Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
devylla spune:
Monique inseamna ca aia din Uk nu au vazut bebei japonezi.![]()
Am tot auzit si eu de implantul asta in brat ca masura de contraceptie.Are cineva mai multe detalii.Pana acum am auzit doar la voi,fetele din Uk.M-ar interesa si pe mine o astfel de metoda.Dar inainte de toate vreau sa ma informez.
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Buna ziua si de la noi.Am vazut si eu poze frumoase cu bbi frumosi/se.eu din pacate nu am chef dar nici timp sa-mi descarc pozele pe calc ptr a mai pune si eu niste poze la semnatura.De cand a plecat mama..imi este enorm de greu. Mai ales cand Alin e la munca. Numai ca azi...(Alin e la munca toata ziua).....am urmat sfatul doctorei si am iesit cu amandoi bbii afara! Este o realizare enorma.Cu copiii asa mici faptul ca am reusit sa ies cu amandoi afara..ma simt de aprca am escaladat §Everestul! Si uite asa ne luptam vreo 2 ore sa-i adorm! Pana la urma...tre' sa-l las pe Mattia in patut si sa ma duc sa-l adorm pe Alessio...si deci Mattia urla pana ma intorc. Dar n-am ce face...ca altfel nu o scot la capat si nu reusesc sa-i adorm....DANA lui ALESSIO si MATTIA S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) |
Offf cat de bine te inteleg!Trebuie sa iti fie tare greu.Eu cateodata ma urc pe pereti si cu mama aici,care ma ajuta foarte mult.
Cand pe Erika o apuca gelozia,nimeni nu ii mai intra in voie.Si de obicei o apuca cand este bb la san,sa vezi distractie atunci,cu Lisa agatata de san,incerc sa o impac pe Erika.Si imediat ce a terminat de papat,vine Erika la iubit.Eu rar stau cu Lisa sa ne iubim,sa imi zambeasca,sa vorbim...
Si totusi in ultima perioada parca s-a mai linistit si ne mai intelegem,chiar are zile cand "ii poarta de grija",in sensul ca o manghaie,se joaca cu ea,ii canta mult,cere sa o tina in brtae mai des.Si capata asa o figura de sora protectoare,care are grija de bb.
Spuneam ca cere sa fie alintata.Imi cere sa o tin in brate ca pe Lisa si spune:"parca sunt un bebe",fericita.
Totusi,cand sunt singura cu ele prefer sa ies la plimbare,e mai multa liniste.Pe Lisa o bag in wrap,pe Erika o pun in tricicleta si ne plimbam cat putem.Cand incerc sa le adorm procedez la fel,pe Lisa o pun in wrap si adoarme,iar pe Erika o duc la in pat si adoarme daca nu e galagie in jur.
devylla spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie salutare fetelor noi azi am facut 2 lunite :) ne apropiem de vaccinarea de 2 luni - m-am hotarat in principiu pt infanrix dar am auzit ca acest vaccin a fost scos de pe piata americana in urma cu 2ani pt "lipsa de protectie impotriva hep B" puteti confirma/infirma acest lucru?? pupam toti dovleceii si mamicile lor daci mamica fericita de "galusca" |
Felicitari pentru cele 2 lunite!
La cat mai multe!Cat despre vaccin,no comment,aici e cu totul alta schema.
andraiulia spune:
Buenas, buenas!
Of, ce de bebei superbi!! Am mai pus si noi pozici si de acum, la 8 saptamani.
Si noi marti cand implinim doua lunite, tre sa facem vaccinul..tot infanrix hexa. Cica e mai complet decat cel care se face tuturor copilasilor in mod normal. Acum eu fac cum zice doc.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
andraiulia spune:
Daciana, dar cel pt hepatita b nu l-au facut la nastere? Mai e nevoie si acum?
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
devylla spune:
Wow,nu-mi vine sa cred,am reusit sa citesc capitolul prezent si sa raspund.Asta da realizare!
Eu spun cu mana pe inima,daca nu era mama nush cum ma descurcam!
E foarte solicitant cu doi pui,de varste mici.Pentru tine nu-ti mai ramane timp,insa si satisfactia este uriasa.![]()
Ieri am iesit la o plimbare,am fost pana la un aprozar,am cumparat fructe multe,prune uscate si altele si ne-am intors tot agale prin oras.Lisa in carut,Erika pe tricicleta.In total ne-am plimbat 1.5 ore si am ajuns acasa obosite,frante toate.Am facut baita cu fetele.
Lisa e o dulce la baie,a inceput sa se simta tare bine,rade cu gura pana la urechi,da din manute(involuntar banuiesc) si isi arcuieste spatele in semn de bucurie mare.
NelaM spune:
| citat din mesajul lui devylla Felicitari pentru cele 2 lunite! La cat mai multe!Cat despre vaccin,no comment,aici e cu totul alta schema. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Sabina draga, buna dimineata!
Ce schema de vaccinare aveti voi acolo, ca m-ai facut curioasa?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Servus fetelor! Am salutat, ca nu mai stiu...nu-i nimic, va mai salut o data. ![]()
Andrushca, ca grasunica ai tu acolo, mama mama! Si frumusica foc!
Ce falcute... Mi-a placut poza aceea cu bonetica, tare reusita!
Maria, am vazut focul dormind si m-am indragostit...
Imi place rochia ce ti-ai ales-o pentru botez, e sic. Eu n-am mai apucat sa ma uit pe site, o fac azi.
Azi sa stii ca imi trimit sotiorul dupa ceai de chimen.
Am vazut si bebe de Monkius, tare frumusel, seamana leit cu tata!
Iar tu, Monica, arati tare relaxata, in ciuda stresurilor ce te macina.
Claudia, e faina rochia pentru botezul Isabelei. Si mi se pare ca i se potriveste. Eu pe Ana n-o vad imbracata asa printesuca... mai degraba ceva mai baietos i s-ar potrivi, la cum o vad eu ca se dezvolta de pe acuma.
Si am vazut si pozele Ralucaipaun, tare frumoasa si delicata este si Natalia ei! Si s-a facut mare, deja are bine conturate trasaturile, o sa fie o frumoasa.
Nela, mamica de
NelaM spune:
Elle, m-am bucurat din suflet ca Eva nu are nimic grav. Insanatosire grabnica!
La noi s-a facut brusc frig. Unde mai ieri erau aproape de 30 de grade, acum sunt 18 afara si bate si un vant asa, numai firul lui... il simt curnetul in casa de numa! Temperatura in casa este inca ridicata, 28 de grade, dar o sa mai scada daca afara ramane in continuare frigut si innourat. Sper, insa, sa iese totusi soarele.
Nela, mamica de
kawaichan spune:
Neata,
Bag si eu un mesaj pana mai pot![]()
Daci felicitari pt cele 2 lunite !
Eu nu intelegeam care-i treaba cu infanrix-ul asta,deduc insa ca e vaccinul pt hep B..?
Nela,cred ca Sabina se referea la faptul ca aici Hep B e optional. Schema japoneza e renumita pt faptul ca incepe vaccinarile tarziu(la 3 luni).Uite schema aici,desi linkul te duce cater un tabel din 2004 nu s-a schimbat nimic de atunci,asa arata si fisa lui Josh de la spital.
http://idsc.nih.go.jp/vaccine/dschedule/ImmEN_04.gif
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09

dar nici timp sa-mi descarc pozele pe calc ptr a mai pune si eu niste poze la semnatura.De cand a plecat mama..imi este enorm de greu. Mai ales cand Alin e la munca. Numai ca azi...(Alin e la munca toata ziua).....am urmat sfatul doctorei si am iesit cu amandoi bbii afara!
Este o realizare enorma.Cu copiii asa mici faptul ca am reusit sa ies cu amandoi afara..ma simt de aprca am escaladat §Everestul!
Si uite asa ne luptam vreo 2 ore sa-i adorm!
Pana la urma...tre' sa-l las pe Mattia in patut si sa ma duc sa-l adorm pe Alessio...si deci Mattia urla pana ma intorc.
lui ALESSIO si MATTIA