Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Bine ai venit Leya si mami!
Se pare ca noi ne-am nascut in aceeasi zi si tot la Giulesti.

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetelor,

Voi ati facut examen ecografic la bebe la 1 luna?
Noi avem abonament la o clinica de pediatrie.
Toate bune si frumoase,mai putin a rinichi.Se pare ca puiu are niste dilatatii.Ma asteptam,intrucat stiu ca si-n timpul sarcinii m-au avertizat ecografistii legat de rinichi.Pare sa nu die ceva grav,dar eu tot panicata sunt.
Pana la urma,vorba doctorei,era mai bine inainte,pentru ca nu-i mai analizau atata de mici si cautau nod in papura.
In rest,am crescut 3cm si ne-am ingrasat de la 3,4 kg la nastere(respectiv 3,230 la iesire),dupa o luna are 4,5 kg,ceea ce este super bine,inseamna ca-i ajunge laptee de san si ii place.
Elle tin pumnii pentru Eva!

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, imi pare rau ca ati avut o noapte asa grea. Sper din tot sufletul sa nu se mai repete episodul si asta seara, mai ales ca esti iar singurica.

Suede, bebelina mea a facut radiografie la capsor in primele ore de viata. Dar nu a mai facut de atunci, nu cred ca o sa mai faca decat daca pediatrul ar constata ceva care sa necesita o radiografie.
Pai daca doctorita ta a zis ca nu e grava problemuta la rinichi, eu zic sa nu te ingrijorezi. Stiu, usor de zis, greu de facut, dar incearca totusi.
A luat foarte bine in grutate baietelul!

Noi am masurat-o pe Ana ieri... s-a lungit tare de la nastere, are cu 10cm mai mult (a avut 46 la nastere, micuta, noi am masurat-o cap calcaie, hai sa fi gresit un centimetru, doi, dar tot e mult cat a crescut). Luni sper sa o masoare si pediatrul, sa vedem mai sigur cat s-a lungit, manechina mamii!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

No, intru si eu repede-repede, pana nu va treziti si mai scrieti vreo 2 capitole - eu cu atatea sunt in urma!!! Mda, si melcu', tzushti!

Ca tot veni vorba, Luto, chestia aia cu "pe straturi" se trage de la urmatorul banc:

Ion si Gheorghe stau in batatura.
Ion: Ma, Gheo, ma, am si io o problema. Nu imi gasesc pufoaica, ma!
Gheo: Da' ai catat-o peste tat?
Ion: Catat.
Gheo: No, pai, las' ca-i gasi-o tu!
Dupa vreo 2 saptamani iar se intalnesc si se pun la povesti.
Gheo: No, ma, Ioane, ma, ti-ai gasit pufoaica aia, ma?
Ion: Gasit.
Gheo: Sh' apai un'e era, ma?
Ion: Sub maieu, ma. Sub maieu. Gasit-o cand am fost la scalda!

Si de aici, sotul meu avea o vorba: ca la ei in camin, cand erau studenti, in toata harababura aia, zicea ca e ordine: pe straturi, dupa vechime

Si cateva vesti: am descoperit gaura la macaroana!!!! Adam doarme super bine in brate, si reprize de cate 2-3 ore. Doar ca mie imi pica mana stanga si juma' de spate si mana dreapta si ea, ca incerc sa mai lucrez si sa scriu emailuri etc, desi el doarme pe mine. Asa ca, am bagat in functiune Ergo Carrierul si in casa. Stiam ca doarme extraordinar de bine daca ies cu el in carrier, chiar si cate 4 ore, fara scos pt pp/kki sau papa. Insa ieri si azi de dimi m-a rupt, efectiv, la cat l-am tinut in brate, asa ca am adus carrierul in casa si am pus cangurelu' in el si voila! A dormit de pe la vreo 2pm pana la 6pm! Mancase la 1:48pm!!! Asa ca, de acum, dupa masa de dimi, daca e sa stam in casa, ne bagam in carrier, daca e sa iesim afara, sta in capsula de la masina daca e adormit, in carut daca e de shopping si in carrier daca e de plimbareala si Lisa e in carut.

Si, incet-incet, demonstreaza tot mai mult ca e frate cu sor'sa, tare implicat in activitatile familiei, nu cumva sa rateze ceva! Asa ca, in patut somnul lui de peste zi se limiteaza la runde de cate 20-30' , mai mult daca cineva il plimba/tine in brate. A dormit fff bine si ieri pe sofaua din living, in timp ce eu si Lisa tzopaiam si aveam sesiune de dans . Dar macar bine ca doarme intins noaptea, fara sa ma trezesc eu de prea multe ori si fara prea mult scandal - doar e fiu lu' ta'su si iubeste somnu' . Pai, sa va zic: seara papa pe la 6-7 si doarme pana la 12-1. Iar papa si schimbat, apoi iar somn pana pe la vreo 4-5 dimineata. Apoi iar pauza de papa si scutec si iar somn, insa de acum cu scandal si scutece multiple si tzitzileli ,Ce sa mai zic, baiat de gashca! Am decis ca bb no. 3 musai sa vina tot in oct, ca macar stim la ce sa ne asteptam, ca sunt acelasi model

Baie ii fac, in cel mai bun caz, tot a doua zi, deocamdata, pana incep caldurile. Zilele astea au fost in jur de 25, deci nu dramatic. Insa saptamana trecuta am avut 37, in casa erau 32, iar sotul sambata a chemat mesterii care au instalat aer conditionat! Asa ca suntem pregatiti pt temperaturile de 45-47* ce vor urma . Si nu am nicicum timp sa ii fac masaj, nisa de baie e extrem de mica: dupa masa de cina a lui Lisa si inainte de baia ei. Asa ca uleiul care ar itnra la masaj, ajunge in apa din caditza si il masez eu cand il spal, apoi tzitzi si somn repede, pana face Lisa baie, ca apoi trebuie sa fiu prezenta la dragalit, pupacit si adormit "mami's tuptate" (mami's cupcake) si "mami's itel faua" (mami's little flower) . Si in ultimele zile am cazut la datorie langa Lisa, ma trezea sotul pe la 10-11 sa mananc ceva si sa ma bag in pat. Dus pe la 1 dupa ce papa Adam si tot asa.

Plus ca au fost niste zile mai nebune, cu Lisa stresata din varii motive , si m-a tocat marunt-marunt de tot, scandal la greu , am incercat sa ies cu ea cat de mult, sa stau pe langa ea, asa ca mai mult am stat in living, unde nu am comp. Am fost cu ea in parc, la shops, la gimnastica, la grup de joaca, azi a fost sotul cu ea la inot, martea introducem si ora de dans, pt inca o modalitate de consumare a energiei.

Azi insa a fost ff fain, Lisa a primit unul din cadourile de Craciun , o casuta pt curte si a fost ff fericita sa il ajute pe daddy sa o instaleze, apoi sa isi duca in ea papusa, carutul papusii, s-a asezat si a mancat, a decorat-o cu abtibilduri... Nu ne-a lasat inima sa o tinem in garaj inca o luna jumatate si sa nu profite de vremea inca nu innabusitoare de pana la Craciun. Am facut gratar in curte, am luat pranzul acolo, ea s-a jucat in casuta, Adam a dormit tun in carrier, ce mai, fain de tot...

Nela, ce scumpa e Klingo . Pupam fata cu margele .

Incerc sa mai recuperez cate ceva din urma si sper sa apuc sa intru sa mai scriu 2 vorbe.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare fetele mele dragi,

cu doi atomicsi pe cap, nu mai ai timp de nimic. va pup si ma bucur sa aflu ca inca ne mai putem sfatui pe aici.
noi avem 2 lunici, am avut botezul, am crescut mari, robert are 5.250 kg, iar darius are 5 kg (de fapt atat aveau la vizita de 2 luni ca acum a trecut o saptamana si ceva de atunci). mie mi-e greu sa intru pe net desi am femeie care sta cu copiii de lunea pana vinerea cate 8 ore pe zi. acum sunt singura cu ei si dorm minunile mici, si profit de ocazie, ca de regula dorm pe rand, cand unul cand altul si e vesnic galagie la mine.
nu e deloc usor cu doi fetelor, dar mor cand ii vad ca rad si isi arata gingiile alea mici la mine.
nu au fost bolnaviori deloc, multumesc lui DD. de cand s-a racit eu sincer nu i-am prea scos pe afara, mai mult in casa, si cu geamul deschis si mai ales acum mi-e teama si de gripa asta porcina.
trebuie sa facem vaccinurile de 2 luni si am hotarat sa facem platite infarixul. voi ce ati facut? astea sau altele sau cele gratuite?

va pup

ps as mai pune pozici dar nu stiu cand mai am timp

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SUEDE tin pumnii ptr puiut. Eu nu ii fac eco abdominala si nici nu se cere. Ii voi face eco la solduri cand va implini 2 luni.

Apropo de asta eu am programare ptr eco solduri ptr Mattia exact pe 31 decembrie!

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

ADIMERCEDES 37°C!!d-ne...m-a luat cu tremurat cand am citit de gradele astea!

ANCO sa-ti traiasca crestinii!

NELA si eu sper tare mult sa am o noapte linistita...ca daca nu...nu prea stiu ce voi face....

Nu stiu daca v-am spus....luni am semnat actele ptr noul apartament.Gata , suntem proprietari. Pe 5 decembrie ma mut...adica...incep sa ma mut ca numa pot muta intr-o zi.Oricum..abia astept!

Mergi la inceput

ELLAALESSIA esti pe listutza....daca ne dai si ziua de nastere a ta si la cate sapt ai nascut. Sa-ti traiasca printesa LEYA. Frumos nume. eu aici in It l-am auzit...dar in Ro nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!
Am fost si noi ieri la pediatru, si l-a masurat, are 4830 g si 58 cm . Apoi am fost si eu la control, totul minunat, urmatoarea sarcina dupa cel putin un an, iau cerazette, iar sport nu am voie cel putin 3 luni.
Ma apuc iar de vitamine, ca e important pentru calitatea laptelui, dupa spusele dr.
S-a comportat foarte bine afara ieri, am plecat la 9 si am revenit la 2. I-am dat de papa in masina, iar cat eram eu la gineco, sotul i-a schimbat pampersu'.
Selen, m-am topit dupa fetita ta frumoasa!
Mama si pisa, si eu imi faceam aceleasi probleme cu stimularea lui bebe. Apropo de mirosit, pai la cat gatesc simte si el toate mirosurile, nu e nevoie sa-i dau cu condimentul la nas, nu?
La explicatia cu plansul si nevoia lui bebe de afectivitate, subscriu!
Din categoria "scroll cu degetul de la picioare" as vrea sa adaug machiatul cu mana stanga in timp ce alaptez si pilitul unghiilor tinand pila cu gura
Danangie, felicitari pentru apartament. Unde l-ati luat, in ce oras?
ElleAlessia, bine ai venit!!

(iar am luat teapa, bebe doarme de 3 ore si la trezire ma ia de proaspata)

Fetele care v-ati botezat copilasii, ati luat ceva cadou la nasi?

Monica, distractie placuta si stress cat mai mic la nashit!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare dragelor!

o sambata dupa masa linistita, nu-i asa?
Dana multumim pentru capitol! Felicitari pentru apartament!
Liliacule uite asa am mers noi ieri la plimbare..ne-am facut cosmonaute; apropo, costumasul acesta este destul de mare pentru ea..am pus-o acolo ca intr-un sac de dormit..nu i-am bagat manutele pe maneci, ca inca nu ajung pana acolo.
Astazi avem 4020 gr..inca nu este atat de grea, dar tot m-au durut bratele dupa 25 min de plimbat..mai mult, pentru ca eram incordata;
Maria multam pentru articol..imediat ma pun si eu pe lecturat;

Am fost la cumparaturi! toti trei!!! Ana a fost tare cuminte..a dormit linistita in landou si noi ne-am facut treaba! ne-a lasat inclusiv sa savuram o cafeluta..este de treaba copila noastra

Anco ma bucur sa te "vad"!! mai pune-ne niste poze cu flacaii cand ai timp;

Va pupam! sa aveti o zi buna!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput