Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Ce sa zic, nu e o zi stralucita, dar fata de ce probleme am citit aici incerc sa ma linistesc. Nu ma simt bine nici eu, si m-a pus aghiuta sa bag si o mancare de la Mac, pe care ma straduiesc sa o tin in stomac pana ajung la o intalnire in alt sediu. Sper sa nu opresc taxiul de urgenta.
Dimineata am fost cu copiii la doctor, am plecat cu concluzia ca nu e mare lucru. Alexandra a primit totusi antibiotic pentru ca are tuse profunda, desi nu are febra si nici o alta problema (tuseste foarte foarte rar dar pare profund). Pare de bronsita, totusi plamanii se aud curat. Pana sa ajunga bona acasa cu Andrei facuse 39.2, de bine ce plecasem de la doctor cu diagnosticul de aproape sanatos cu tuse usoara de la muci. Am sunat din nou sa intreb si cica sa nu ma agit, ca poate e ceva razlet. Eu o tineam pe a mea cu porcina si mi s-a zis ca si daca ar fi tot nu e cine stie ce tratament si oricum nu imi recomanda sa ma duc sa ii fac vreun test. In fine, sa speram ca totul va fi ok cu ei. Nu stiu daca sa il bag si pe el pe antibiotic cu de la mine putere sau nu.
Cam asta. In rest munca. 
Am citit de dragul de Fluturas, ii doresc multa multa sanatate!
si fluturasul si mamica incercata, sa fiti puternici! Va imbratisez cu drag.
Ana, ma bucur ca ati avut un weekend bun, sper sa apuc sa vad si pozele pana plec.
Celiei si sotului Celiei
sa fiti sanatosi si fericiti!
Papanash, multa sanatate tatalui tau si suna ma oricand ai nevoie de ceva, fie si de o incurajare.
Erina, tata e destul de ok acum, pe 1 decembrie are iar control sa vedem evolutia. Oricum mai necesita inca o operatie la anul.
Piciulika, mie imi plac mult Jan si Alex, dar tot voi stiti mai bine. Citeam ieri de grija ta legata de momentul nasterii, imi amintesc ce ingrijorata eram si eu sa nu cumva sa nasc cand nu e sotul in tara. Dar uite ca Andrei a asteptat, cred ca si mini-ursuletul vostru va fi cumintel sa il aiba pe tati acolo cand vede lumina. aaa, si legat de pictori! Fie-mea a ramas la stadiul de abstractiost si acum. Florile pot fi orice culoare, la fel si iarba, ce sa mai zic de alte obiecte colorate foarte fantezist.
Sabina, nu stiam ca e asa grav in scoli cu porcina. Doctorita de la Medicover zicea ca ei nu prea au diagnosticat copii cu porcina, doar adulti. Odihna placuta la Busteni! Aaa, era sa te sunam si sa te vizitam vineri seara in drum spre Bran. La intoarcere nu imi mai ardea de nimic de rau ce imi era. Mergem si weekendul acesta insa nu stiu cum va fi programul. Depinde cum vor fi copiii pana atunci.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
Buna
LA multi ani celor ce si-au serbat onomastica : Cristi de mami Cecilia , Matei de matusica Erina si Vlad de mami Isabeluta
Adimercedes, imi pare rau ca prietena ta trece prin stresul asta , va tin pumnii sa fie totul ok si bebe sa fie sanatos!
Mi-am notat cum se ,,cuminteste '' Lisa , am vazut ca si la Sebastian faptul ca atentez la viata lui Mickey este tragedie ! Inseamna ca o sa perseverez ![]()
Piciulika
. Daca Michael are sfant , eu as alege tot un nume de sfant sa nu se supere ![]()
Slippers , tare frumosi veveritii. Pana la urma cate frunze incap ?![]()
Erina mie mi-a zis sa iau elevit in fiecare zi pana la sfarsitul sarcinii si dupa , atata vreme cat alaptez . Azi a fost o zi de cosmar cu traficul , sfatul este stati acasa daca puteti amana !!!
Bravo Sofia pentru calcule !
Ramonaiani , Yaia , Danuta , Gabriela , Carpatina , Teodora , Annisia
Roxana sanatate puiutilor , sa fie ceva banal !
Nana sanatate multa lui Andrei si tie multa multa putere ! 
Papanash sanatate tatalui tau !
am plecat la bagajul meu ca maine sunt in vacanta ! daca nu ma sperie avionul ala...
va pup
pe saptamana viitoare
Roxana_G spune:
Gabriela, multa sanatate Sarei. Si eu mai fac alergodermii din astea, tot asa cu obraji umflati si rosii, in special pe pometi. Nu e totdeauna de la mancare, pot fi si de contact, de exemplu de la samponul cu care ma spal pe cap. de regula evit sa mi se scurga pe fata.
Nana, ce antibiotic a primit Andrei pana acum? Alexandrei i-au dat Klacid dar are un gust oribil si sunt convinsa ca o sa il vomite.
Adi,
testul de sange al prietenei nu spune nimic. Cred ca iti aduci aminte ce am patit si eu, si uite ce baiat frumos si sanatos am (ma rog, acum e racit
, dar n use pune). Amnio nu e o tragedie sincer, si daca as mai face un copil cred ca as face amnio fara sa clipesc. Da-i exemplul meu. Am avut 5 teste: 3 proaste si 2 bune. 4 din 5 au fost facute in aceeasi zi. Pliul nucal la 5 eco diferite oscila intre 2 cm si 4 cm, ultimul in zona de risc absolut. Sunt sigura ca e bine si la ea, dar paza buna trece primejdia rea, sa faca si amnio si sa aiba incredere ca fi bine.
Cumatra, vezi in mesajul anterior vestea despre copii. Posibil sa reevaluam planurile de weekend. Adica noi mergem sigur ca avem treaba, dar daca ei nu sunt ok vor ramane acasa. Dimineata a zis doctorita ca nu sunt contagiosi, insa iaca am ajuns acasa cu febra, nu stiu ce sa mai cred.
Rox , mamica
cecilia L spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, sa treaca repede.

Roxana, din pacate,nu o sa-ti spuna nimeni daca a diagnosticat pe cineva cu porcina
, la voi nu este cazul de asa ceva, asa ca stai linistita.....cat despre cazuri in scoli sunt destul de multe,dar in acelasi timp razlete... dar exista....acum nu stiu cat de corect sunt diagnosticate.....se cauta motive sa ne tina cele 4 zile neplatite acasa, asa ca la cel mai mic caz mai grav de gripa se inchide scoala...si au motiv sa nu ne plateasca
sincer eu chiar as avea nevoie sa stau 4 zile acasa.....dar cine ma lasa???
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes In plus, sunt asa de suparata ca prietena mea cea mai buna, una din nasele Lisei, insarcinata in 12 sapt, a avut rezultat nasol de sange, plus varsta de 35 si au plasa-o in categoria de isc crescut de sindrom Down si i s-a recomandat amniocenteza. |
Eu zic sa nu se streseze pana nu face amniocenteza, ca nu are rost. Doar ea ii poate spune ce si cum, restul sunt doar date statistice. Sunt convinsa ca o sa iasa bine, eu ii tin pumnii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Vazut si veveritii frumosi foc si petrecareti! Se vede de la o posta ca s-au distrat, focul ala de tabara ma tenta si pe mine. Dar par tare cuminti in poze, cel putin de Miruna as zice ca e muuult mai linistita decat zapauca mea. Sau doar pare.
Micul vorbaret (pfiii ce va invidiez) mi-a lasat impresia de mai multa energie. 
Rox , mamica
Gabriela77 spune:
Am ajuns de la vaccin, s-a comportat foarte bine Sara, cooperanta si vesela, nu a plans deloc, desi aveam emotii, trecuse o vesnicie de la ultimul vaccin. Pregatisem o punguta cu o cafea si cioco pt dr si a insistat sa i-o dea ea si apoi tot striga pe acolo, dotorita cadou cafea, trebuie sa fiu mai atenta la aspectele astea, acum ca e guraliva![]()
Roxana, imi pare rau sa aud ca iar s-au capsat copiii, Klacid am luat si noi, si e oribil e singurul pe care Sara nu il suporta si mereu are tendinta de a voma dupa el. Augmentinul il lua mult mai usor. Exact cum ai descri tu alergodermia ta, a fost si la ea, s-au retras bine acum, sa tin cele 5 zile tratamentul cu Locoid si Aerius, ca nu prea ma impac eu cu hidrocortizonul asta...?
Erina, asa e, m-am linistit si eu cu kilogramele, ma cantarisem intr-o seara dupa ce mancasem si erau vreo 9 in plus, dar o las balta cu cantaritul si mustrarile de constiinta, Emma sa fie sanatoasa! Inca nu sunt cuminte cu alimentatia, dar cand voi fi acasa cu siguranta voi avea mai multa grija.
Ana, asa eram si eu decisa sa nu-i fac Sarei decat vaccinurile obligatorii, la Varilix insa m-am decis acum sa-l fac, nu stiu daca e bine sau rau, decizia e luata si aplicata, asa ca nu pot spera decat sa fie totul bine! 
Carpatina, toate bune la voi? Ce face Ioana? Cum e la gradi? cu pampersul de noapte, progrese?
Zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
Celia, La MUlti Ani din suflet pentru tine si sotul tau! sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi si sa va bucurati de puiii vostri!
Ema, vacanta frumoasa, te invidiez in tacere!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, la voi toate bune? |
toate bune, multumim de intrebare...luam proportii, in rest totul bine.
Joi are Tudor excursie la teatrul de papusi...el nu-si da seama, dar eu sunt mai entuziasmata decat el si as vrea sa fiu o musca sa-i vad reactia, ca merg cu autobozul pana acolo, unul din preferatele lui! Iar la intoarcere merg pe jos, nu e asa mult...si ii aseaza 2 cate 2...toti pitici pana in 3 ani!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, te salut si numai bine. Sper sa vina bebe2 dupa programul dorit de tine. |
He-he, as vrea eu...dar stii tu cum e cu socoteala de acasa...
Salutari pleaca si de la noi spre voi. O sa te deranjez cu o rugaminte pe PM...

si i s-a recomandat amniocenteza.