Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 4

slippers76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Slippers ce puiuti frumosi si mari ai!!! tare bine le statea imbujorati si jucindu-se cu frunze!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) ![]() ![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Multumim

Ana, mami de

Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

slippers76 spune:
citat din mesajul lui adimercedes Off, inca mai am de recuperat cateva pagini din capitolul precedent. Am asa o stare nasoala ![]() ![]() ![]() ![]() A fost vreuna din voi in situatia asta? Ca eu stiu ca Rox si Teo au avut eco si masuratori aiurea, dar nu retin ca cineva de la noi sa fi avut analizele de sange proaste. Sau stiti pe cineva in situatia asta? Eu sunt convinsa ca totul e bine, insa, no, e normal sa te stresezi cand te trezesti in situatia respectiva si as vrea sa pot sa ii dau niste exemple de situatii cu analize fals pozitive, sa o incurajez mai mult. Si are de asteptat 2-3 sapt pt amnio, cvs ii e frica sa faca, e si cu risc mai mare, plus ca daca nu iese bine, tot amnio i se recomanda ![]() offff, ma duc sa incerc sa muncesc cate ceva "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini ![]() ![]() |
Sper din tot sufletul sa fie in regula sarcina prietenei tale

Ana, mami de

slippers76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
sunt tare frumusei! ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Sar'na de aprecieri

Ana, mami de

Celia spune:
Dragi prietene , va invit la si o bobo de ciocolata.
Nu m-am mobilizat sa fac/cumpar un tortulet pentru ziua mea, inca , dar sper sa va pot servi maine de ziua lui tati...macar pentru el sa reusesc sa fac/cumpar unul...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009

Celia spune:
Papanash, sanatate multa tatalui tau.
Nana, sanatate multa fluturasului sit e multa putere.
Sabina, ce bine ca sunteti la munte. Felicitari Sofiei!
Ana, ce ma bucur ca ati fost la “peteceie” si v-ati relaxat cu totii, mici si mari.
Adi, multumesc.
Erina, multumesc.Ma bucur pentru voi ca e totul bine cu bebe David, sa fie asa in continuare. Ai grija de tine .
Gabi, sanatate nepotelei mici si voi sper sa scapati ….
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009

Erina spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, si eu am decis sa nu ma mai stresez si invinovatesc pt ce si cat mananc. Am interupt si eu Elevit, azi dimineata mi-am facut curaj si m-am cantarit...62, deci +7, asa ca inca nu disper. Imi amintesc ca si la Sara, apogeul a fost trimestrul 2, in 3 deja, m-am temperat! Parca si la mine s-au mai potolit arsurile. S-or fi vorbit copilasii nostri ![]() Gabriela, mami de ![]() ![]() http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/ |
Gabriela, ce bine ca au trecut arsurile!!! Nu ai luat deloc mult in greutate!!! Am vazut ca deja esti la 29 de saptamini si 7 kg sunt foarte bine!!!
Imi pare rau sa aud despre nepotica ta. In legatura cu vaccinarea nu stiu ce sa spun. Eu am decis sa fac strict vaccinarile din lista obligatorie-un pic ma gindesc la Prevenarca l-as face touis pt ca Daria are sensibilitate la urechi si plamini).
Sa ne fereasca Dumnezeu de probleme. Timp frumos cu bunica alaturi de voi

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

slippers76 spune:
Celia , azi e ziua ta? La multi ani si tie si sotului pentru maine. Si tot ce va doriti!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)

Erina spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism .Bineinteles ca era, ne-au trimis urgent la raze si Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii ![]() De aseara Azitromicina ptr 3 zile. Sunt obosita si lipsita de vlaga. Nu mai suport efectiv ! ![]() Nana, ![]() Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Nana graga multa putere sa treceti si peste episodul acesta!!! Imi imaginez ingrijorarea si alergatura si tot.

Sanatate fluturasului minunat!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Yaia spune:
citat din mesajul lui slippers76 Am agatat cateva www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze |
Ce se mai catara Veveritzii astia dulci!

A scapat Miruna de problema capilara?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

alinkav spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism .Bineinteles ca era, ne-au trimis urgent la raze si Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii ![]() De aseara Azitromicina ptr 3 zile. Sunt obosita si lipsita de vlaga. Nu mai suport efectiv ! ![]() Nana, ![]() Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Nana, multa sanatate fluturasului!

Si tie multa putere!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007