Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)
Raspunsuri - Pagina 2

adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Multumim de urarile de sanatate. La noi…Andrei e bine , Andreea inca mai tuseste si cu harcaiala…eu sunt bine , iar tati inca se trateaza… Annisia , bine ai revenit. Multumim de povestirile despre papanas. La noi dulciurile sunt cioco, rar si cantitati mici pentru Andreea,prajiturele, de bobo nu stie... Betty, sper ca Mario sa fie bine si tu sa te linistesti dupa investigatiile care doresti sa le faci. Danuta , pupici Mirunei sis a-l lase pe “nu”. Sa fie intr-un ceas bun angajarea “oficiala”. Piciulika , sper ca juniorul sa stea bine acolo, pana mami va fi pregatita si cu tati alaturi , sa aiba sprijin . Spor si reusite in toate planurile propuse. Felicitari lui Michael, ce ajutor de nadejde are mami . Adi, ma bucur ca reusesti sa organizezi totul , asa incat sa va fie bine la toti, ce-mi place cand si cum povestesti de pe la voi… Greyeras, felicitari Adelinei pentru cate stie. Crishtina, nastere usoara si sa fie totul asa cum iti doresti. Yaia, ![]() La noi merge cu …vine Andrei si papa, ia , tot ce nu vrea ea…si ca si replica ea spune…”nu veni lupule”…e tare scumpa… mai avem o “Buha”(bufnita) care sta tot timpul pe masuta ei si cand nu mai vrea ii tot ofer lui Buha, apoi redirectionez spre Andreea…inca mai merge varianta , nu stiu pentru cat timp…dar adaptam … Mandarinutza, felicitari pentru cate prajituresti. Luy, ![]() Rox, sanatate copiilor. Sa iasa totul asa cum iti doresti in proiectul Bran. Erina, ![]() mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
Celia, multa sanatate pt Andreea si pt tati

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini

adimercedes spune:
Yaia, ce tare ai fost cu imbogatirea peste noapte . O fi adevar in ce zici tu acolo, dar ma gandesc ca situatia in Ro e mult mai instabila decat in alte locuri si poate de aceea ;) Desi eu ma multumeam cu banutii ce imi veneau din firma mea, chiar daca nu veneau cu sacii
.
delfinashul cel inotator + parintii + delfinasha din dotare
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

adimercedes spune:
Off, inca mai am de recuperat cateva pagini din capitolul precedent.
Am asa o stare nasoala . E o vreme mohorata, innorata, cam bate vantul, s-a si racit. In plus, sunt asa de suparata ca prietena mea cea mai buna, una din nasele Lisei, insarcinata in 12 sapt, a avut rezultat nasol de sange, plus varsta de 35 si au plasa-o in categoria de isc crescut de sindrom Down
si i s-a recomandat amniocenteza. E asa de stresata, saraca, au incercat asa de mult pt un bb, isi doresc asa de mult, erau asa de fericiti cand ne-au anuntat si acum asta
. Ecografia, masurarea pliului nucal au iesit ff bine, eco nu indica absolut nici o problema, doar analiza de sange a iesit aiurea, a repetat-o si tot prost a iesit!
A fost vreuna din voi in situatia asta? Ca eu stiu ca Rox si Teo au avut eco si masuratori aiurea, dar nu retin ca cineva de la noi sa fi avut analizele de sange proaste. Sau stiti pe cineva in situatia asta?
Eu sunt convinsa ca totul e bine, insa, no, e normal sa te stresezi cand te trezesti in situatia respectiva si as vrea sa pot sa ii dau niste exemple de situatii cu analize fals pozitive, sa o incurajez mai mult. Si are de asteptat 2-3 sapt pt amnio, cvs ii e frica sa faca, e si cu risc mai mare, plus ca daca nu iese bine, tot amnio i se recomanda .
offff, ma duc sa incerc sa muncesc cate ceva
Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Si are de asteptat 2-3 sapt pt amnio, cvs ii e frica sa faca, e si cu risc mai mare, plus ca daca nu iese bine, tot amnio i se recomanda ![]() |
cvs are acelasi grad de risc ca si amnio.. si daca ala nu iese bine atunci e clar, nu are de ce sa se mai recomande amnio... Problema lui cvs este ca nu poate depista toate defectele pe care le poate depista amnio..(parca spina..). Adica, in cazul in care cvs e bun mai ramane inca o urma de indoiala...
"Avantajul" lui cvs e ca se face la o "varsta" la care sarcina mai poate fi intrerupta..
Sper ca totul sa fie bine cu copilul prietenei tale

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
Slippers, m-am topit toata citind ce spune micul santajist..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mihailescu teodora spune:
'neatza!
Adi,mie si Roxanei ne-au iesit analizele de sange proaste,eco si masuratorile de pliu nucal erau bune!
Amniocenteza ne-a confirmat in proportie de 99.9% ca vom avea un copil sanatos,ceea ce-i doresc si prietenei tale
Si colega mea de la servici a patit ceva asemanator la dublu test,dar triplu testul i-a iesit bine si n-a vrut sa mai faca amniocenteza!
Pupici multi cangureilor!!!!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

mihailescu teodora spune:
Merg sa citesc din capitolul trecut ca nu l-am gasit si m-am oprit la asta nou,care vad ca nu-i prea plin de lucruri bune
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Erina spune:
Buna tuturor!!!
Adimercedes,foarte bune postarile despre cum gestionezi mofturelele Lisei. Si la noi Daria are o perioada mai agitata-cred ca si pe fondul iesirii maselutelor. Cind nu vrea sa facaceva sau i se pareca un pic am ridicat tonul spune "Nu, mama" si ridica minuta sa ma impinga. Eu de fiecare data ii spun ce ea e o printesa dulce si buna si ii distrag atentia cu altceva. Vad ca functioneaza. Opreste gestul la jumatate. Ea nu e atasata de o jucarie asa ca nu o pot ameninta cu nimic.
La o colega de odisee i-a iesit AFP-ul mare si era tare necajita. La ultima ecografie a asigurat-o medicul ca totul e foarte bine si i-a explicat cauza. Nu stiu ce a iesit rau la prietena ta dar sa aiba mare incredere in Dumnezeu si sa urmeze sfatul medicului. Imi imaginez cum se simte...ne panicam pentru probleme mult mai mici apoi la asa ceva...
Slippers ce puiuti frumosi si mari ai!!! tare bine le statea imbujorati si jucindu-se cu frunze!!!
Sabina, ce bine ca v-ati refugiat la Busteni! Eu aseara am renuntat la cumparturi in Carrefour. Ne ferim si noi cit putem...
SabinaY. Pupiciei frumoaselor tale! Am citit postarile de pe blog. Cit despre starile de nervozitate intrew 2-3 ani imi amintesc ca si Matei a avut o perioada mai dificila, apoi s-a linistit!!!
Teodora, te salut!!! Mamici am vazut ca pe 21 e Fata mosului si fata babei la teatrul de papusi: http://www.paiataparty.ro/spectacole-de-teatru-pentru-copii
Ce ziceti de o intilnire??? Sau alta locatie pentru acest week-end. Luy, asa am putea achita datoria si lua DVD-ul.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007) 22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

Yaia spune:
Buna dimineata!
Gabica de Cluj, sa-mi spui si mie cum e cu varilixul, ca parca i l-as face acum lui Tudor, sa nu ma ingrijesc cand o veni Bebedoi si de asta. Varilixul e vaccinul pt. varicela (varsant de vant), nu?
Picea, si eu am problema cu Tudor, nu stiu ce sa fac cu el cand vine ziua Z. Ar fi dragut sa fie noaptea, ca la Tudor, as chema nistre prieteni sa doarma la noi cu Tudor si dimineata ar fi tata-su cu el acasa deja. Sau sa fie dimineata, dupa ce-l duc la gradinita si pana la 4 sa fiu gata nascuta. Numai in weekend sau dupa-amiaza sa nu fie!
Mey, si sa spuna Radu clar la birou din ce data nu mai poate calatori sub nicio forma. ‘Sefu’, nu mai pot calatori dupa data X. Vrei sa dea nevasta divort de mine?’
Mie imi plac Alex si Theo. Jan e un pic prea oficial, prea serios pentru fratele lui Michael, care o sa fie la fel de stiurlubatic, sunt convinsa, iar Elias ma duce cu gandul la spitalul din Bucuresti. Sebastian cum iti suna? Sa ii aveti pe Michael (Schumacher) si Sebastian (Vettel) in familie.
Adimercedes, daca tot e vara la voi, poti sa-i iei cumnatei o pereche de slapi de plaja, mai fitosi…cu scoici australiene eventual! Ca tot mi-a casunat pe scoici. Si nu ocupa loc in bagaj la intoarcere.
Crishtinaaaa…bafta azi, tin pumnii!
Papanash, sanatate multa tatalui si refacere rapida!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)