Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
Delia imi place tare mult supa! (de pasare, cu legume sau numai legume..supa sa fie!) asa ca asta am facut astazi..si stau si astept sa se dezghete 2 pulpe..si ma intreb cum sa le fac, ca sa fie ceva mai deosebit, mai diferit decat de obicei..dar cred ca vor sfarsi intr-un final in tigaie, prajite
..cu cartofi;
a durut-o burtica pe Sofia de la cafeluta?! eu nu mai stiu ce sa zic..o tot auzeam pe Lucia cu cafeaua decof si imi facea o pofta
..si Nela cu frapuccino
..si intr-o dimineata, dupa o noapte mai agitata a Anei, am zis ca nu mai fac fata noii zile daca nu beau o cafea; nu am avut decofeinizata si mi-am facut una normala..am pus lapte mai mult decat de obicei..Ana a fost ok! nici o schimbare! de atunci beau in fiecare zi o jumatate de canuta de cafea cu lapte;
sportul nu l-am inceput; adica nu am inceput sa alerg, cum imi doresc eu..am zis sa astept totusi pana la 6 saptamani (adica pana vinerea ce urmeaza
si daca medicul zice ca este ok (eu ma simt f bine..nu vad de ce nu ar fi) imi iau fasul, fularul, caciula si incep asa, lejer;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vik-cj spune:
Haideti fetelor la o felie de tort cu fructe virtuala si un pahar de vin bun! Ca azi dau de baut...e onomastica mea! (Sf Cecilia)

Andre ma bucur ca totul e bine...hai ca mai e putin!
Dana..are dreptate Luci...aplica tratamentul 3 zile si apoi schimba-l...
Eu ma laud ca am fost si pe vremea asta urata afara..si cu ocazia asta am si votat desi ...tot degeaba!

Numai cind e de mers la vot si ma interesez si eu de politica si candidati regret profund ca m-am reintors si din Franta si din Canada...noroc ca nu mi se intimpla des ca altfel as lua-o pe dealuri

.
Va pup, fug ca astept musafiri!
de printesa mica
Isabela Maria
mariaanna spune:
Delia, maine merg la dr si iti spun si tie.dar pe prospect scrie contraindicat la uter cicatriceal( cezariana=cicatrice pe uter) de aceea am intrebat.
Sa vad parerea doctorului.
Pup.
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Haideti fetelor la o felie de tort cu fructe virtuala si un pahar de vin bun! Ca azi dau de baut...e onomastica mea! (Sf Cecilia) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andre ma bucur ca totul e bine...hai ca mai e putin! Dana..are dreptate Luci...aplica tratamentul 3 zile si apoi schimba-l... Eu ma laud ca am fost si pe vremea asta urata afara..si cu ocazia asta am si votat desi ...tot degeaba! ![]() ![]() ![]() Numai cind e de mers la vot si ma interesez si eu de politica si candidati regret profund ca m-am reintors si din Franta si din Canada...noroc ca nu mi se intimpla des ca altfel as lua-o pe dealuri ![]() ![]() .Va pup, fug ca astept musafiri! de printesa mica Isabela Maria |
Multumim frumos...
Eu am mancat azi o multime de dulciuri...
Dana15 spune:
no bun!!! zici ca ne servesti cu vin, Cici draga?
ioi, de cand astept eu
Sa fii sanatoasa! tu si toti cei dragi!

Thank God I'm a woman!
4mykids spune:
Salutare,
Am citit capitolele in zigzag,deci prea multe nu-mi amnintesc.
Luto, imi pare rau ca ai trecut prin aceleasi dureri ca si mine un
pentru mami si frumosul David,de revenit ne-am revenit partial ,eu ma simt un pic mai bine in schimb Iulia a adormit aseara pe la 7 pe canapeau din living si sa trezit ca mami ,mi-e rau, pana am pus-o pe Isabella din brate jos mi-a si umplut canapeaua,dar acu se pare ca incepe sa se simta mai bine, cred ca e ceva virus la stomac prin zona noastra
;
Mami de Chiara , ma bucur ca totul e in regula
mai e un pic si deja te instalezi comfortabil in fotoliu de mamica;
De votat eu nu votez la fel spre rusinea mea nu stiu cine sunt candidati si mai sunt alte motive pentru care nu vreau sa iau partea la instalarea in tronuri a altor neoameni,scuzati dar asta cred;
Mai multe nu-mi amintesc despre ce am citit ma scuzati dragelor dar in zilele asta nu prea am fost eu, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va pup cu drag
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Dana15 spune:
Claudia imi pare rau ca sunteti bolnavioare!
un
si o imbratisare calda de la noi!
Thank God I'm a woman!
MangaGirl spune:
buna seara dragele mele,
avuram si noi botezul...rapid, rapid ca era cam al cincilea pe ziua respectiva. a mai fost botezat un baietel in acelais timp, asa ca AIdan are frate de cruce.
filmarile au fost facut de o prietena cu camera noastra pe nightshot, cam cum filmeaza vanatorii de fantome in castele Angliei... asa ca toti a vem ochii ca de vampiri. si totul e negru si verde. am fost atat de emotionata si stresata ca am reusit sa-l fac pe fiu-meu sa aiba diaree seara. a plans la inceput, l-a tinut Sergiu in brate in prima faza ca sa-l linisteasca. apoi la fratele meu a plans mult mai putin, asa ca l-a tinut el mai mult. i-a placut cand l-a bagat in apa, dar a inceput sa urle pana s-a facut grena cand i-a dat apa pe cap si cand a venit vremea imbracatului. all in all a fost ok...eu am alaptat de vreo 3 ori. a dormit dus dupa botez cat lumea a baut un pahar si a mancat din sandiwichurile si prajiturile comandate de la un bar/restaurant din apropiere. proprietara e o fosta colega de-ale lui Sergiu din liceu si ne-a facut un pret special pentru platouri. au fost foarte multi invitati, chiar si din Suedia (Iuliko
. au venit colegii mei de munca, pritenii nostri, colegii lui sergiu de facultate...all in all cam vreo 40 de persoane, poate chiar mai mult. o sa fac un album de poze si va trimit un link. a primit o gramada de cadouri frumoase, hainute pentru cand mai creste.
apoi am venit acasa...doar cativa dintre cei prezenti...dar tot s-a umplut casa. si al meu copchil in loc sa doarma, a urlat la disperare. multa lume in jurul lui si nu mai reusea sa adoarma. asa ca eu nu stiu ce petrecere a fost la mine in casa, ca mai mult in dormitor am stat. in rest, a fost ok, sunt foarte fericita ca l-am botezat. taica-su i-a cumparat o icoana cu arhanghelii Mihai si Gavril si cate o cruciulita la fiecare. Astazi am facut baiata. a fost foarte cuminte. Abia astept sa vad si eu pozele. stiu ca m-am invartit ca o gaina in jurul lui in biserica pentru ca plangea pana ramanea fara aer.
maine ne pleaca musafirii si ne intram si noi in ritmul nostru ca a fost prea nebunie.
Andrecluj pup fata. sper ca esti bine. mai am de recuperat, dar acum ne punem la masa. 

MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
angelli spune:
Felicitari Manga pt botez! Sa va traiasca Aidan si sa stralucedasca in viata cu toata forta.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

37+
Chiara Ada