Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mesaj de aseara, dar imi inghetase pagina si nu am mai reusit sa trimit:

Sunt varza . Dorm pe mine, literalmente. Am avut niste zile tare grele, toride, cu temperaturi de peste 40*C, ca azi sa scada undeva catre 25 si sa ploua .

Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super. La vaccin a fost bine. Ii dadusem de acasa o doza minima de Panadol, ca sa il ajute, in primul rand, cu durerea. A cam plans, saracu', la intepaturi si s-a consolat la san, dar apoi a urlat pana l-am lasat in pace si l-am pus pe umar. A adormit instant. Adam plange uneori asa, fie ca e tinut in brate, fie ca e la san. Mai ales la san, sta cu gura deschisa si cu sanul in gura si urla. Il pun in patut, se mai plange el putin si apoi sufla usorat si se culca . Dar recupereaza pe parcursul zilei, ca nu doarme in patut, ca e cah, vrea doar sus pe umar, cu nasu' la gat si doarme asa si cate 3-4h!!! Dar vai de mana mea stanga .

De vreo sapt urmareste obiecte, ne urmareste cu privirea, adora caruselul de deasupra patutului, chiar il verifica atunci cand il pun in patut, sa fie sigur ca e in locul care trebuie! Are jucarii de plus bagate printre gratii si doarme cu mainile sub ele, ii dau siguranta si il calmeaza. L-am lasat si pe jos pe gym (centru de activitati) si i-am pus un elefant urias langa el, si l-a tot pocnit cu pumnul sa obtina diverse sunete, foshnete etc. E asa de interesant sa ii compar evolutia cu cea a Lisei si sa il vad "folosind" aceleasi jucarii si sa ii faca placere cam aceleasi "abordari".

De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.

Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat, acum 2 seri mi-a zis mie si sotului sa plecam, ca vrea sa doarma singura, ea care nu adoarme decat cu cel putin unul din noi : "mami go, daddy go, isa sleeps self", abia stapanindu-si plansul si tot repeta "isa don't tai". Si cand plecam urla ca de ce am plecat. Apoi ca vrea sa doarma in pat la noi, apoi dupa ca ce se instala, ca vrea sa doarma la ea si tot asa. Il trezise pe Adam ca a sarit pe el, i-a scos suzeta si el urla, saracu' in patut, ca trebuia sa doarma. Si tot asa. Am facut eforturi uriase sa stau calma, sa nu o bruschez, sa o ajut sa se linisteasca si sa se simta bine. Asa ca alaltaieri am petrecut mai mult cu Lisa si ieri am fost doar noi 2 la shopping si si-a ales slapi, saboti, i-am luat un zmeu, abtibilduri si a fost mai ok. Trebuie musai sa fac asta mai des!!! Asa ca il voi pasa pe Adam lui taica'meu la ora de somn ca sa ma pot ocupa de Lisa. Dar daca vom avea iar temperaturi de +40*C ca ieri si alaltaieri, nici macar din casa nu vom putea iesi .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mii de scuze pt postarile multiple. Forumul mi se bloca aseara, azi dimineata nu mi se incarca si nu am reusit sa vad daca se postase sau nu, asa ca am mai postat o data sa nu pierd polologhia . Am incercat sa sterg din mesaje, dar nu merge, asa ca m-am lasat pagubasa .

Mai vroiam sa mai zic ca ma bucur enorm pt Nana, ca si-a revenit Fluturashu'. Da Dne sa mearga numai spre bine!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Celia multumim! Un pupic dulce Andreei din partea Dariei. Si ea adora sa vada poze cu copii!!!

Adimercedes, frumos cum povestesti despre voi si interesanta reactia Lisei. Oricum cred ca zimbetul lui Adam stergge toata oboseala.
Felicitari pentru bilantul excelent si pentru evolutia lui!!!
Excelent ca poti avea ceva timp 1 la 1 cu Lisa!

Eu ma cam sperii de pe acum ca ma gindesc cum o sa ma descurc...
Sunt zile cind parca nu mai am rabdare cu Daria, e drept ca si ea e un pic mai mofturoasa decit deobicei. Sper sa am intelepciunea si mai ales tactul de a le satisface nevoile amindurora!

puiutilor frumosi si calduri suportabile!!!

Gabriela deci nu sunt singura cu foame nestavilita. Mai nou am inceput sa am probleme si cu tranzitul...Astea sunt micile neplaceri ale sarcinii.

Roxana, intradevar, mai rar asa spirit civic. Asteptam cu interes pozele de la munte.

Luy, noi suntem pentru intilnirea de simbata la tirg!!! E aproape de noi si maimult vrem neaprat sa ne achitam de datorie si sa luam DvD-ul.

Mamici va doresc o zi frumoasa si usoara!!!

www.youtube.com/watch?v=jfaCOjnotp0&feature=fvst" target="_blank">Morandi-Colors
-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata si pentru doritoare......

Multumesc mult pentru urari

Eu pe fuga pe aici, timpul trece si nu am timp sa termin nimic din ce incep si mai am putin pana in decembrie, abia astept sa termin si sa intru in vacanta... Cristi este argint viu,am noroc ca iubeste pestisorul Nemo si ma lasa sa mai respir, insa nu pot sa-l las sa se uite cat vrea el...deja stie replicile,ce spun si ce fac personajele...aseara il aud spunand ca are pierderi temporare de memorie ca si pestisorul albastru, il intreb cum il cheama pe pestisorul albastru si imi spune Doli, iar apoi le povestea animalelor ca balene mare l-a aruncat pe tata Nemo si pe Doli direct la Sidney...sunt tare mandra de baiatul meu....dar e rusinosss.....cra, cra.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Yaia, ma bucur ca ati avut o duminica placuta cu o seara relaxanta. Si cel mai tare mi-a placut ca Tudor a avut munica de la nenea de sus… Deci oscileaza si chiar mai iese din patrulater...frumos ca interactioneaza.
Sper ca veti fi in randul celor nevirusati.

Nu cred ca a fost vorba de porcina in cazul nostru… dar..., la tati e ceva mai de prin august …trage dupa o traheobronsita si o pneumonie, Andrei a scapat doar cu tratament simptomatic (nu s-a confirmat nici un caz de porcina in colegiu , pana la urma ... doar cateva persoane, copiii suspecti... de la dna de biologie care era suspecta caci avea ore si la prima scoala ce a fost inchisa in Iasi), Andreea , dupa antibiotic si alte siropele , inca mai tuseste , dar rar, unu- doua episoade pe zi….

Da, deja se joaca in fiecare zi cu copii, ii gasesti cate 2-3 in jurul unei balti, pe langa cate un burlan de unde curge apa, pe langa un tractor...murdari ca niste porcusori. Si fericiti...

Bine ca nu a fost porcina la voi. Sa stii ca tusea poate ramane muuult timp dupa ce toate celelalte simptome au trecut. E cea mai pacatoasa, tare greu scapi de ea!
Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Votat din nou si povestea frumoasa a Gabrielei . Merge votat in fiecare zi ?

Nu, doar in fiecare saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui luy
Votat din nou si povestea frumoasa a Gabrielei . Merge votat in fiecare zi ?

Nu, doar in fiecare saptamana!

E zilnic, dar la interval de 24 h, acum am citit regulamentul concursului!

Hai zi-ne tu cum stai cu apetitul? ca banuiesc ca greturile au trecut!
Azi dimineata am vazut ca am +9 kg, la mine(ca si la Sara) al doilea trimestru a fost PRODUCTIV!ma consolez ca mult nu mai este si nu se mai pot acumula multe kg. Sau da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Sunt varza .
Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super.
De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.

Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat,

Adi, eu zic sa o iei incet. E normal sa nu poti sa te imparti intre cei 2 pitici...e tare greu. Bine ca sunt sanatosi si evolueaza bine! Eu de asta ma bucur, ca Tudor va merge la gradinita ziua si seara va fi si tati acasa sa ajute cu piticii, asa ca ne vom imparti. Cum cel mic va putea sta sau dormi si in brate la tati, daca tudor vrea mai mult cu mine, atunci impacam noi cumva si capra si varza...dar probabil Lisa resimte mai tare 'lipsa' ta, de vreme ce inainte aveati tot timpul impreuna si acum s-a schimbat situatia si trebuie sa imparta timpul tau cu Adam, tu fiind singura cu ei. O sa ii ia ceva timp sa se acomodeze cu noua situatie, dar Lisa e un copil extraordinar si va trece cu bine peste aceasta 'pierdere', pentru ca din punctul ei de vedere, clar a pierdut atentia ta si timpul tau care ii revenea doar ei inainte.
Off, de astea ma temeam si eu cu venirea lui Bebedoi, Tudor e asta de mamos si asa de atasat de mine...greu ne va fi, dar sper ca ne vom adapta toti 4, mai ales ca noul membru e pe drum, nu mai putem 'rezilia' invitatia!
Odihna, rabdare si putere, Adi! E greu ca ai si lucrul de acasa de rezolvat, alt timp ce trebuie alocat si pierdut de la somn...probabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Azi merg sa vad mamaruta, abia astept! Tineti pumnii sa rezolv si cu prenatalul asta, ca zau ca nu prea mai rezist!

Maria, multumesc mult!

Erina, zau daca mai stiu ce sa fac cu Sara, in ultima vreme mananca asa prost, drept dovada a scazut din nou la 11 kg. Ia cateva guri din supa au felul 2 si apoi brusc, GATA! Si refuza sa mai guste ceva!Nici nu stiu ce sa fac, ce sa mai incerc, exista ceva pt pofta de mancare?[/b]

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Luy, multumim, da, se poate zilnic vota, dar nu am vrut eu sa deranjez

Si eu unde am citit ca saptamanal? Poate la concursul Pampers, desi acolo oricum nu pot vota...pai se poate sa nu spui...avem tema de casa acum!

Mergi la inceput