Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dimineata am fost la medic. Desi avea o intilnire importanta m-a dus sotul-taxi cred ca as fi gasit foarte greu astazi. Urmatoarea ecografie va fi la inceputul lui ianuarie. Pina acum totul bine, va trebui sa continui cu Elevitul si sa maninc mai multa carne pentru ca s-a reconfirmat anemia.

Merge tare greu forumul. Va doresc o zi buna la serviciu si acasa!!!

Celia, sanatate multa Andreea si tati de Andreea.

Ramonaiani, cred ca e greu cu tati departe. Bine ca s-au insanatosit copilasii. Numai bine sa se rezolve si cu locul la gradinita!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Papanash, m-au intristat vestile despre tatal tau!Sanatate multa si Doamne ajuta!

Adi, si pentru prietena ta sa fie DOAR vesti bune!

Erina, si eu am decis sa nu ma mai stresez si invinovatesc pt ce si cat mananc. Am interupt si eu Elevit, azi dimineata mi-am facut curaj si m-am cantarit...62, deci +7, asa ca inca nu disper. Imi amintesc ca si la Sara, apogeul a fost trimestrul 2, in 3 deja, m-am temperat! Parca si la mine s-au mai potolit arsurile. S-or fi vorbit copilasii nostri

Yaia, la voi toate bune?

Ana, ce poze frumoase! iar replicile lui Vlad, m-au topit! Si Sara e asa dulce si afectoasa, ne pupa mereu si ne spune ca ne iubeste mult-mult! Pana la stele!

Cuscra draga, tare mi-au tihnit mesajele tale, mi-e asa un dor de voi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Prisi,iubita cind terminati amenajarea? Imi e dor de tine si de Miruna superba. Sper ca toate sunt bune in rest!!!
Revii in forta dupa sarbatori, da???

Yaia, te salut si numai bine. Sper sa vina bebe2 dupa programul dorit de tine.

Ma duc sa bag un ochi la odisee apoi ma joc cu Daria ca ieri am facut un smotru masiv si am cam neglijat-o!

22+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism .Bineinteles ca era, ne-au trimis urgent la raze si Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii, nu atat de concentrata ca data trecuta, dar este.
De aseara Azitromicina ptr 3 zile.
Sunt obosita si lipsita de vlaga. Nu mai suport efectiv !

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Erina, bine ca e totul in regula, anemia se rezolva ea!

Yaia, da, Varilixul e impotriva varicelei, eu ar fi trebuit sa il fac mai demult, dar am renuntat, acum insa nu vreau nici eu sa risc cu bebelina. Mai tare m-au bulversat vestile cu nepotica mea, Alessia, care a facut varicela la nici o saptamana de viata, de la surioara mai mare, acum a recidiviat in zona zoster, tare m-au necajit vestile astea! In plus, de maine vine mama la noi si mama a intrat in contact cu ea, asa ca am zis ca cel mai bine sa facem azi vaccinul sa scapam de un stres.

va pup, fugim la vaccin, sper sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism .Bineinteles ca era, ne-au trimis urgent la raze si Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii, nu atat de concentrata ca data trecuta, dar este.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Of, Nana iubita, atat de suparata sint....presimteam ca nu sunteti bine! Saracul fluturas...of, nici nu stiu ce sa mai spun, cred totusi ca o pauza de gradi ar fi binevenita sa se mai intremeze putin, mititelul.
Cat despre tine, nu stiu zau de unde sa mai gasesti resursele, desi stiu ca o sa le gasesti, nu am vazut mamica mai puternica si mai responsabila decat tine!
Multa sanatate fluturasului, iar tie multa putere! Doamne ajuta sa se termine odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Of sufletule... Doamne ce chin pe voi si pe bietul Andrei... Sper din suflet sa treaca repede, sa-si faca efectul antibioticul nou si sa se intremeze Andrei repede-repede.
Va imbratisam strans si ne gandim la voi

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina, bine ca e totul in regula, anemia se rezolva ea!

Yaia, da, Varilixul e impotriva varicelei, eu ar fi trebuit sa il fac mai demult, dar am renuntat, acum insa nu vreau nici eu sa risc cu bebelina. Mai tare m-au bulversat vestile cu nepotica mea, Alessia, care a facut varicela la nici o saptamana de viata, de la surioara mai mare, acum a recidiviat in zona zoster, tare m-au necajit vestile astea! In plus, de maine vine mama la noi si mama a intrat in contact cu ea, asa ca am zis ca cel mai bine sa facem azi vaccinul sa scapam de un stres.

va pup, fugim la vaccin, sper sa fie totul bine!

Problema asta cu Varilrix-ul e destul de spinoasa. Nu da imunitate sigura (stiu N cazuri de infectii dupa vaccin) si are efecte secundare pe termen lung, cel mai frecvent zona zoster. Singura imunitate garantata e cea data de varicela insasi. Eu nu m-am vaccinat si nu mi-am vaccinat nici copiii. E un risc pe care mi l-am asumat. Miruna a facut varicela la 3 ani si Vlad probabil o va face in curand.

Multumim pentru aprecieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Prisi,iubita cind terminati amenajarea? Imi e dor de tine si de Miruna superba. Sper ca toate sunt bune in rest!!!
Revii in forta dupa sarbatori, da???

Yaia, te salut si numai bine. Sper sa vina bebe2 dupa programul dorit de tine.

Ma duc sa bag un ochi la odisee apoi ma joc cu Daria ca ieri am facut un smotru masiv si am cam neglijat-o!

22+ cu David

Prisi e pe ultima suta de metri cu casuta. Obosita dar multumita.
Tu vad in schimb ca-ti faci de cap cu smotrul. Ntz ntz...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Slippers, m-am topit toata citind ce spune micul santajist..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Si eu ma topesc

Mergi la inceput