Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Andrei a fost tare fericit ca a mers la copii, si in seara asta se suise pe bicicleta prin casa si zicea "pa mami, mecem a pii". .

Si tu care te tot plangeai ca nu vorbeste Bubu...si ia auzi la el! Bravo!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Luy, multumim, da, se poate zilnic vota, dar nu am vrut eu sa deranjez

Si eu unde am citit ca saptamanal? Poate la concursul Pampers, desi acolo oricum nu pot vota...pai se poate sa nu spui...avem tema de casa acum!

Multumim mult

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, pai as lucra si eu vinerea la voi daca termin programul asa devreme. Iar cu mailurile, asta e, uneori ma execut (adica aseara pe la 10), uneori nu. Oricum seful respectiv e italian, nu roman, si cred ca asa se cam sta si pe la ei.

Eu in fiecare zi termin la 4, 4 si un pic! vinerea plec uneori mai devreme, daca mi-am facut orele. Si vezi ca aici nu e Japonia, ca daca seful nu a plecat de la birou, nu poti pleca nici tu. Daca el doarme acolo, sa-i fie de bine. Eu am copil, la 4 trebuie sa-l iau de la gradinita si cu asta basta. Si aici nici nu indraznesc sa-ti spuna sa stai peste program. Si nu, nu se sta asa pe la ei, stu de la italienii mei. Cred ca trebuie sa stabilesti niste reguli cu seful tau, sa stie ce si cum: tu ai copii si viata in afara biroului, nu traiesti la birou. La ora 10 seara nici sa nu se astepte la raspuns. Daca o faci o data, atunci se va astepta sa o faci mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eu sunt intoarsa pe dos... A fost sotul de dimineata cu Maria la control ( mai are cate un episod de tuse noaptea ) si doctorita tocmai primise niste rezultate de la analizele de sange pe care le-au recoltat acum 2 saptamani : i-au facut test Celikey-screening pt boala celiaca ( intoleranta la gluten ) si a iesit pozitiv
M-am apucat sa caut pe net si nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie o greseala - o sa iau legatura cu pediatra Mariei ( analizele acestea i le recomandase alta doctorita ), sa-i povestesc de treaba asta si sa ii cer sa ne faca trimitere pt repetarea analizelor.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare si de la noi!!!!

LA MULTI ANI JOJO-MIHA!!!!!!

Bun venit pe lume ingerasului Nicole
sa fii fericita si sanatoasa viata intreaga...
refacere grabnica fericitei mamici...

PAPANASH sincere condoleante!!! Dumnezeu sa-ti dea puterea de a trece mai departe, este una dintre cele mai mari incercari din viata fiecarui om in lumea asta; niciodata nu suntem pregatiti pentru despartirea de cei dragi indiferent de varsta; indiferent de situatie.

Luy imi pare rau de rezultatul prost eu zic totusi sa refaci analiza; este o chestie destul de serioasa...Sper ca a fost o analiza prost facuta...
Sper sa reusim si noi sa ne vedem cu tine pentru achitarea datoriei...; este o idee buna targul daca va mobilizati....

In rest noi suntem bine sanatosi si foarte ocupati....

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, si eu sper din suflet sa fie o alarma falsa, si aproape am convingerea ca asa este. Au fost ceva semnale pana acum? Sau de ce i-a fost recomandata analiza asta? Ce sa spun, eu dupa analiza gresita cu toxoplasma pozitiv nu ma mai incred in laboratoarele noastre. Sper sa va ridicati si voi bolovanul de pe suflet odata cu refacerea analizei si rezultatul negativ!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ceclilia, Celia, la multi ani de ziua numelui! (mi-e rusine, da' habar n-am avut...)

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Bee multi ani fericiti si luminosi alaturi de minunata ta familie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Valentina, am observat acum ca l-ai inscris pe Andrei in concurs cu varsta de 2 luni

Slippers, mult, mult succes ! Tinem pumnii sa mearga totul ca pe roate ! Asta era proiectul de care ne vorbeai ?
Vei fi acolo sambata ? Ma gandesc ca ar fi frumos sa fixam o ora si sa ne intalnim mai multi parinti si papanashi&dulcetzele, ce ziceti fetelor ? Haideti, va aduc dvd-uri frumoase !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Da Luy, eu voi fi acolo. Mi-e si rusine sa te rog sa treci sa ne vedem ca sa ma achit si eu de datorie
Asta e proiectul, ma rog, partea de business, ca partea de ecologie e inca in stand by. E mare birocratia si mai dureaza pana sa-i putem da drumul. Cum la noi "no good deed goes unpunished", mai avem ceva de tras

Mergi la inceput

Luy, repetati analiza! Si daca se poate si la alt laborator. Nu stiu ce sa zic...ar fi avut vre-un simptom, o manifestare pana acum daca era ceva...

Mergi la inceput