Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism .Bineinteles ca era, ne-au trimis urgent la raze si Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii , nu atat de concentrata ca data trecuta, dar este.De aseara Azitromicina ptr 3 zile. Sunt obosita si lipsita de vlaga. Nu mai suport efectiv ! ![]() |
Off...sanatate, Fluturas!
Nana, cu Tudor am incercat 3 antibiotice diferite pana l-am nimerit pe cel care a functionat la Tudor. Nu dispera, putere! Off..hai ca trece!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, da, Varilixul e impotriva varicelei, eu ar fi trebuit sa il fac mai demult, dar am renuntat, acum insa nu vreau nici eu sa risc cu bebelina. Mai tare m-au bulversat vestile cu nepotica mea, Alessia, care a facut varicela la nici o saptamana de viata, de la surioara mai mare, acum a recidiviat in zona zoster , tare m-au necajit vestile astea! In plus, de maine vine mama la noi si mama a intrat in contact cu ea, asa ca am zis ca cel mai bine sa facem azi vaccinul sa scapam de un stres.![]() |
Sa-mi spui si de urmari...de fapt sper sa nu fie niciuna si sa-mi spui ca totul a fost ok. Tin pumnii!
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Problema asta cu Varilrix-ul e destul de spinoasa. Nu da imunitate sigura (stiu N cazuri de infectii dupa vaccin) si are efecte secundare pe termen lung, cel mai frecvent zona zoster. Singura imunitate garantata e cea data de varicela insasi. Eu nu m-am vaccinat si nu mi-am vaccinat nici copiii. E un risc pe care mi l-am asumat. Miruna a facut varicela la 3 ani si Vlad probabil o va face in curand. |
Nope! Eu am facut varicela cand eram mica si anul trecut...sau la inceputul acestui an...surpriza: zona zoster! Deci varicela insasi nu e imunitate garantata, la mine nu a fost. Ma gandesc numai sa nu faca Tudor varicela si cel mic sa ia de la el cand e pre mic si e mai greu cu bolile...dar nici eu acum, insarcinata, nu as vrea sa faca Tudor varicela ca rezultata al vaccinului, mai ales ca am avut zona zoster si nu o vreau cu burta mare...off...greu cu probleme astea!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Dragi prietene , va invit la si o bobo de ciocolata.Nu m-am mobilizat sa fac/cumpar un tortulet pentru ziua mea, inca , dar sper sa va pot servi maine de ziua lui tati...macar pentru el sa reusesc sa fac/cumpar unul... |
De ce nu esti in listuta sa-ti putem spune...ei bine, nu conteaza!...
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi toti si fericiti impreuna!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica am plecat la bagajul meu ca maine sunt in vacanta ! daca nu ma sperie avionul ala... |
Vacanta? Ce, unde, eu cum de nu stiam?
Sa va distrati bine!
Yaia spune:
Inca una si ma duc: ma innebunea sotul de nu stiu cata vreme sa-i luam lui Tudor un caleidoscop. Ca el a avut cand a fost mic si ce misto era. De fapt, el isi aminteste de cand era mai maricel deja, dar poti sa-l convingi? Si nu e bai, ca-i luam lui Tudor desi mult timp nu o sa stie sa-si inchida doar un ochi sa se poata distra cu el, dar numai nu gaseam. Ei bine, azi am gasit din intamplare si unde credeti, la un mic market de cartier si am luat unul, cadou de Mos Nicolae pt. Tudor, numai sa taca odata sotul!![]()
Asa...acum multumita de cadou, dar nemultumita ca nu mi-a iesit planul de mers dupa poze azi, o iau spre casa...si apoi poate o fuga in centru, dupa pozele mele!
tuturor si sanatate multa bolnavilor!
Sabina spune:
nana, sanatate lui Andrei!
papanash, putere si sa se faca tata repede bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
OOof, Rox, 39.2?
ce rau imi pare:(
Insanatosire grabnica ambilor poznasi! cat despre vizita, anytime, nu trebuie decat telefon sa-ti dau adresa 
Cecilia, la noi sunt doar 2 clase inchise, nu si toata scoala....dar stii cum e sotu meu, profita de orice prilej sa tinem copiii la munte. Nu-l pot condamna ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Pinacolada spune:
BUNA. Nana-imi pare tare rau de vestile auzite....si piticu? cum e?
sper sa mearga bine pe antibioticul asta! tinem pumnii sa ii treaca repede.....iar tie multa putere si rabdare
Slipers- ai niste copii minunati si veseli, superbe pozele
Roxana-multa sanatate la copii, doamne cati virusi tampiti umbla!! sper sa-ti fi trecut raul de la stomac...
Erina spune:
La multi ani mami si tati de Andreea si Andrei din Iasi!!!
Sa fiti sanatosi, sa aveti relizari importante si sa va bucurati pina la adinci batrineti de copiii vostri frumosi!!!

P.S. Mi se pare super ca aveti zile de nastere apopiatesi le pouteti serba impreuna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

, nu atat de concentrata ca data trecuta, dar este.
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
si o bobo de ciocolata.