Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 19
slippers76 spune:
Adi
pupici multi pentru tine si Lisa. Sunt sigura ca o sa ajungeti la un echilibru cu Lisa. E si ea mica si simte acut schimbarile. La noi a fost mai simplu, pentru ca Miru era mare (chiar foarte mare in comparatie cu puii astia mici care dintr-o data trebuie sa fie mari) si discutam altfel cu ea. Va imbratisam cu drag.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Buna dimineata si ![]() pentru doritoare......Multumesc mult pentru urari Eu pe fuga pe aici, timpul trece si nu am timp sa termin nimic din ce incep si mai am putin pana in decembrie, abia astept sa termin si sa intru in vacanta... Cristi este argint viu,am noroc ca iubeste pestisorul Nemo si ma lasa sa mai respir, insa nu pot sa-l las sa se uite cat vrea el...deja stie replicile,ce spun si ce fac personajele...aseara il aud spunand ca are pierderi temporare de memorie ca si pestisorul albastru, il intreb cum il cheama pe pestisorul albastru si imi spune Doli, iar apoi le povestea animalelor ca balene mare l-a aruncat pe tata Nemo si pe Doli direct la Sidney...sunt tare mandra de baiatul meu....dar e rusinosss.....cra, cra. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Mai da' ce conversatii aveti voi acolo

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Erina , mai dar ce mandreatza cu strungareatza ai tu acolo! Tare dulce si expresiva e! Inca mai doarme in patut? Nu va e frica cu escaladatul? Noi am dezafectat patutul de un an
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui luy Eu sunt intoarsa pe dos... A fost sotul de dimineata cu Maria la control ( mai are cate un episod de tuse noaptea ) si doctorita tocmai primise niste rezultate de la analizele de sange pe care le-au recoltat acum 2 saptamani : i-au facut test Celikey-screening pt boala celiaca ( intoleranta la gluten ) si a iesit pozitiv ![]() M-am apucat sa caut pe net si nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie o greseala - o sa iau legatura cu pediatra Mariei ( analizele acestea i le recomandase alta doctorita ), sa-i povestesc de treaba asta si sa ii cer sa ne faca trimitere pt repetarea analizelor. ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, incearca sa te linistesti.
Pana acum Me a prezentat vreun simptom specific bolii, respectiv scaderea brusca in greutate, dureri abdominale, scaun diaretic cu o durata mai mare de 1 saptamana, amenie,in special cea feripriva? Acum cateva luni si eu am fost suspecta de boala celiaca si desi am facut analizele specifice si Ac Anti- Ggliadina IgA a iesit pozitiv, endoscopia facuta nu a aratat nimic. Rezultatul biopsiei a fost ca sunt sanatoasa tun si spre marea mea usurare pot sa ma indop cat poftesc cu produse de patiserie. Ti-am trimis pe mail-ul comun un material care pe mine m-a ajutat foarte mult la vremea respectiva. Sper sa-ti foloseasca si sa-ti mai astampere temerile. Oricum repetati analiza si daca se poate in alt loc.Eu le-am facut la Medlife. Sanatate multa Mariei si mii de 
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui luy Valentina, am observat acum ca l-ai inscris pe Andrei in concurs cu varsta de 2 luni Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, eu le-am trimis datele corecte. In datele de prezentare specificam 2 ani si 2 luni. Cand am vazut cu ce varsta apare puiul meu,le-am trimis un mail sa corecteze, dar pana acumn nu am primit nici un raspuns!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Cu intarziere urez si eu o viata plina de impliniri si numai sanatate si fericirire pentru:
Bee
RGE
Cecilia
Celia
Jojo-miha
Celia, Alex se simte mai bine. Acum nu mai are dureri, dar ele apar si dispar asa ca… Ieri am fost la analize si tare mandra am fost de ea! Nu a plans deloc cand i-au lua sange, iar bariul l-a baut fara proteste, desi se vedea de la o posta ca avea un gust oribil. Acum asteptam rezultatele si om vedea ce este de facut pe viitor.
Ancasilv, nici noi nu am avut mai mult succes. Am incercat sa votam si noi si cei din familie sau prieteni dar, multi dintre ei nu au reusit deloc,la fel primirea confirmarii dura ceva timp. Am observat ca in reteua de Cosmote se primea foarte repede mesajul de la ei, in schimb pe celelalte retele aveai de asteptat o groaza.
Adi,multa putere sa faci fata provocarii.Stiu prea bine ce inseamna sa stai non-stop cu doi puii care trag care mai de care de tine si sa treci cu brio si peste micile gelozii.La noi cand Andrei era mic, a fost relativ bine,in sensul ca o implicam pe Alexandra in tot felul de activitati legate de bebe ca sa se simta utila si astfel am scapat de micile neplaceri. Este drept ca Alex era destul de marisoara la vremea respectiva si ma puteam intelege cu ea. Acum insa a crescut si Andrei si tot timpul trebuie sa fiu foarte atenta la cum ma comport cu unul dintre ei,pentru ca imediat vine celalat. La somn este cel mai greu, fiecare isi cere dreptul de a sta langa mine si uite asa ca trezesc inghesuita si cu cateva grame in minus. Tu ai noroc ca sotul este langa tine si te poate ajuta(la mine serviciul sotului era de asa natura ca atunci cand venea el de lamunca, ii gasea dormind si doar uneori in week-end profitam de el) si ca Lisa este o scumpa si o inteligenta.
Gabriela, stiu ca exista in comert o multime de siropele care stimuleaza pofta de mancare la copii.Intreaba in farmacii sau la medicul de famile.Lui Alex cand era mititica ii dadeam propolis.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
alinkav spune:
Fetelor, multumim din suflet pentru urari!

Luy, repetati neaparat analiza!
Ana, mult succes in realizarea proiectului!
Adi,
mamica obosita!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
Luy draga mea, curaj si incredere! Intrebarile Anei sunt foarte pertinente, ma documentasem si eu despre aceasta boala in perioada cind Daria facea scaune moi (dupa petrecerea de 1 an).
Neaparat faceti si voi antigliadina IgA. Intreseaza-te despre un laborator bun care nu da rateuri si mai cereti neapart o parere!
si eu am ramas inca cu sem,nul intrebarii la Daria...
Gabriela la Daria am incercat pina si mama siropului Carpantin, am mai scris eu despre el si un complex Inositol. Nu s-a vazut mare diferenta, probabil unde l-am si intrerupt din cauza de raceala si administrat alte n-spe siropuri...
Sunt in farmacii siropuri gen Pikovit, Multisanosan etc. Mai este firma GNLD care are vitamine foarte bune,stiu ca ia Matei.
Eu acum ii dau Dariei doar un Cavit junior vanilie pe zi si ia Septilin, un supliment alimentar pentru cresterea imunitatii.
Si Daria maninca prost: deobicei asa: dimineta cereale cu fructe, la prinz repete din orez/ paste/ piure cu foarte putin carne (foarte rar supe sau mincarici, ciorbe. Dupa-amiaza, iaurt/budinca/pandispan. De curind maninca rosii ciglegine-2,3 pe zi
Seara tot asa un fel doi foarteputin si un biberon lapte.
Incerca sa ii dau carnita simpla si legume la abur separat. Poate e la fel ca Daria nu ii plac lucrurile amestecate...Pupicei!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ana, multumim pentru vizionare. Patul e scos de vreo luna insa rareori doarme in el. Ii place in schimb sa il escaladeze. In curind vreau sa il straing sa il pregatim pentru bebelusus. Parca vad ca va iesi cu plinsete, Daria e foarte posesiva cu lucrurile ei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Eu sunt intoarsa pe dos... A fost sotul de dimineata cu Maria la control ( mai are cate un episod de tuse noaptea ) si doctorita tocmai primise niste rezultate de la analizele de sange pe care le-au recoltat acum 2 saptamani : i-au facut test Celikey-screening pt boala celiaca ( intoleranta la gluten ) si a iesit pozitiv ![]() M-am apucat sa caut pe net si nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie o greseala - o sa iau legatura cu pediatra Mariei ( analizele acestea i le recomandase alta doctorita ), sa-i povestesc de treaba asta si sa ii cer sa ne faca trimitere pt repetarea analizelor. ![]() |
Cum asa? Fara simptome? eu zic sa repeti testul, sa nu fie vreo eroare, ca nu ar fi prima de acest gen, mai ales in Romania!
Tin pumnii sa fie eroare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

( 25 august 2007 )