Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Ba Veveritzu' n-a pupat prea multe pe acolo, ca a fost morocanos. |
Eu l-am vazut pupand dupa artificiile din tort de numa'! Daca aia e 'n-a PREA'...atunci ma intreb cum o pupa cand nu e morocanos!
Uite aici un
pt. el!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Celia spune:
Crishtina, bine ati revenit . Refacere rapida mami ca e nevoie sa fii in forma cu asa minuni de copii care te solicita.Tare scumpi sunt Nicole si Robert.
Piciulika, ma bucur ca sunteti bine tu si bebe. Ai grija de tine. Spor cu santierul , sa se termine cat mai repede si sa fie asa cum iti doresti.
Drum bun lui tati , zboruri usoare, ca are cateva… si ma bucur ca Michael are “bona “energica, in fratele tau.
Greyeras, vazut o frumoasa cretulina somnorici…Adelina.
Cecilia, cred ca a facut ceva servire pentru ieri…sf.Cecilia…La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, numai impliniri!
Alina, pentru Alex, La multi ani ! Sa fie sanatos si fericit si voi sa va bucurati de el!
Teo, sa va fie de bine distractia de la Bran pentru An-dai.
Erina, ma bucur ca ati avut un weekend relaxant. Sa aveti o saptamana frumoasa!
Varunas, au si magazin online...multumim.
Ana, sa fie intr-un ceas bun lansarea si sa fie totul asa cum va doriti. Numai realizari si impliniri!
Nana, sa fie totul bine cu Andrei si sa-si revina pana veniti in Ro.
Noi pentru tusea care parca nu mai trece cu nimic folosim , cu rezultate bune, Prospan(pe baza de iedera)…multumim Sabinei ca ea l-a recomandat candva.
Vale cum mai e Alex?
Yaia, ce ne mai zici de Tudor? Cum mai sta, in triunghi sau patrulater?
Gabriela, ma bucur ca toate sunt bune la voi. Asteptam vestile de la noua intalnire cu bebelina Ema.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ancasilv Ieri am fost la ziua finilor, care au facut 3 ani. Nu va spun ce a fost acolo, ce de baietei, ce de jucarii...F Frumos. |
Poze?
===============================================
ancasilv spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Poze? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Cam slabut la capitolul poze, ca erau dificil de prins si majoritatea pozelor sint miscate. O sa ma uiit pe acasa, parca am citeva. Voi reusiti sa votati la pampers, ca eu astept sms de confirmare de vreo 2 ore. La voi a mers mai bine?
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Piciulika spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Piciulik, ma bucur tare ca vestile-s mai bune Pupici multi lui bebe-bear doi, sa nu-ti mai dea emotii. (Paranteza: cat de departe e Geneva de voi? Dupa simtul meu de orientare destul de departe. Si n-am decat un week-end...) |
Cam 3 ore cu masina... In mod normal. Cand?
Ah, si: "break a leg" cum se zice p'ingleza!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, ce ne mai zici de Tudor? Cum mai sta, in triunghi sau patrulater? |
Ce sa mai zic? Am fost ieri la vot, in Helsinki, 170 km in masina, dar pe autostrada. Tudor s-a uitat linistit la desene, s-a mai jucat cu ferma muzicala, am mai cantat, am mai vazut ce circula pe autostrazile tarii gazda...la ambasada s-a speriat de stilul comunist si intepat al portarului, stil cu care nu prea e obisnuit. la intoarcere am oprit la restaurantul unei benzinarii unde si-a luat pranzul si apoi, in masina, a cerut 'patula' cu care s-a invelit bine stand in scaunul lasat pe spate si a adormit ascultand 'munica' la radio. A dormit tot drumul de intoarcere, dar s-a trezit cand am oprit masina in fata casei si era morocanos ca nu si-a facut somnul de pranz, dar seara a trecut placut, cu ceva musafiri si dans a lui Tudor.
Faza haioasa, cand am pus muzica in masina, de la radio, el auzea sunetul venind de sus (de fapt venea de la boxele din spate) si a zis ca 'nenea canta acolo sus', adica e pe masina si am ras de ne+am prapadit imaginandu-ne un nene cantand de mama focului pe o masina in viteza, pe autostrada!
In rest bine deocamdata, primul caz de gripa porcina, dar nu la ei in cladire, ci in corpul unde a fost el anul trecut si unde acum e pre-school...oricum, multi copii de la pre-school au frati mai mici in caldirea noastra, deci sunt cu ochii pe el ca pe butelie si il tot verific de febra!
Se pare ca numarul fetelor cu care se joaca e in crestere, a ajus la 4. Dar intr-o zi, una din educatoare mi-a spus fericita ca Tudor s-a jucat in ziua respectiva cu un baiat si o fetita, deci ne-am linistit cu totii!
Voi cum mai sunteti? Ati scapat de gripa? A fost porcina la voi?
...Trebuie sa fug in alt birou...revin!
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Cam 3 ore cu masina... In mod normal. Cand? Ah, si: "break a leg" cum se zice p'ingleza! ![]() Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
Vineri dimineata pe 4 dec pana duminica 7 dec seara. Vinim cu avionu' asa ca masina nu-i... Doar intercity. Vorbim. Sar'na pentru urari si aveti grija de voi

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Intru si eu inainte de somn.
Teodora, daca ai sti cit m-am intrebat cine ma sunase
. Se descarcase tel si am vazut abia aseara. Tesun de pe orange zilele astea.
Sa va fie de bine petrecerea si sa va traisca Andreiul dulce!!!
Cred ca ati facut bine ca ati sarbatorit in avans, nu se stie ce vreme ne vine peste o saptamina.
Greyerash, ba da am vazut pozele dar vroiam sa csriu mai pe larg! Adelina e o frumoasa foarte expresiva!!! Ce mi-a placut in poza in care statea in linie cu plush-urile si in ce ain care arata nasucul. Cea cu adormitul-exact cum mi-am imaginat-Valentina, poate ar fi bine sa editezi mesajul in carefaci trimitere la poza Adelinei. Cred ca Cristina a trimis link pe e-mailul comun tocmai pentru privacy. Sper sa nu te superi ca ti-am spus 
!
Gabriela si la mine burta e tot mai grea, somnul nu e cofortabil de mult. Eu incerc sa stau pe stinga dar amortesc asa ca stau mai mult pe burta-cum sa explic sprijinita in genunchiul drept.
In rest imi e ciuda ca maninc mult dar asta e apetitul. Macar de ar fi bebelusul mai papacios decit Daria.
Sotul se uita la mine si mi-a zis ca dupa burtica cred ca o sa aiba vreo 4 kg.
I-am exoplicat ca greutatea bebelusului nu are nimic de a face cu cit a luat mama in sarcina ba din contra mamici mai plinute dau nastere la copiii mai mici. Eu ma multumesc cu 3.450g la termen ca Daria.
Celia, am sa ma uit si eu pe site-ul Varunas sa vad exact la ce ma hotarasc. O sa verific si site-ul Noriel mai ales ca au jucarii pentru baietei(am trei nepoti) la care se face reclama la tv.
Yaia plimbarea a fost ok. Am fost la locul de joaca nou amenajat.
Imediat incarc poze pe Picassa si pun link pe e-mailul comun. Am zis si saptamina trecutadar cu necazul Simonei parca nu mi-a venit sa pun pozici!
Gabriela eu sunt bine, ceva stari de
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Speram sa fim in cei 60% care nu vor lua virusul si sa avem un Craciun linistit, mai ales ca am planuit ceva excursii mici. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Doamne ajuta!

Mai da' ce spirit civic pe voi! Eu n-as fi batut atata drum ca sa-i votez pe netotzii astia...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 pana duminica 7 dec seara. |
Duminica sau 7? Ca 7 e luni!