Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabriela77 spune:
Da, Roxana, cam asa e mentalitatea la majoritatea companiilor! Si nu e nici cea mai fericita perioada , si asta e drept!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
ceamica spune:
buna mamici dragi,
am aterizat ieri , a fost fara evenimente , n-am avut niciodata un asa zbor lin ! a fost o vacanta fara copil si fara sot![]()
am ramas fara cuvinte cand am citit ce a scris Papanash
Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau, condoleante Papanash!
Bun venit pe lume printesa Nicole ! Felicitari parintilor pentru inca o comoara ; m-au emotionat pozele , invidiez sentimentele minunate!
Erina
am vazut pozele ! Ce-mi place strungareata Dariei !
Sunteti o familie reusita , am revizionat si poza mea preferata
Gabriela wow 30+ ! mai ai asa putin !!!!
poate va ajuta sanzyme pentru pofta de mancare !
nici nu v-am multumit pentru incurajari
imi amintesc de tata de cand cu vestea Papanasei ! ce nu mi se leaga mie cuvintele in general dar acum chiar ca sunt cu conexiunile cazute
urez multi ani fericiti si sanatosi Celiei si Ceciliei 

Te imbratisez Adimercedes
Te imbratisez Piciulika
Tin pumnii pentru reusita Ana (slippers)
Tin pumnii dar sunt sigura ca e gresita analiza Mariei ,Luy !
aoleu , imi uitasem vecina : Adelina draga mea ai niste poze
! Greyeras , despre parculetul acela e vorba? daca da , sigur nu l-am vazut in zona , tb sa ne recuperezi pe drum![]()
plec la intins rufe
va pup
Roxana_G spune:
Acum am gasit si eu timp sa bag ochiul la poze pe mailul comun. Am vazut pe Adelina dulce foc (seamana cu mami) si m-am amuzat de poza cu model, deh de aia nu folosim noi olita.
Am vazut puii scumpi ai Crishtinei, m-am topit toata la frumusetea lui Nicole. Si daca tot suntem la capitolul fete frumoase, am admirat-o pe Daria dulcica si zambareata, in cautare de distractii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Sa stii ca am un patut de baietel cu rachete. (Very seriously speeking...)Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana, esti o dulce!

Asa avem si noi la indemina unul cu ursuleti de la Matei dar eu tot sper ca Daria sa invete sa imparta.
Astazi in parculet daca se apropia cineva de "spatiul" ei- de expmplu la niste jucarioare pe care vroia sa le potriveasca ii spunea:Nu fetita, peaca! Lasa-ma-n pace!
Gabriela, super ce dulce e Sara!
Eu am mai incetat sa ii tot vorbesc Dariei de bebelus gindindu-ma ca e ceva destul de abstract pentru ea. O sa mai reiau peste vreo luna. Inca pupa burtica si stie cum il cheama...Imi pare rau ca am mai despachetata patutul-il avem aici in Bucuresti si am zis sa incercam sa vedem daca se obisnuieste sa doarma in el dar daca nu exista o constantza in a o adormi acolo nu da rezultate.
Piciulika, ce bine ca a trecut atit de usor pentru finutul vostru si familia lui!!!
Roxana, si eu cred ca strainii stau la job tocmai pentru ca sint intr-o tara straina si nu au mare lucru de facut acasa.
Sotul incearca sa nu stea mai mult de 19 in cele mai multe zile reuseste iar colegul lui intelege. Bine ca de doua ori pe saptamina merg impreuna la gym-pina mai tirziu plus ca J vine luni dupa-amiaza iar vineri dimineata deja are avion spre Germania.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ema, bine ai revenit!!! Ma bucur ca ai avut un zbor bun si ca a fost o vacanta reusita. Ceva poze?
Multumim pentru cuvintele frumoase, la fel Roxana. Pentru orice mama puiutii sunt sufletul ei carecrestela orice vorba frumoasa despre ei.
Nu am invatat sa fac capitol nou si acum credca e cam tardiv mai ales ca in aprox. 119 zile voi deveni rara avis pe forum

Oa seara placuta va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Fetele speriate de gripa porcina: finutzul lui Radu, Darian, a fost testat pozitiv. Era usor racit si cum merge la cresa spitaluilui cantonal (mama-i dr acolo) a trebuit sa faca testul. Pozitiv. Fain e ca luase gripa de la mama lui, care era "f usor racita" - in luna a 24 de sarcina! Apoi a dat-o si tatalui lui (= nash Michael). Deci toata familia a facut-o. DAR: la totzi fara nici o complicatzie, o (una!) zi de febra usor peste 38, ce a scazut de la sine; ah, da: tatal a vomat o data dimineatza. Au mers la servici / cursuri, ca nah, e doar o raceala - nimeni nu banuia ca ar fi ceva, daca nu iesea Darian pozitiv la test! Cum a venit, a sa le-a trecut. Acuma-s "vaccinatzi" / imuni. Deci nu e porcu' chiar asa agresiv! ![]() Pup si ma cufund in munci de birou... Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
Habar nu ai din ce nebuloasa m-ai scos!

Dimineata am fost la ctr la neurolog si cum nu era dr lui Andrei, ci seful ei, asta ne-a recomandat sus si tare sa facem vaccinul ptr gripa porcina, mai ales ca ne ducem in Ro si acolo e "prapad", ca e safe domne si ca el il recomanda categoric.
De la 10 stau pe net si caut prospecte de Celvapan, Focetria si Pandemrix. Si clar hotarasem sa nu facem, mai ales ca astia sigur vaccineaza aici cu Pandemrix, ala facut de GSK.
Deci acum m-am hotarat categoric, nu-i facem nici un vaccin, o sa evitam aglomeratiile si cu asta basta.
Si cand ma gandesc ca inclinam sa-i facem vaccin antigripal.
Lasa ca nu mai fac nimic.Inca studiez problema cu Prevenarul.
A, ptr siguranta noastra, i-am cerut dr sa ne dea Tamiflu, just in case, ca nu se stie daca in Ro gasim au ba. Mai bine sa-l avem cu noi.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
Erina, si la noi era asa cu venirile si plecarile strainilor, dar acum au regula sa vina luni dimineata ci primul avion si sa plece vineri seara cu ultimul. Cat despre sotul tau, pentru el e ok sa plece la 19, macar stie ca Daria e ok acasa cu tine. Insa la noi nu e asa, daca ajungem amandoi tarziu. Pentru mine sa plec la 19 e tarziu deja, ajung acasa la 20 exact cand pleaca bona si uite asa s-a dus si ziua mea.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Bai Rox, eu sincer iti spun, si mereu ma gandesc la tine: cum rezisti?
Eu ma plang de programul meu cu alergatura mereu, cand nu am timp nici sa imi trag sufletul. De cand ma trezesc si pana il culc pe Andrei, si e doar 1
, sunt numai intr-o alergatura.
Aaaa, si am si program de doar 4 ore la servici. Dar tu?
Ar trebui sa-mi bag mintile-n cap si sa nu ma mai vait.![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Vlad (01.09.2007)