Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
Valentina, am observat acum ca l-ai inscris pe Andrei in concurs cu varsta de 2 luni ![]()
Slippers, mult, mult succes ! Tinem pumnii sa mearga totul ca pe roate ! Asta era proiectul de care ne vorbeai ?
Vei fi acolo sambata ? Ma gandesc ca ar fi frumos sa fixam o ora si sa ne intalnim mai multi parinti si papanashi&dulcetzele, ce ziceti fetelor ? Haideti, va aduc dvd-uri frumoase ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
adimercedes spune:
Sunt varza
. Dorm pe mine, literalmente. Am avut niste zile tare grele, toride, cu temperaturi de peste 40*C, ca azi sa scada undeva catre 25 si sa ploua
.
Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super. La vaccin a fost bine. Ii dadusem de acasa o doza minima de Panadol, ca sa il ajute, in primul rand, cu durerea. A cam plans, saracu', la intepaturi si s-a consolat la san, dar apoi a urlat pana l-am lasat in pace si l-am pus pe umar. A adormit instant. Adam plange uneori asa, fie ca e tinut in brate, fie ca e la san. Mai ales la san, sta cu gura deschisa si cu sanul in gura si urla. Il pun in patut, se mai plange el putin si apoi sufla usorat si se culca
. Dar recupereaza pe parcursul zilei, ca nu doarme in patut, ca e cah, vrea doar sus pe umar, cu nasu' la gat si doarme asa si cate 3-4h!!! Dar vai de mana mea stanga
.
De vreo sapt urmareste obiecte, ne urmareste cu privirea, adora caruselul de deasupra patutului, chiar il verifica atunci cand il pun in patut, sa fie sigur ca e in locul care trebuie! Are jucarii de plus bagate printre gratii si doarme cu mainile sub ele, ii dau siguranta si il calmeaza. L-am lasat si pe jos pe gym (centru de activitati) si i-am pus un elefant urias langa el, si l-a tot pocnit cu pumnul sa obtina diverse sunete, foshnete etc. E asa de interesant sa ii compar evolutia cu cea a Lisei si sa il vad "folosind" aceleasi jucarii si sa ii faca placere cam aceleasi "abordari".
De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.
Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat, acum 2 seri mi-a zis mie si sotului sa plecam, ca vrea sa doarma singura, ea care nu adoarme decat cu cel putin unul din noi
: "mami go, daddy go, isa sleeps self", abia stapanindu-si plansul si tot repeta "isa don't tai". Si cand plecam urla ca de ce am plecat. Apoi ca vrea sa doarma in pat la noi, apoi dupa ca ce se instala, ca vrea sa doarma la ea si tot asa. Il trezise pe Adam ca a sarit pe el, i-a scos suzeta si el urla, saracu' in patut, ca trebuia sa doarma. Si tot asa. Am facut eforturi uriase sa stau calma, sa nu o bruschez, sa o ajut sa se linisteasca si sa se simta bine. Asa ca alaltaieri am petrecut mai mult cu Lisa si ieri am fost doar noi 2 la shopping si si-a ales slapi, saboti, i-am luat un zmeu, abtibilduri si a fost mai ok. Trebuie musai sa fac asta mai des!!! Asa ca il voi pasa pe Adam lui taica'meu la ora de somn ca sa ma pot ocupa de Lisa. Dar daca vom avea iar temperaturi de +40*C ca ieri si alaltaieri, nici macar din casa nu vom putea iesi
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Sunt varza
. Dorm pe mine, literalmente. Am avut niste zile tare grele, toride, cu temperaturi de peste 40*C, ca azi sa scada undeva catre 25 si sa ploua
.
Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super. La vaccin a fost bine. Ii dadusem de acasa o doza minima de Panadol, ca sa il ajute, in primul rand, cu durerea. A cam plans, saracu', la intepaturi si s-a consolat la san, dar apoi a urlat pana l-am lasat in pace si l-am pus pe umar. A adormit instant. Adam plange uneori asa, fie ca e tinut in brate, fie ca e la san. Mai ales la san, sta cu gura deschisa si cu sanul in gura si urla. Il pun in patut, se mai plange el putin si apoi sufla usorat si se culca
. Dar recupereaza pe parcursul zilei, ca nu doarme in patut, ca e cah, vrea doar sus pe umar, cu nasu' la gat si doarme asa si cate 3-4h!!! Dar vai de mana mea stanga
.
De vreo sapt urmareste obiecte, ne urmareste cu privirea, adora caruselul de deasupra patutului, chiar il verifica atunci cand il pun in patut, sa fie sigur ca e in locul care trebuie! Are jucarii de plus bagate printre gratii si doarme cu mainile sub ele, ii dau siguranta si il calmeaza. L-am lasat si pe jos pe gym (centru de activitati) si i-am pus un elefant urias langa el, si l-a tot pocnit cu pumnul sa obtina diverse sunete, foshnete etc. E asa de interesant sa ii compar evolutia cu cea a Lisei si sa il vad "folosind" aceleasi jucarii si sa ii faca placere cam aceleasi "abordari".
De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.
Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat, acum 2 seri mi-a zis mie si sotului sa plecam, ca vrea sa doarma singura, ea care nu adoarme decat cu cel putin unul din noi
: "mami go, daddy go, isa sleeps self", abia stapanindu-si plansul si tot repeta "isa don't tai". Si cand plecam urla ca de ce am plecat. Apoi ca vrea sa doarma in pat la noi, apoi dupa ca ce se instala, ca vrea sa doarma la ea si tot asa. Il trezise pe Adam ca a sarit pe el, i-a scos suzeta si el urla, saracu' in patut, ca trebuia sa doarma. Si tot asa. Am facut eforturi uriase sa stau calma, sa nu o bruschez, sa o ajut sa se linisteasca si sa se simta bine. Asa ca alaltaieri am petrecut mai mult cu Lisa si ieri am fost doar noi 2 la shopping si si-a ales slapi, saboti, i-am luat un zmeu, abtibilduri si a fost mai ok. Trebuie musai sa fac asta mai des!!! Asa ca il voi pasa pe Adam lui taica'meu la ora de somn ca sa ma pot ocupa de Lisa. Dar daca vom avea iar temperaturi de +40*C ca ieri si alaltaieri, nici macar din casa nu vom putea iesi
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
luy spune:
La multi ani fericiti, Bee ! 
Sa-ti fie fiecare zi plina de bucurie si implinire alaturi de familia ta minunata !
La multi ani fericiti, RGE !
La multi ani fericiti, Cecilia ! 
La multi ani fericiti, Celia ! 
Sa va bucurati de tot ce este mai frumos pe lume !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Gabriela77 spune:
La multi ani Bee!
La multi ani Cecilia!
La multi ani, Celia!
La multi ani Alex de Alinkav!
Sa aveti o viata frumoasa,plina de sanatate si fericire!
Luy
, multumim, da, se poate zilnic vota, dar nu am vrut eu sa deranjez
Adi, draga de tine si de LIsa! Mi-a palcut ce a spus Ana si sper sa nu uit lucrul asta, si ei sunt tot niste bebelusi!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
Yaia, da....deja sapt 30. Cand ma gandesc ca Sara s-a nascut la 37 de saptamani!
Incredibil de repede a trecut timpul in sarcina asta. Cel putin eu asa simt!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Erina spune:
Daria a adormit pe canapea dupa venirea din parc apoi am mutat-o pe pat. Am stat 15 minute sa ma asigur ca doarme.
Tocmai ceincarcam poze si aud un scirtiit! Ce mi-a sarit inima! Ma si asteptam sa vad usa de la intrare deschizindu-se. De fapt era Daria care iesea din dormitor.![]()
De atunci nu a mai adormit deloc!
Ba s-a jucat, a dormit singura. M-am cam suparat dar m-am abtinuts anu o cert prea tare. Macar am stat intinsa si m-am odihnit!
Am trimis link pe e-mailul comun. Majoritatea daria in parc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Cecilia zic si eu ca,Carpatina.
La multi ani!
Eu am verificat lista dar parca nu am vazut aniversare.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Cecilia zic si eu ca,Carpatina. La multi ani! Eu am verificat lista dar parca nu am vazut aniversare. |
Pai s-a lamurit misterul tratatiei.. ieri a fost Sf Cecilia..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Celia spune:
Luy, Gabriela, multumesc de urari.
Adi, ai grija mami de tine, esti solicitata la maxim.Profita cat poti de mult de prezenta sotului si a tatalui si i-ti cate o pauza... Ma bucur ca reusesti sa gestionezi"crizutele"Lisei.
Erina, multumim de foto cu frumoasa si vesela Daria. Andreea nu se mai dezlipea de calculator sa o tot vada pe "Daia in pac"...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009