Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teo, Nana, Yaia, Gabriela, Greyerash, Celia, Valentina, multumesc mult pentru urari.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
(Paranteza: cat de departe e Geneva de voi? Dupa simtul meu de orientare destul de departe. Si n-am decat un week-end...)

Vreo 275 de km...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, ma bucur din suflet ca e mai bine Andrei. O sa vezi ce frumos se va reface acum, daca ramane acasa si veti petrece sarbatori de vis!

Erina, cam asa si cu mine, apetitul e mare, ma trezesc efectiv cu niste dureri de stomac, inclusiv noaptea, de regula ma abtin, dar am si momente de slabiciune. Si eu sper si doar asta imi doresc sa fie un bebelus sanatos, ca stiu sigur ca de kilograme vom scapa!

Yaia, sa dea Domnul sa va ocoloeasca toti virusii! Dar stiu sigur ca asa va fi

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Speram sa fim in cei 60% care nu vor lua virusul si sa avem un Craciun linistit, mai ales ca am planuit ceva excursii mici.

Doamne ajuta!

Mai da' ce spirit civic pe voi! Eu n-as fi batut atata drum ca sa-i votez pe netotzii astia...

Nici eu!
Berbantu' e civicu', mai mult pt. referendum a mers, ca vrea sa-i imputinesca pe puturosii aia de parlamentari care iau bani degeaba. Eu am mers sa mananc o prajitura buna la cofetaria Fazer, dar nu am gasit de care-mi place mie!
Ei, daca tot am fost pana acolo, am bagat si cate un vot, si cate o prajitura din tot ce aveau. La pachet!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

PS Ati fost la teatru, parca Erina spunea ceva? Au stat cuminti copii, ca ma bate gindul sa merg si eu in we si vroiam ceva pareri.

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Da' nu-i musai sa fie cuminti... Important e sa se bucure si sa interactioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, sa dea Domnul sa va ocoloeasca toti virusii! Dar stiu sigur ca asa va fi

Emma Sofia 30 +

Multumim!

Ai schimbat prefixul? Brrr...ma iau pe mine fiori! Mai e asa putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Yaia, ma bucur ca ati avut o duminica placuta cu o seara relaxanta. Si cel mai tare mi-a placut ca Tudor a avut munica de la nenea de sus… Deci oscileaza si chiar mai iese din patrulater...frumos ca interactioneaza.
Sper ca veti fi in randul celor nevirusati.

Nu cred ca a fost vorba de porcina in cazul nostru… dar..., la tati e ceva mai de prin august …trage dupa o traheobronsita si o pneumonie, Andrei a scapat doar cu tratament simptomatic (nu s-a confirmat nici un caz de porcina in colegiu , pana la urma ... doar cateva persoane, copiii suspecti... de la dna de biologie care era suspecta caci avea ore si la prima scoala ce a fost inchisa in Iasi), Andreea , dupa antibiotic si alte siropele , inca mai tuseste , dar rar, unu- doua episoade pe zi….

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

PS Ati fost la teatru, parca Erina spunea ceva? Au stat cuminti copii, ca ma bate gindul sa merg si eu in we si vroiam ceva pareri.

Da' nu-i musai sa fie cuminti... Important e sa se bucure si sa interactioneze.

Nu ma gindeam neaparat la cumintenie, ci daca au gasit interesant ce se intimpla acolo. Eu l-am dus pe Vlad la circ si a stat cuminte 3 ore (atent), dar la circ se intimpla mult mai multe lucruri decit la teatru. E muzica multa, galagie, agitatie, fix pe gustul lui Dudu. Ma ginsesc ca la teatru e mai static, nu stiu exact cum sa spun. Dar pina nu merg nu aflu, asa ca o sa ma duc. Daca n-are rabdare, ies si cu asta basta.
Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu concursul pampers. Merge sa votati, ca eu stau de la 11 cu mailul deschis si nu vine nici un sms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna pe la amiaza, treaba multa pe la serviciu, am reusit pana acum doar sa arunc cate un ochi pe aici.

ancasilv, intr-adevar e o problema cu site-ul pampers, am incercat sa votez si eu, atat pe Vlad cat si pe Teutza si am introdus nr meu de Vodafone - nu am primit nici un sms. In schimb, la Andrei am introdus nr de Orange si acolo a mers, iar votul a fost inregistrat. Deci e problema intre Pampers si Vodafone, tu ai telefonul in reteaua Vodafone, de-aia nu merge.
Votat din nou si povestea frumoasa a Gabrielei . Merge votat in fiecare zi ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Bee!

Sa ai o viata minunata, plina de iubire si bucurii!

La multi ani Cecilia!

La multi ani Alex de Alinkav!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput