bebelache....dorim tuturor mamicilor cat mai putine.....trebuie sa astepti 2-3 zile...chiar 5 zile cum e cazul Infacolului ca sa se observe ceva schimbari, modificari...mai precis imbunatairea unei stari sau disparitia unor bubite.
Am vazut ca fetele mai dau niste cocktail-uri pentru colici...formate din 2-3 produse, alternand zilele. Eu ma intreb cum afla care dintre ele si-a facut efectul ....

A avut si David la pulpite....si erau bubitele atat de rosii ca ma ustura pe mine cand ma uitam....si parca erau asa pline cu ceva lichid ...si l-am dat de cate ori ii schimbam chiloteii....si i-au trecut minunat dar numai dupa 3 zile.
Am folosit Sudocrem de care sunt foarte incantata.
Usuca bubitele si se fac roz..si apoi pale ..si apoi dispar de parca nu ar fi fost nimic acolo.
Asa ca inainte de a folosi alta cremuta, insista cu ce ai inceput....mai asteapta o zi si daca nu se schimba nimic atunci poti testa si altceva.
Te pup si numai bine 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
mami de Chiara pai cu asa vesti baga si tu de pe stanga o pasta, o fructa de mare ceva....
Hai ca zboara o saptamana cum nici nu-ti imaginezi si sa te vad eu dupa aceea cum te zbati ca tipa, ca nu doarme, ca te dor sanii..ca ...ca ...ca....ca....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata si sper ca fiecare doamna are stampila in mana Delia nici eu nu stiu ce as putea face fara putza mica de David....dar cred ca asta simte orice mamica....Eu am momentele mele de filosofie profunda cand alaptez si atunci ori mi se par toate roz si frumoase ori negre si triste. Ia zi cu sistemul medical si cu vaccinarile cum stai acolo ? esti multumita ? Are copilul pediatru sau mergi cu el la clinica ? Pupam cele doua papusele (si pe tati) Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
Ce figura esti!

Ti-am spus ca am o slabiciune pt ochii verzi
? (ai lui David desigur Cu sistemul medical..... nu e stralucit, dar eu inca nu am avut experiente triste. Am pediatru la 5 min de casa, sper sa nu-mi trebuiasca decat pt controalele periodice. Eu vaccinuri ii fac doar cele obligatorii, cat sa poata fi primita in colectivitate la 1 an.
Despre mers la vot, hm... as fi mers si eu, dar tura asta sunt complet neinformata, spre rusinea mea nu stiu nici numele candidatilor
Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009
pozici Sofia
photos
delia79 spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Buna tuturor! La multi ani sarbatoritilor de azi! ![]() ![]() ![]() Inca nu am votat, dar am timp pana diseara! Am doua intrebari, poate ma ajutati... 1.Pielea bebitei este uscata si se descuameaza, chiar daca o dau dupa baie cu ulei.Ce e de facut? 2.Cele care aveti cezariana, ce metode contraceptive folosti?Steriletul am inteles ca e contraindicat.Iar eu alt mijloc contraceptiv mai comod nu stiu... ![]() ![]() ![]() Mariaanna Mamica de Alex si Ana-Mariapovestea nasterii lui Alex |
Mariana, pt pielea uscata poti incerca bai cu tarate si/sau galbenus de ou.
Cat despre sterilet, eu stiu ca este bun si la mamicile cu cezariana (e si cazul meu, il voi pune cu prima ocazie cand ajung la ginecolog). Tie ti-a spus dr ca e contraindicat? Si care ar fi cauza (chiar m-ai facut curioasa)?

pozici Sofia
photos
delia79 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele mele, sunteti minunate, va multumesc frumos. Am ajuns acasa, TNS "foarte bine", are oxigen, papica, m-am simtit cam pupata in f... de se uitau urat la mine celelalte gravidutze. A ramas ca ne vedem vineri la control si citez "azi spun ca week endul urmator o scot, vineri s-ar putea sa spun ca o mai lasam, oricum este dezvoltata, desi micuta". M-am linistit pentru ca dupa mine a facut TNS la o gravidutza pe care a trimis-o la cezariana de urgenta, deci daca nu era OK cu Chiara, clar acolo ramaneam. So... inca o saptamana de stat pe stanga si e posibil sa devin mamica. Wow! Tati era pe malul marii cand l-am sunat sa ii spun ca deocamdata e de bine, am auzit valurile si m-au calmat. Va pup, va multumesc ca existati. Monique Ma bucur mult la fiecare reteta ce va reuseste. La anu' primiti una pe zi cu poze. Tati tocmai a prins o sepie si negociam curatirea ei virtuala, in final i-am spus sa ii scoata el vezica si eu o prajesc. 37+ Chiara Ada |
Ce bine ca fetita mai sta la mami in burtica cateva zile
.Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009
pozici Sofia
photos
delia79 spune:
Dana15, merci pt aprecieri
. Sa stii ca sunt de-acord cu ce ti-a explicat Luto, trebuie aplicat acelasi produs cateva zile ca sa vezi daca are efect. Pupam fetita delicata si blonduta 

Nela cred ca mananca curcanul la ora asta
. Pupam margelata ragusita. Sta cumva fata langa o sursa de caldura (gen calorifer)?
se pare ca am acaparat forumul la ora asta.........
pozici Sofia
photos
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lutoniana mami de Chiara pai cu asa vesti baga si tu de pe stanga o pasta, o fructa de mare ceva....Hai ca zboara o saptamana cum nici nu-ti imaginezi si sa te vad eu dupa aceea cum te zbati ca tipa, ca nu doarme, ca te dor sanii..ca ...ca ...ca....ca.... ![]() ![]() |

37+
Chiara Ada
Dana15 spune:
Aveti dreptate mai fetelor
..stiu ca trebuia sa astept sau macar sa fiu consecventa cu prima crema (sudocrem); dar stiti voi cum este: vrei sa-i treaca cat mai repede, cat mai bine..nu ai rabdare;
in fine...sa dea DD sa nu fie nimic grav (ma ingrijoreaza totusi ca initial au fost putin, razlete si acum are amandoi obrajorii plini de bubite![]()
ufff...
cu toate astea, mananca bine in continuare, este cumintica (ieri noapte a dormit de la ora 23 la 4..la ea in patut!!!
) si mai si zambeste frumos cu gingiile alea scumpe
...deci, este clar! problema este la mine 
..pe ea n-o deranjeaza;
voi ce mai faceti? ce mai gatiti bun?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
delia79 spune:
Dana, eu dupa o saptamana colicoasa in care m-am hranit alternativ cu pizza si biscuiti cu crema + chipsuri, am reusit joi seara sa fac o supica cu galuste si niste cartofi taranesti
. In rest, as face eu multe, dar ori nu am timp, ori nu e ok pt lactatie, deci.....menu destul de limitat. Ca sa nu mai spun ca am baut o cafea zilele trecute si am fost aspru pedepsita cu plansete si dureri de burtica toata ziua! Tu ce gatesti? Ai inceput sportul?
pozici Sofia
photos

Alex si
Ana-Maria