Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:



salutare si de la noi

Fetelor, multumim mult pt urari si aprecieri . Ca sa raspund pe scurt intrebarilor, costumasul national l-am primit din ro (zona Bucovinei) de la socri. Am decis sa o imbracam astfel pt ca si noi la cununia civila am fost imbracati in costume nationale si ne-am gandit ca ar fi frumos sa pastram traditia.

Manga, acum am citit din urma si m-am intristat si enervat in acelasi timp pt ce a patit micul Aidan. Ar trebui sa-i trantesti o plangere in scris dobitoacei de asistenta pt brutalitatea cu care l-a tratat pe pui. Cred si eu ca-ti venea s-o strangi de gat . Pupam baiatul frumos . Merci pt idee ce sa fac cadoul nasilor , ca habar nu aveam.

Nela, wow! 7 ore de somn ale margelatei . Si Selen e la fel de norocoasa,ve invidiez sincer fetelor. A mea leaga 4-5 ore la primul somn de seara, asta in zilele norocoase, ca in rest tot la 2-3 ore se trezestre, iar de pe la 4 dimineata pana pe la 12 la pranz papa cam din ora in ora . Sper sa se mai rareasca mesele ca e destul de obositor in ritmul asta. Oricum pupam mamicile norocoase .

Liliana, multa sanatate lui Raducu , sper sa treaca repede problemutele

Elle, ma bucur ca fetele s-au insanatosit, poate reusesti sa-ti tragi sufletul un pic mamico .

Salutam si aplaudam sotii harnici si intelegatori de Iulika si Nela


ah.....s-a trezit soimita
revin



Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Daciana - imi pare rau de picioruse, sper sa fie ok cu cat mai putine 'interventii'.. si al meu a iesit cu unul extrem de indoit spre interior (ala cu care lovea la ficat ); se vede in pozele din sala de nastere pe care mi le-a facut moasa... am vazut asta abia la 1 saptamana dupa, cand am ajuns acasa. Neonatalogul n-a zis ca ar fi ceva in neregula, pediatrul la fel... mie mi se par drepte... trebuie sa vad si eu ce si cum...

Liliac - si eu i-am facut baie cu acelasi cocktail mai putin galbenus - pe asta chiar n-o stiam - dar funduletul tot in ritmul lui pare a-si reveni. Data viitoare (care sper sa nu mai vina) incerc si eu Reviken-ul cu pricina ca prea laudat e...
Sa ne spui si noua cu cine iti sugereaza Raducu sa votezi

4mykids - no bine, bagam o peteala adevarata mai in prag de sarbatori, mai crestem si noi pana atunci . Masaj zici? Vreau si eu....

claucia - vazut poze de la botez . superba familie, aratati grozav cu totii. Sa va traiasca micutza crestina

Selen - din pacate asta nu e chestie de hr, ci tine de directia generala de asistenta sociala... la ei trebuie intrebat. Bine, si astia ar trebui sa se supuna cu totii aceeasi legi... dar cum traim in Ro...

santorini - ma bag si eu in vorba... adeverinta este Anexa 2 la Ord. 68/2009 al MMSSF si e pe net, de exemplu www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#formulare" target="_blank">AICI jos de tot, inainte de datele de contact.

E drept ca pe ea se trece si venitul din luna nasterii copilului, dar am tot citit la juridice ca nu se ia in calcul, ci se ia dublu pe luna de dinainte. De ce oare... ma depaseste tare....

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Da Maria e adevarat,la Iulia asa am facut a cumparat nasica rochita, dar pentru ca creierul meu sa blocat pe aceea rochita si pretul e cam piperat nu am vrut sa o oblig pe sora mea la obilgatia de a o plati ea,dar vrea dea parte de bani pentru rochita,asa ca va fi si contributia ei .Cu sanul stau bine acum mai am doar o usoara durere la sfarcul respectiv dar tare ma bucur ca a trecut ,am pus-o si eu pe Isabella la supt la greu la sanul respectiv si cred ca ajutat mult;
Am vazut niste poze superbe de la botez a lui Clau si Sanatori, ati fost amnadoua niste mamici superbe, Isa a fost o printesa supeba alaturi de surioara ei, Andrei un adevarat cavaler in armura stralucitoare , mi-au placut amndoua costumele .
Selen, tot e bine...intadevar ce poti sa mai ceri,se trezeste odata si apoi doarme pana la 10 ..cand o dormi si Isabella dimineata asa mult, ca de trezit tot o singura data se trezeste da la 6,30 e treaza deja,pupam micuta sirena de la malul marii .

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)



FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:



.... doar s-a foit un pic

Alex, bouncer/leagan poti gasi multe modele frumoase la Ficher&Price, nu stiu ce oferta e in ro, dar sunt sigura ca vei gasi .

Nela , ati comandat ''maretul inaripat''? V-ati hotarat la cel cu castane ? (eu salivez doar la castane coapte ca sunt vegetariana)

Am sa caut si eu ceai de chimion/chinem (e acelasi lucru? ), ca vad ca ziceti ca ajuta copilasii la orpatiunea kk.

Un calduros La Multi Ani! dovleceilor sarbatoriti astazi

Am observat ca se vorbeste ca dupa 6 saptamani bebeii devin mai linistiti, ca dorm si mananca mai bine. Ei bine, la mine nu s-a intamplat minunea, fetita se comporta exact la fel. Va spun asta ca sa nu fiti dezamagite daca nici la voi nu se remarca vreo schimbare.

Subiectul vaccinuri: noi facem doar shema obligatorie, adica cele care sunt testate de zeci de ani. In Canada Rotatec-ul e destul de controversat din cauza mercurului pe care-l contine. Noi am hotarat sa nu-l facem

Trimit ca se foieste soimita de mama focului, cred ca e vremea sa facem un ''calut''




Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Delia superba fetita ta in costumul popular, extraordinara ideea!

Liliac, si pe mine ma doare spatele de mor, am avut peridurala nu stiu daca are legatura, sanii sunt uriasi si mai am si 8 kg in plus....si eu ma gandesc ce ma fac cand o sa mai creasca....daca dne fereste o schimb pe pat..mor..numai pe masuta pot.. Faine pozele tale superba pereche!

Ioanna ce flacau frumos si expresiv..are niste ochi dne dne! Poza cu costumul e criminala....atat de frumos.....i-am cumparat si eu Amei rochita asa de la baby expo si sunt moarta dupa ea!

Daciana ti-am vazut galusca! Ce flacau frumos si cat par are!!! Un scump!

Elle multumiri pt capitol! Trebuie sa ne inveti cumva ca nu se mai poate! Pica tot greul pe tine!

Claucia ce fete frumoase ai! Oare cu cine sa semene! :-) si nasica o frumoasa! O atmosfera tare placuta la voi acolo!

Santorini ce frumosi ati fost la botez!!! Tare tare haioase costumasele dar mai ales fotomodelul!


Noi am descoperit azi noapte la 3 ca daca a cascat un pic am pus-o in pat, am pornit caruselul, stins lumina complet ...a adormit singura, neleganata si f repede. In seara asta vreau sa incerc asta dupa masa de la 11..sper sa reusim! Oricum azi de oboseala am dormit cu ea cot la cot ne trezeam doar sa mancam amandoua la 3 4 ore....asta de azi noapte pana la 5 dupamiaza! Tati e frant ca a plecat si la munca f devreme...iar acum ii pazesc pe amandoi si astept baitza !

pupici si o noapte linistita!



, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

nela ce frumos povestesti tu de vapoare si de view-uri in timp ce hranesti copila margelata.

dana eu nu ma constip de la ceai de chimen. dar mananc si miere zilnic. m-a atentionat mama sa nu mai bag cantitati industriale, cum mi-e obiceiul, ca de aia face aidan atata kk. pai frate,in stilul asta propun sa nu mai mananc nimik!
si asa ii fac si eu lui Sergiu - cu parca e vanat pe la gura, parca e prea chel, parca e prea mult ulei la masaj, parca e prea cald, parca nu e destul de alert, parca, parca, parca... si daca nu ar fi el sa mai gateasca (5 zile din 7) zau ca nu stiu ce as face.

e drept ca primul pampers l-a schimbat singur ieri, cand eu eram la doctor. si dupa 5 minute mi=l paseaza dk urla. invariabil trage concluzia ca bb vrea lapte.


dana eu l-am dat pe Aidan pe fata cu sudocrem o zi si apoi ceai de musetel si galbenele si crema de galbenele.

angelli c mama frumoasa cu doi copii superbi. si ce ochi frumosi aveti si pustiul tau cel mare.

Carina t-am vazut frumusete de fata. wow

mai inca o gramada de recuperat, dar si cada de spalat, asa ca daca nu revin azi - maine...sa nu ma dati disparuta, dar am musafiri.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Bine v-am gasit la scutece! De cateva zile vreau sa va salut, dar nu mai apuc. Nu am reusit sa intru de ceva vreme, nici sa citesc din urma, dar de cate ori avem o nelamurire ma gandeam ce bine era daca eram cu voi, sigur as fi gasit raspunsul in mesajele voastre. Din pacate nu imi ramane timp pentru mine deloc, de fapt nici pentru curatenie, mancare sau chiar ... baie.

Alex e tare agitat, nu stiu ce sa mai fac, ziua nu doarme aproape deloc, plange, vrea in brate, se linisteste, iar plange, iar se linisteste, adoarme putin, il pun in patut se trezeste plangand. Si asa a trecut ziua. Am descoperit ca ii place foarte mult afara si de cateva zile incerc sa-l scot mai des. Doarme bine inca vreo ora dupa ce ne intoarcem de la plimbare si astea sunt momentele in care sta cuminte.

Alex accepta usor biberonul si uneori suzeta. E tare papacios, ar manca non stop, uneori ma intreb daca se satura sau daca plange ca ii e foame. Starchi eu am inceput sa iau Galactogil. Am baut ceai de anason dar nu prea a avut efect. Nici nu vreau sa imi amintesc cat stres pentru lapte, sper sa fie bine.

Daci referitor la sondaj, eu am aflat intamplator de la o prietena ca exista vaccinuri optionale, inca n-am apucat sa caut mai multe detalii pe net.

Trebuie sa fug ca e bebe agitat, sper sa adoarma pana la 1.

Va pup & sper sa ne revedem curand.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
[
e drept ca primul pampers l-a schimbat singur ieri, cand eu eram la doctor. si dupa 5 minute mi=l paseaza dk urla. invariabil trage concluzia ca bb vrea lapte.




si al meu la fel. Cred ca pt ca asta e singurul lucru pe care nu l-ar putea face el si asa poate sa mi-l paseze usor.
Mai nasol a fost intr-o seara cand dupa ore intregi de supt tot mai era tare agitat iar eu intrasem la idei ca nu mai am lapte desi dk storceam iesea usor iar el( de unde i-o fi venit tocmai atunci ideea...) a pus paie pe foc presupunand ca nu mai e lapte.I-am zis de dulce si l-am trimis dupa lapte praf. Binenteles ca nu s-a dus iar copilului ii era doar somn si simtea ca-s suparata pe tati.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara dragelor
M-am pus pe recuperat in seara asta
Sa vad ce mai tin minte din capitolul trecut

Angelli,nu stiu cum de,dar abia acum ti-am vazut pozeleai niste baieti frumosi foc, cel mare m-a dat gatanu pot sa zic ce anume mi-a placut atat la el...dar e frumos taresi tu mami arati fff bine

Am ras la pozele si comentariile Lilianei si intr-adevar Raducu' mamii seamana cu Bruculica "in tinerete"

Si am mai vazut baietel frumos de tot,pui de mami Ioanna cu niste ochi atat de mari si de negrii si care seamana atat de tare cu mamica lui

Oare ce mai era?...
Mi-e dor de Aida...

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Eu am fost informata de pediatra + info ca sunt destul de scumpe si daca intru in joc trebuie sa dansez pana la capat in "schema respectiva".

Daciana, si eu am facut la fel cu primul copil, eram in stare sa-mi rup gatul in fuga nebuna cand auzeam ca scoate un scancet. Si l-am tinut si alinat in brate tottimpul si dormea numai pe mine. Am fost nedezlipiti (si la propriu si la figurat)pana la 1 an. Am coloana facuta varza dar nu-mi pare rau, erau niste momente de vis. Iar cand ii simteam respiratia pe obraz si pe fata simteam ca respir fericire...
Asa ca enjoy !!

Si acum la 4 ani l-as tine numai in brate si ma oftic ca nu mai pot pt ca e f greu si eu batrana si scartaitoare

Cu zana in schimb n-am pb, daca o pun pe perna mea si cu ochii in becurile de pe pereti, e f multumita.

Starchi&Rita Margarita




ce frumos scrii tu starchi, multumesc


daci


mamica fericita de "galusca"

Mergi la inceput