Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Erina, multumesc tare mult de sfat si sugestii! As incerca si eu cu cavit Junior, imi amintesc ce ne bateam pe el cand eram mici, ar fi bine sa ii si faca placere sa il ia! Si noi luam Septilin, mai avem putin si terminam flaconul.
Apropos de patut si ce ziceai de plansete, iti spusesem ca Sara nu mai voia demult in patut, totusi cand i-am sugerat ca il va folosi Emma, brusc i-a fost drag din nou si a plans ca este al ei. Cred ca sunt firesti si reactiile acestea. Acum de cateva saptamani nu a mai avut nicio reactie negativa la adresa surioarei, ba chiar e din ce in ce mai calda si tandra. Dimineata se trezeste si face loc in patut langa ea...Emmei. La baita, de asemenea. Deci, semnele sunt bune!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
Vale, 
Gabriela, mami de
30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Piciulika spune:
Fetelor, desi mi-e dor de voi, abia apuc sa mai vad ce si cum.
Gabriela, suntem burta langa burta, fruntea sus, buricu' inainte! Scapam noi de kile p'orma - la ce Duracell-i avem...! Pup tare!
Luy, nu-tzi baga spaime in cap! Boala e totusi destul de rara, eu mai degraba cred ca e greseala de lab (repet-o la alt lab). Altfel de mult vedeai simptome... Pup tare mamica speriata - si eu as fi! 
Fetele speriate de gripa porcina: finutzul lui Radu, Darian, a fost testat pozitiv. Era usor racit si cum merge la cresa spitaluilui cantonal (mama-i dr acolo) a trebuit sa faca testul. Pozitiv. Fain e ca luase gripa de la mama lui, care era "f usor racita" - in luna a 24 de sarcina! Apoi a dat-o si tatalui lui (= nash Michael). Deci toata familia a facut-o.
DAR: la totzi fara nici o complicatzie, o (una!) zi de febra usor peste 38, ce a scazut de la sine; ah, da: tatal a vomat o data dimineatza. Au mers la servici / cursuri, ca nah, e doar o raceala - nimeni nu banuia ca ar fi ceva, daca nu iesea Darian pozitiv la test!
Cum a venit, a sa le-a trecut. Acuma-s "vaccinatzi" / imuni. ![]()
Deci nu e porcu' chiar asa agresiv! 
Pup si ma cufund in munci de birou...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Nu ma abtzin: Luy, tu chiar ii crezi?!!
Apare la 1% din populatzie (in Europa), in general e mostenita si in general asociata cu alte boli: diabet tip 1, boli imuno-deficitare, sindrom down, boli ale tiroidei si de obicei e combinata cu intolerantza la lactoza.
Simptome: ce spuneau fetele: voma, diaree, scaune "grase", colici, balonari... (Doar in faze avansate carentze de vitamine, edeme etc.)
LA COPII se observa ca ceva nu este in regula MAI ALES SPRE FINELE PRIMULUI AN DE VIATZA, LA 3-6 LUNI DUPA PRIMA MASA CU GLUTEN. (!!!) Tipic este o expresie faciala suspicioasa, fricoasa si prost dispusa, balonari abdominale si scaun cu miros puternic, musculatura fara tonus, paloare accentuata si greutate FOARTE mica.
No, asta e Me?!?!? No way!
Analiza de sange nu e concludenta, diagnosticul final se pune pe baza biopsiei din intestinul subtzire.
Interesant ca acei copii alaptatzi de la inceput de mame au risc de 50% mai mic sa dezvolte ulterior boala celiaca - cu cat au fost alaptatzi mai indelung, cu atat riscuril e mai mic.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Roxana_G spune:
Salutare si o zi buna sa aveti! A mea e ok ,doar ocupata. Ieri m-am cam necajit la birou, cred ca mi-a crescut tensiunea sau nu stiu exact ce s-a intamplat dar m-am trezit seara cu vasele de sange sparte pe ochi si ma dor pur si simplu globii oculari. Copiii insa sunt ok, doar Andrei mai tuseste. La gradi cu ei. Maine au spectacol de magie.
Yaia, nu ma mai plang ca nu vorbeste Andrei ca turuie continuu. Problema e ca nu il intelege nimeni. Am renuntat la ideea ca e o problema cu vorbirea ca si centru nervos, dar poate fi ceva fonetic. Deci nu m-am potolit. Cat despre serviciu, te asigur ca la astia se lucra si in Roma. Eu am fost la ei seara cand am mers la interviu si mai erau nene si la 7 la birou. In fine, aici e principiul ca pozitia vine cu responsabilitati, asta insemnand sa fii prezent cand trebuie, oricand. In fine, multe de zis, mai bine ma abtin ca nu stiu cine mai citeste.
Luy, imi pare tare rau de problema cu analiza respectiva, sper sa fie doar o greseala. Insa tu stii mai bine daca poate fi adevarata sau nu, banuiesc ca ati avut un motiv pentru care ati cerut analiza sau pentru care doctorita a considerat necesar sa v-o indice.
, sa fie totul bine!
Piciulika, deci porcul nu ne omoara, ne caleste.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Picia mea draga, iar ai reusit sa ma binedispui! Auzi tu burta langa burta si cu buricul inainte!

Na, ca ne-am linistit si cu porcul! Si porcina!Oricum, de cand cu alegerile, brusc s-au calmat spiritele. Ca sa vezi!
Roxana, cam multa munca la tine, si cred ca si stresul pe masura! 
Gabriela, mami de
30 +
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cat despre serviciu, te asigur ca la astia se lucra si in Roma. Eu am fost la ei seara cand am mers la interviu si mai erau nene si la 7 la birou. In fine, aici e principiul ca pozitia vine cu responsabilitati, asta insemnand sa fii prezent cand trebuie, oricand. In fine, multe de zis, mai bine ma abtin ca nu stiu cine mai citeste. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Esti sigura ca nu lucreaza in schimburi?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Piciu, nu ca eram eu speriata de gripa porcina, da' acu' chiar m-am linistit
Ca sa o parafrazez pe Carpatina si pe marmota, "eram precisaaa!!!" ![]()
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ana, multumim pentru vizionare. Patul e scos de vreo luna insa rareori doarme in el. Ii place in schimb sa il escaladeze. In curind vreau sa il straing sa il pregatim pentru bebelusus. Parca vad ca va iesi cu plinsete, Daria e foarte posesiva cu lucrurile ei. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 23+ cu DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle |
Sa stii ca am un patut de baietel cu rachete.
(Very seriously speeking...)Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Gabriela, e cam multa munca dar ma gandesc ca in perioada asta de criza e mai bine sa zic mersi si sa nu ma plang.
Ana, eu am presupus ca aia munceau, nu bag mana in foc. Eu am fost la interviu la 4, si apoi am plecat. Si la 7 seara m-am intors ca ma ducea cineva cu masina din fata firmei si vedeam oameni iesind din firma la ora aia. Tot ce pot spune sigur este ca italienii care lucreaza aici chiar stau tarziu si muncesc mult si de aceea si au nevoie sa stam si noi sa rezolvam problemele. Cel putin seful meu sta foarte mult la munca. Probabil si pentru ca ii e mai la indemana, e intr-o tara straina, singur.
Problema nu este insa faptul ca sefii stau, ci faptul ca altii stau pana tarziu cu ei si s-au obisnuit cu ideea ca toata lumea este acolo daca le trebuie ceva. Si va asigur ca in biroul meu eu plec mereu prima. Nu ma deranjeaza sa stau daca am ceva de lucru, nici nu imi place sa las lucruri nefacute. Insa nici sa stau doar ca poate se iveste ceva...Si uneori ma dau de ceasul mortii sa termin in timpul programului treaba, insa lucrurile apar la 5 jumatate si uite asa nu mai apuc sa plec. Ce sa zic, e o perioada mai aglomerata, dar nimic in comparatie cu ce va fi la inchiderea de an din ianuarie.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

David