Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Hello!
Am fost si noi ieri la pediatru, si l-a masurat, are 4830 g si 58 cm . Apoi am fost si eu la control, totul minunat, urmatoarea sarcina dupa cel putin un an, iau cerazette, iar sport nu am voie cel putin 3 luni.
Ma apuc iar de vitamine, ca e important pentru calitatea laptelui, dupa spusele dr.
S-a comportat foarte bine afara ieri, am plecat la 9 si am revenit la 2. I-am dat de papa in masina, iar cat eram eu la gineco, sotul i-a schimbat pampersu'.
Selen, m-am topit dupa fetita ta frumoasa!
Mama si pisa, si eu imi faceam aceleasi probleme cu stimularea lui bebe. Apropo de mirosit, pai la cat gatesc simte si el toate mirosurile, nu e nevoie sa-i dau cu condimentul la nas, nu?
La explicatia cu plansul si nevoia lui bebe de afectivitate, subscriu!
Din categoria "scroll cu degetul de la picioare" as vrea sa adaug machiatul cu mana stanga in timp ce alaptez si pilitul unghiilor tinand pila cu gura Danangie, felicitari pentru apartament. Unde l-ati luat, in ce oras?
ElleAlessia, bine ai venit!!

(iar am luat teapa, bebe doarme de 3 ore si la trezire ma ia de proaspata)

Fetele care v-ati botezat copilasii, ati luat ceva cadou la nasi?

Monica, distractie placuta si stress cat mai mic la nashit!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

asta este deja pentru "avansati"

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ce de sarbatoriti avem azi

La multe lunite si multi ani pt :

Bruce Nicholas
Bogdan Teodor Constantin
Carina Maria
Carol Ioan
Vladimir Ioan
Dinu Andrei
Mihai Dragos

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

multumim fetelor de aprecieri, asa ne creste inima cand ne laudati..adik nah, pt noi ea oricum e o frumusete, dar cand auzi si de la altii e altceva

felicitari Anco pt botez!

Dana pupam cosmonauta si noua ne e mare costumasul, imi inchipui Anutei, care e mai mitica...

Suede noi am facut eco la sold pt ca a fost suspecta de displazie, altfel n-am fi ajuns la nici o ecografie...dar toata lumea ne-a zis ca nu sunt daunatoare (ca doar le fac de cand sunt si in burtica..) asa ca daca va ajuta sa va linistiti, faceti-i linistiti..multa sanatate

Kemsy chair ca esti deja la categoria avansati!

Danangie sa stapaniti sanatosi apartamentul! si tin pumnii sa aveti o noapte mai usoara!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

In primul rand vreau sa urez si eu ,,La muti ani!" sarbatoritilor zilei de astazi:
Bruce Nicholas
Bogdan Teodor Constantin
Carina Maria
Carol Ioan
Vladimir Ioan
Dinu Andrei
Mihai Dragos

Nelaai dreptate.Incerc sa fiu optimista!Merci!
Danangie merci mult.Si eu iti tin tie pentru eco a sold.

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

am venit din parc iar acum cookie doarme pe balcon,of ce bine e.
Intrebare: toate mamicile pe care le-am intrebat puii papa 15 min la un san 15 min la altul, eu stiam ca trebuie golit un san si dupa aceea celalalt.La mine nu ii goleste, daca strang iese mult laptic , a luat bine in greutata dar tot sta ore intregi la san si doarme putin, e un cerc vicios, are colici , papa prea mult, regurgiteaza apoi o luam de la capat.Daca nu ii dau tzitzi e disperat la maxim.
Manga te-am zarit pe forum azi noapte, iar ai fost la club?

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

BUna fetelor!!

Vå invit la o sårmålutzå, un croissant proaspåt si la o beuturicå...

Azi facem 3 lunite si så stiti ca va scrie o mamica FOOarte fericita..azi am avut timp så ma gandesc la cele 3 luni trecute( in timp ce inveleam sårmålutze) si så stiti va spun cu mana pe inima ca e frumos så fii MAMÅ..(stiu ca stiti cum e dar tb så o spun si eu)

Danangie nu stiu ce så spun..imi pare tare rau ca treci print-o perioada mai proasta..dar cred si stiu sigur ca va trece perioada asta si vei fi tare fericita cu printii tåi..så stii ca esti ina dintre mamicile care le apreciez

anco jos pålåria..eu admir muult mamele cu gemanuti si ma gandesc mereu la voi cand ZIC eu ca imi e greu cu un bebelache....si felicitari pt botez..pupåm micii crestini..

Manga am citit ce ti s-a intamplat ieri si m-am intristat tare..så stii ca si mi emi se rupea sufletul cand il intepa pe asta micu..si muream de ciuda ca dupå ce ii lua bilirubinele cu aparatul ala ajungeau la concluzia ca tb så si il intepe ca nu stiu ce valori le apåreau..macar ii dadeau ceva si el dormea cand ii lua sange..dar eu eram terminata langa el..

Nela imi pare rau ca ati avut o zi mai agitata..las ca Ana e fata de comitet si isi revine la programul ei relaxant..da så stii ca ieri a fost tare de comitet BRucu..a dormit de pe la 14.oo dupå plimbarica pana pe la 18 30 dupå care am avut program liber ales de vorbit leganat de lålåit( cantat) pana pe la 22 cand a luat somn ..

monisaici sunt ultimele poze cu BRucu si aici poze de la botez.. si te asteptam så ne mai povestesti de perioada de acomodare..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

si sa va dam si noi raportul...ieri seara am inceput si eu sa inteleg prin ce au trecut si trec mamicile cu copilasi plangaciosi...au apucat-o maraielile pe Ebru pe la ora 20, dupa ce a mancat (deci am eliminat de pe lista foamea..), plangea si in brate, suzi n-o mai lua, tacea doar cate 1 minut-doua daca ii distrageam atentia cu ceva si incepea iar...a tinut-o asa 2 ore, cu o mica pauza de somn de vreun sfert de ora...mi-era si frica s-o bag la baita ca am zis ca o sa urle si acolo....dar, minune, la baie a tacut imediat...a mai plans putin dupa baie ca probabil i se facuse foame, a papat si a adormit la ora 23.....si stiti la cat s-a trezit sa manance iar??! la ora 8.45 dimineatza a avut o singura trezire pe la 2, doar pt partzuri si a adormit la loc, nu i-am dat sa pape ca stiam ca de obicei se trezeste pe la 4-4.30 de foame....deci cred ca am stabilit un nou record cu somnul nostru de aproape 10 ore

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mersi dana 15 si selen si kemsy.
kemsy, eu sincer nu am luat nimic nasilor. nici nu m-am gandit .poate trebuia...dar na, asta e . a trecut oricum.

o sa pun pozici poate incerc chiar imediat. si va anunt.

pup

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

vaaai, ce mamica harnicuta! si ce bebelus cuminte, de o lasa pe mami sa faca sarmale! multumim de tratatie Iulik si Brucu

si uite ca stiam eu ca am uitat sa zic ceva...Manga ce v-au mai chinuit aia acolo, nu pot sa cred! multi sa treaca supararea...sunt sigura ca Aidan a si uitat

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumim fetelor de urari....urez si eu la cat mai multe lunite si multi ani pt beebici sårbåtoriti azi..

Dana ce cosmonauta ai tu acolo..iti spun eu ca in curand nu ii va mai veni ''echipamentul'' acela..

Kemsy felicitari pt vestile bune .. si cu machiatul cu mana stanga esti tare..

selene deci Ebru se tine tare.. l-a detronat pe Brucu meu care avea un record de 9 ore..hmm tb sa ii spun de indata ce se trezeste..imi pare rau ca a fost nitel agitata..sper så nu se mai intample..la mine se intampla mai des så fie la fel de agitat dar ce så facem.. el are program mereu de måråit din asta in orice pozitie seara..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput