Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Adimercedes, o calda imbratisare pentru tine!

Nu cred sa te consoleze, nici sa-ti tina de somn.. insa situatii d'astea se intampla si pe la case unde nu exista un nou nascut..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Celia, daca si tu ai serbat ieri onomastica..

La multi ani si tie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Carpatina, multumesc de urare.

Da , a fost onomastica si pentru mine, dar asa lenesa am fost anul asta...ca am lenevit, in familie, linistiti...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna seara,urez si eu LA MULTI ANI CECILIEI,CELIEI si tuturor sarbatoritelor de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ERINA multumim mult pt vot
va multumesc pt cuvintele frumoase la adresa motatei mele
GABRIELA ti-am votat povestea,foarte frumos ai scris,cred ca saptamanal se voteaza,nu-i asa? am mai votat o data cred ca saptamana trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa facem si noi prezenta sa nu ne puneti absenti nemotivat. Eu am lipsit azi din pricina de munca multa si sincer nici o zi prea buna nu am avut la birou. Insa sunt ok, relaxata dupa weekend desi a fost un weekend de treaba. Copiii sunt binisor, tot cu cate o tuse, dar i-am dus la gradi ca nu am ce sa mai astept la ei. Sa vedem cu ce vin de data asta. Andrei a fost tare fericit ca a mers la copii, si in seara asta se suise pe bicicleta prin casa si zicea "pa mami, mecem a pii". .

Acum sa vad si eu ce e din urma, recuperez greu ce ati scris, ma straduiesc cu 2 ferestre deschise.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Betty, imi aminteam ca ai povestit de Mario ca nu mai vrea la gradi. Nici Alex nu mergea cu placere si nu sunt convinsa ca erau probleme acolo, cred ca unii copii pur si simplu nu agreeaza gradi pentru ca prefera sa stea acasa. Mai ales ca stie ca fratiorul sta cu tine acasa. Alex ma tot intreba de ce nu poate sta si ea pe vremea cand Andrei ramanea cu mine, asa ca probabil la voi tot gelozia il tine departe de gradi.

Maria, e frumoasa foc "zuza" ta si chiar ca iti seamana.

Yaia, pai as lucra si eu vinerea la voi daca termin programul asa devreme. Iar cu mailurile, asta e, uneori ma execut (adica aseara pe la 10), uneori nu. Oricum seful respectiv e italian, nu roman, si cred ca asa se cam sta si pe la ei.

Luy, absolut superb clipul, ce rau imi pare ca noi am lipsit.

Piciulika, ma bucur ca inimioara lui BB e ok. Cat despre burta ta si kilograme, zau nu imi imaginez ce poate fi asa rau ca doar am vazut cum aratai inainte de sarcina.

Ana, tinem pumnii pentru evenimentul din weekend! Noi chiulim ca suntem cu Bran-ul, dar sigur va fi super.

Alina, la multi ani lui Alex, sa fie sanatos, norocos!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Iata ca am sarit si sarbatoritele cu numele: Cecilia si Celia sa fiti sanatoase, fericite si implinite!

Adimercedes, desi nu sunt chiar fan al caldurilor de 40 de grade parca as prefera sa ma prajesc decat sa inghet. Deocamdata a fost frumos tare la noi dar stiu ca nu mai tine mult vremea asta. Cred e tare scump Adam acum cand reactioneaza cu zambete. Lisa scumpa, sigur gasiti voi o solutie sa ii acordati mai mult timp, preferabil exclusiv pentru ea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sa imi traiasca si finutul Mihnea Andrei, ca pe el l-am sarbatorit in avans in weekend. Este atat de haios si energic, imi aminteste mult de Alex cand era micuta. Nu sta o secunda locului si te topeste cu ochii lui superbi. S-a inteles bine cu Andrei, ma asteptam sa se lase cu ceva caft, dar nu a fost cazul. S-au ciocnit ei accidental si s-a lasat cu sange din nasul lui Andrei, dar in rest toate bune si frumoase. Mihnea e iubaret rau si Alexandra s-a bucurat mult de imbratisarile lui.

Cat despre drumul de intoarcere, si la noi a fost nebunie. Abia am ajuns sa votez. Eu am tinut mortis sa imi exercit dreptul de vot, asa ca am gonit ca nebunii sa ajungem la timp si am reusit, eu am pus stampila la 9 fara 5, inainte de inchiderea urnelor. Am ras de m-am prapadit, sotul meu se intreba daca mai e vreun nebun sa se grabeasca asa la urne.

Cam asta. Ma duc si eu la Alex, are chef de socoteli si scris si e cazul sa profit, ca acusica vine vremea cand o pun cu forta la lectii. Maine incerc sa descarc cateva poze ratacite de la Bran sa vedeti copiii in plina agitatie.

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sunt varza . Dorm pe mine, literalmente. Am avut niste zile tare grele, toride, cu temperaturi de peste 40*C, ca azi sa scada undeva catre 25 si sa ploua .

Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super. La vaccin a fost bine. Ii dadusem de acasa o doza minima de Panadol, ca sa il ajute, in primul rand, cu durerea. A cam plans, saracu', la intepaturi si s-a consolat la san, dar apoi a urlat pana l-am lasat in pace si l-am pus pe umar. A adormit instant. Adam plange uneori asa, fie ca e tinut in brate, fie ca e la san. Mai ales la san, sta cu gura deschisa si cu sanul in gura si urla. Il pun in patut, se mai plange el putin si apoi sufla usorat si se culca . Dar recupereaza pe parcursul zilei, ca nu doarme in patut, ca e cah, vrea doar sus pe umar, cu nasu' la gat si doarme asa si cate 3-4h!!! Dar vai de mana mea stanga .

De vreo sapt urmareste obiecte, ne urmareste cu privirea, adora caruselul de deasupra patutului, chiar il verifica atunci cand il pun in patut, sa fie sigur ca e in locul care trebuie! Are jucarii de plus bagate printre gratii si doarme cu mainile sub ele, ii dau siguranta si il calmeaza. L-am lasat si pe jos pe gym (centru de activitati) si i-am pus un elefant urias langa el, si l-a tot pocnit cu pumnul sa obtina diverse sunete, foshnete etc. E asa de interesant sa ii compar evolutia cu cea a Lisei si sa il vad "folosind" aceleasi jucarii si sa ii faca placere cam aceleasi "abordari".

De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.

Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat, acum 2 seri mi-a zis mie si sotului sa plecam, ca vrea sa doarma singura, ea care nu adoarme decat cu cel putin unul din noi : "mami go, daddy go, isa sleeps self", abia stapanindu-si plansul si tot repeta "isa don't tai". Si cand plecam urla ca de ce am plecat. Apoi ca vrea sa doarma in pat la noi, apoi dupa ca ce se instala, ca vrea sa doarma la ea si tot asa. Il trezise pe Adam ca a sarit pe el, i-a scos suzeta si el urla, saracu' in patut, ca trebuia sa doarma. Si tot asa. Am facut eforturi uriase sa stau calma, sa nu o bruschez, sa o ajut sa se linisteasca si sa se simta bine. Asa ca alaltaieri am petrecut mai mult cu Lisa si ieri am fost doar noi 2 la shopping si si-a ales slapi, saboti, i-am luat un zmeu, abtibilduri si a fost mai ok. Trebuie musai sa fac asta mai des!!! Asa ca il voi pasa pe Adam lui taica'meu la ora de somn ca sa ma pot ocupa de Lisa. Dar daca vom avea iar temperaturi de +40*C ca ieri si alaltaieri, nici macar din casa nu vom putea iesi .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput