Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Dana15, am trimis un mail pentru un sling cum are Raluca_u, ea spune ca este grozav, pe albastru.
Manga, e super rochia!
Iar am uitat ce vreau sa spun, dar imi tremura genunchii de oboseala si vine noaptea, nu stiu, Nicholas incepe de la 8 fix plansul pana la 1 noaptea nici o sansa sa adoarma,dupa ce il pun in pat in 5 min incepe plinsul, ziua nu are treaba, asa sunt colicii?
Danangie, felicitari pentru iesit cu amandoi puiutii mici.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ioi, Dana ce a crescut Ana...si ce frumosi sunteti,Ana are niste trasaturi superbe, iar cand dormiti amndoua cap in cap e o poza de milioane..un tatic tare mandru si fericit...ce mai o familie superba si implinita;
ooooooooo...si am vazut un alt cuplu frumos RalucaPaun...Natalia , care este o frumusete si o dulcica....tare frumoasa gurita are ...

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Am citit (cred ca Monikus) ca ii da lui bebe espumisan si infacol...pai de ce? ca e acelasi lucru, au aceeasi substanta activa...asa ti-a recomandat dr???

de printese mica Isabela Maria

Si mie mi-a recomandat Espumisan si Infacol, dar sa i le alternez.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Dana15 uite am primit deja mail cu info, nu mai are culoarea care voiam eu si mi-a oferit alta culoare.Ea merge si la baby expo si te lasa sa le probezi 2 ore .super.
Se vede ca imi doarme copilul, stau pe DC nu?se pregateste pt showul de seara, oare sa il trezesc?ca nu a dormit de 24 de ore asa, 2 ore legate saracutul.A plans si cu lacrimi...

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fwtwlor tineti-va tare acum..3 luni sunt grele...dar apoi ce vita frumoasa va astepta!
aveti rabdare si sa va odihniti cat puteti..

noi azi implinim 8 luni cu bebe in brate..si abia acum putem spune si noi k ne odihnim cu adevarat..desi doarme de la 9 la 8 dimineatza..si are si 3 ore de somn in timpul zile..

hai va pupam toti si ne bucuram ca sunteti la cutecele!

aveti grija cu raceala.. (nu neaparat cea cu tam tam) asa in general..si sa avitati contactul cu alti bebiti sau copii in parcuri..e mai bine pt ai vostrii!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Moni-Iulia,multumim de primire si pupam dulce.Azi am fost tare plangaciosi cam fara motiv: mancam si apoi nu vrem sa dormim si cat timp mamica se plimba prin casa totul e O.K ,daca se aseaza jos avem ace! si tot asa petrecuram...

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

Mergi la inceput

Referitor la colici ,noi am incercat tot ce se putea in materie: Infacol,Bonisan,Debridat,Colic Baby,Gripee si chiar si o potiune calmanta preparat de farmacie. Bineinteles ca le-am folosit separat nu toate odata.Si tot nu se vede cine stie ce ameliorare..Poate avem noi colici puternice.Dra cum deja avem aproape 7 saptamani speram sa trecem de perioada rea cat mai repede( pentru ca nu prea mai am de unde slabi -am dat deja 15 kg in 5 saptamani)

Mergi la inceput

Raluca ,aveti o fetita tare frumoasa ,sa va traiasca!

Mergi la inceput

Fetelor,ma retrag sa pregatesc baita lui bb si apoi urmeaza masa de seara. Va dorim o noapte linistita ceea ce speram si noi!Sa ne citim maine cat mai odihnite posibil . Seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Leeloo esti tare draguta ca ai intrat sa ne incurajezi! multumim!
Cecilia, Claudia saru'mana pentru aprecieri! nu mai poate mami de dragul ei! Cecilia, cred ca va fi blonduta Ana..ca tati..oricum sprancenele le are destul de deschise la culoare;
Claudia..m-ai terminat cu siteul acela! ce rochite dragute!!! ce mult mi-ar place sa o vad si pe Ana asa, ca o papusica! dar nu am vazut preturile pe site..sau nu am fost eu atenta?

Angelli trimit si eu un mail acum;
..m-am simtit tare neputincioasa astazi..m-a apucat plansul..mi-am dat seama ca in mom acesta nu reusesc in nici un chip sa-mi infasor afurisitul ala de wrap singura..si vreu atat de mult sa ies afara cu micuta! este groaznic sa stai numai in casa!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput