Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ola fetili..in sfarsit a adormit putin Brucu..doamne ce zi a avut .partzuri la greu si maraieli luungi..nu a dormit deloc azi dar stiu ca va dormi tun la noapte..oare vor trece toate durerile la 3 luni fix?..eu tot astept ziua aia in care nu vor fi måråieli si sau dureri DELOC..cel putin pana la dinti..

iulia lui brucu meu dupå 6 såpt parca se mai ameliorasera durerile..pånå atunci jale dupå fiecare maså( dar noaptea nu) .eu nu prea sunt pt picaturile astea pt colici..aici sunt cateva mame care iau pt ca tre så i le dai mereu inainte de masa daca uiti odata atunci e durerea si mai mare decat cea dinainte de a lua picaturi asa ca.. pas..

ralucapaun natalia e o superba.. ce a crescut..si tu esti o scumpicå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Moni-Iulia,multumim de primire si pupam dulce.Azi am fost tare plangaciosi cam fara motiv: mancam si apoi nu vrem sa dormim si cat timp mamica se plimba prin casa totul e O.K ,daca se aseaza jos avem ace! si tot asa petrecuram...

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

hahaahhh! ce familiar imi suna. oricunde are ace...numai la mami in brate sau broasca pe burta la mami nu.
e normal.
trece cu multa rabdare, paturici moi si pufoase cu care sa il inconjori ca sa ii creezi o atmosfera confortabila si poate reusesti.
al meu cum asa matzaie cu suzeta in gura, ca astept sa se face 10.30 sa mergem sa papam. sper eu

poate nu se trezeste de tot pana la 10.30 si apuc sa ii fac si baitza.of!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Teo al meu doarme dus...in jos in birou

eu ce ma fac???cum il transport la el in patutz?
offf~!
se umfla de somn acum si la noapte face de planton, parca vad!

====================

Mergi la inceput

Am pus poze noi pe blog...daca vreti sa vedeti un baiat pletos!

====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

noi azi am facut 2 lunite :)

ne apropiem de vaccinarea de 2 luni - m-am hotarat in principiu pt infanrix dar am auzit ca acest vaccin a fost scos de pe piata americana in urma cu 2ani pt "lipsa de protectie impotriva hep B"

puteti confirma/infirma acest lucru??

pupam toti dovleceii si mamicile lor

daci

mamica fericita de "galusca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ziua buna

mai primiti o sau poate un la ora asta??

multumim ptr grija, dragele mele. va pup cu drag si va multumesc !

a venit dr si a vazut-o pe eva .. nu are nimic la plaman, nimic in gat .. a zis ca e o viroza. o tin pe antitermice la 4 ore si o hidratez bine ca nu vrea sa pape ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Sanatate micutei Eva,ma bucur ca nu are probleme la plamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Magdagirl tare scump puiul tau cum doarme cu gurita intre deschisa!
Imi place mult rochita aleasa de tine,e super!
Eu spun ca nu are importanta unde doarme bb acum.Probabil ca doreste sa iti simta mirosul,sa te simta aproape si de aceea nu vrea in patut.Incearca daca vrei neaparat,sa pui un prosop folosit de tine pe pat,o bluza...ceva ce ii aduce aminte de tine si ce ii da confort.
Lisa e foarte sensibila la astfel de factori.Poate de unde a stat o luna despartita de mine.Spre ex,Erika era mult mai linistita si singura,cu Lisa nu merge.ea simte nevoia de caldura mamei mereu.

Dana m-am uitat pe pozele din semnatura si-am vazut o burtica superba,dar nu si bebelina.Daca esti buna sa mai lasi inca o data link-ul unde sunt pozicile.

Draga Monikus putere mamico!Imi pare rau sa aud ca bb e urlator.Insa ai incredere ca nu va fi mereu asa.TRece perioada asta.Acum se acomodeaza si el la factori externi.Incearca sa ii formezi o rutina,bebelusii adora rutina si se simt in siguranta.De ex,la ora x sa ii faci baie si sa pastrezi aceeasi ora in fiecare zi(daca il imbaiezi zilnic)...asa si cu plimbarea,la anumite ore.Cu alaptatul nu se poate forma un program,si eu o servesc pe Lisa la cerere.
Bb e un dulce,v-am vazut pozele.

Ma duc s-o alaptez pe Lisa si sper sa apuc sa mai citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

in sfarsit l-am pus la somn. a treia oara. sper sa-l tina mai mult.

in primul rand, La Multi Ani, Adina! Sa cresti mare, frumoasa si cuminte si sa le aduci alor tai numai bucurii. Si ce ma bucur ca Stefan e bine. va pup cu drag.

MOnikus si Dana v-am vazut comorile. Despre Ana nu stiu ce sa spun, cu cine seaman. e frumoasa si are niste ochi superbi, dar cred ca a luat trasaturi de la amandoi. Poza in care dormiti cap in cap e de vis. sunteti superbe amandoua. Iar poza cu pipi pe tricoul tatei e super haioasa. ce pe faza ai fost. noi cand da Aidan cate un jet (foarte des) nu stim cum sa adunam mai repede. ca deh, e cu bolta...ca la baietei.

Rares e un scump si seamana cu tati. cel putin eu asa zic. si ce dragut e cand zambeste.

si stiu ca te-a enervat asistenta, dar zau ca mare dreptate are in unele chestii. de altfel si mie mi s-a spus la fel. si eu ica prestez din ora in ora mai spre seara. dar am observat ca si-a mai lungit unele mese.

ralucapaun ti-am admirat delicata Natalia. Una dintre fetitele mele preferate si cu un nume atat de frumos si delicat precum ea. sunteti o familie foarte frumoasa. si nu m-am putut abtine, mi-am luat si eu sling azi. mi-e greu sa alaptez in wrap. si as vrea sa ies si eu mai mult, dar pentru ca e frig, mi-e greu tare sa-i dau piept in oras. asa ca am investit si in asta. sa vedem cum l-o primi. apropo de dat cu mopul - azi am aspirat cu el in wrap. bineinteles ca el a dormit pana am terminat eu etajul cu sufrageria si bucataria.

monique. uite ca nu imi dau seama daca sunt atat de mari comparativ cu bebelusii nostri, dar nu prea cred ca e asa diferenta. acum depinde si de familii.

dana ma bucu ca ajuta ceaiul de chimen. am plusat si eu azi la doua cani. nu i-am mai dat lui. cred ca a facut vreo 10kk iarasi. si am stat si eu sa ma intreb daca sling sau pouch. pt alaptat e mai bun slingul.

kemsy am observat ca si Aidan face figuri la program de somn. nu mai inteleg nimik.

claudia superba comstumatia. m-am indragostit. wow.
luci ce bine ca poti sa te abtii de la sweets. si eu tre' sa ma educ un pik. cantarul urca in loc sa coboare.

angelli pup fata. sper sa te lase Nicholas sa dormi.
selen multumesc. intr-adevar m-am mirat si eu ca e ieftina si mango si nu la reducere.

monica fata. eu m-am gandit ca rochia sa fie in buget, acoperitoare si sa mai aiba folosinta si dupa ce mai dau jos. cat despre bombonica roz, e Sonia, fetita lui Adinus. e poza pe care mi-a trimis-o pe telefon si pe care v-am aratat-o si voua dupa nastere.

ralucapaun fac si livrari internationale, dar nu m-am uitat exact unde. trebuie sa fie o lista pe site pe undeva.
monikus si Aidan a facut ceva bubite pe piept. cred ca a transpirat azi nospte. iar la fubd, am schimbat scutecele si iar a aparut iritatie.

chestia cu temperatura in casa, tocmai ce am citit intr-o carte: se recomanda 18-20 ca se se evite moartea subita a bebelusului, ceea ce aici numesc cot death.

vik sanatate sotului. ce mamarutza de treaba ai!

Anamaria de obicei il pun in pat, dar azi dimineata - pe la 10 si ceva a adormit in pozitia aia pentru ca l-am pus sa stea asa din cauza durerilor de burta. nu credeam ca va adormi. si nici nu l-am mai miscat.

sabina. e drept ca si mie imi place de multe ori sa-mi adoarma pe piept. dk as ptea sa fiu legata de el dar sa pot si face treaba, ar fi minunat. sergiu trebuie sa insiste sa il mai ia si el.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Emy multumim. da, pt botez si mai departe. trebuie sa fim practici, nu?

ellenutza

Mergi la inceput

iuliko . saracutzul Bruce. dupa 3 luni, nu scapa bine si vin dintii la rand. ce bine ca nu au amintiri si nu raman cu sechele. pup bb si mamica dragalasa.

Mergi la inceput