*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia, da m-am tinut de program, a durat cam 4 zile, in prima zi a fost cel mai greu, am strans din dinti si am plans si eu cu el, am rezistat cam 40 de min. El avea cam 8 luni, inca nu se ridica in picioare in patut. Probabil ca daca as incerca acum nu as mai rezista. A doua zi nu a mai plans decat 10 minute apoi a adormit. Urmatoarele zile doar a scancit cel mult 5 minute. E important si cum adoarme seara. El adoarme la el in patut, eu stau langa el si il mangai sau ii cant. Apoi ii zic noapte buna si ies din camera. Cateodata simte cand ies si mai da o strigatura si apoi cade lat. Deci practic el stie sa adoarma singur. Cat a fost bolnav am dormit toti 3, el a supt la voie, iar am tz cat milka. Azi noapte a dormit de la 9 la 6.30 cand l-am luat in pat langa noi. Daca aplicati metoda cred ca e important sa nu fiti cu bb in aceeasi camera,el simte ca cineva e acolo si nu va renunta usor la plans.

Stiu ca suna rece si crud dar nu e chiar asa. Cand esti obosit, extenuat vezi totul in negru. Eu nu am vazut alta iesire din cercul vicios in care ma aflam, la curatenie am renuntat de mult, fac atat cat se poate. Iar de sot n-am parte decat 2 zile pe saptamana, in rest e serv zi lumina.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Scuze pt absenta, acum m-am eliberat, au plecat bunicii si Darius e la gradi.

Victor de Carmendu si Victor de Nebubica

Sofia de Nature

Fetelor, multumim din nou pt urari si pt cuvintele frumoase! Nu ma mai laudati atat, ca o sa incep sa cred ca am talente culinare ascunse. Serios, tortul l-am vazut pe un site si l-am facut intocmai, n-am mari merite. A fost mai simplu decat credeam, compozitie diplomat, care nu poate fi gresita, niste bilute si niste colorant. Pe cuvant ca nu-i greu!
La olteni nu-i obiceiul cu turta si cu taiatul motului la fete...uffff, ce bine, ca n-aveam ce taia. Nici cu tava nu e obicei, dar noi i-am pus cateva obiecte, asa, sa ne distram si a ales camera foto, un calculator si tensiometrul. A ocolit cu incapatanare banii si cheile de la masina, e clar, nu-i materialista (inca).
Dupa ei 5 pasi in 2 zile, executati in fata bunicilor, a luat o pauza si a continuat plimbarile in 4 labute. Vrea sa fie inca bebe, stie ea ce drag imi e de ea asa mica si mergand de-a busilea prin casa.

Oceanborn, pupici de la o chelioasa pt un chelios! Nu te stresa, macar Thomas e baiat.

Cris, ce falucte a facut Paula-Sofi!

Olivia, ce bulanele grasute avem!

Otilia si Anca, si noi la fel cu somnul, treziri fara numar. In schimb, in ultimul timp, am avut neplacuta ocazie sa vad cum e sa te trezesti ca vomita in somn, ca trebuie sa fugi noaptea la spital cu ea, ca tuseste pana se ineaca...m-am decis ca sunt de preferat trezirile pt pupatul cu tzitzi, numai sanatoasa sa fie.

Otilia, ca tot vorbeati de mancare si vehiculati cantitai impresionante de papa...mi-ati distrus somnul, astfel incat azi-noapte am visat ca venisei la mine cu Elisa si te vaitai de cat de mult mananca. Si eu ma vaicaream ca Ioana nu mananca. Tu ziceai ca te-a adus in sapa de lemn cu cat mananca si eu te invidiam. Apoi ne-am uitat bine la ele si semanau leit, numai ca a ta avea ochi albastri si a mea verzi, in rest erau identice. Si ne-a venit ideea sa facem schimb, sa fim ambele fericite si multumite. Si tu ai plecat cu Ioana si eu am ramas cu Elisa. Intre timp m-am trezit, fata dormea langa mine si nu stiam cum sa-mi dau seama daca-i Ioana sau Elisa, ca era cu ochii inchisi si nu puteam sa vada daca-s verzi sau albastri.

Mariana, a fost prima data cand i-ai dat peste lui Matei?

Andi, nu i-am dat tort Ioanei, abia am gustat eu o feliuta transparenta, era facut cu frisca vegetala, dar pe cutie scria ca ar contine proteine din lapte. N-am putut nici macar s-o lasam sa puna putin mana pe el, pt ca ea are reactii cutanate la simplul contact cu laptele. Lasa ca la anu' ne facem de cap!

Am reusit sa incarc si eu cateva poze de sapt trecuta, sunt de-a valma, nu in ordine cronologica, nu ma inteleg deloc cu webshotu'.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Bertha ii mai dadusem peste lui Matei, dar doar sa guste de la noi, acum i-am dat mai mult, cu piure, la o masa.

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Poze noi la semnatura! Piciul la baie!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ce frumos si ce vesel e Stefanut!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gynie, dulce foc Stefanut la baita...inconjurat de animalute

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

puiutzul tau cel care nu prea vrea sa faca nani. Sa fie sanatos si sa o asculte pe mami si sa ii placa sa doarma. Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Astazi este Sf Matei...La multi ani puiutului meu drag si iubit!

Matei nu a mai vrut sa doarma in patutz de cand l-am lasat in jos, sta ziua, se joaca, dar nu mai vrea sa stea culcat, poate i-e frica, am incercat sa-l asez acolo deja adormit, dar cum se trezeste tzop in picioare.
In camera lui am coltar, ii puneam perne intr-o margine si adormea singurel, dar acum vrea numai in picioare si tb sa stau langa el. Cu rabdare voi reusi, nu pot sa-l las sa planga ma deprima rau cand il vad ca se agata de marginea patutului si plange sa ma duc sa-l iau.

Timpul trece repede, cand sa dorm cu puiutul meu, daca nu acum!?!
Incerc sa vad partea buna a lucrurilor, mai ales acum ca sunt odihnita ...Si ce haios e seara cand ma trage de nas, de buze, se aseaza cu capul pe mine, apoi se ridica si ar vrea sa doarma in picioare cu capul pe coltar

Se cunoaste ca a venit sotul acasa si am ajutor, sunt mai odihnita si vad altfel lucrurile.
Am invatat sa mai las treburile si curatenia excesiva, nu mai pot fi toate la locul lor.....Ma deprima cand el nu vroia sa adoarma sau sa stea singur si eu aveam o multime de facut, incercati si voi sa nu va propuneti sa faceti o multime de treburi si sa nu reusiti, ca asta deprima ingrozitor. Mai bine putina dezordine, decat frustrata ca a plans puiul si nu am fost langa el...asa cred eu!!!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nu prea ma pricep, dar am pus cateva poze cu Matei sa il cunoasteti
http://community.webshots.com/photo/2581658690103937343WMOLDi

Mergi la inceput

Nu prea ma pricep, dar am pus cateva poze cu Matei sa il cunoasteti
http://community.webshots.com/photo/2581658690103937343WMOLDi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bertha si de la noi pt frumusete rara mica! si fara prea mult par e frumoasa asa caaaa.... frumoase pozele cu fratiorii si cu tortul(am zarit si o mica Berthutza cu fundite in par, intr-o poza inramata)

Mariana sa-ti traiasca Matei ! am vazut poze frumoase si cu voi! noi aveam dpn in aceeasi zi, asa-i?doar ca nu s-au potrivit, al tau putin mai repede, al meu s-a lasat asteptat...
Ginye pup pt Stefanut cel vesel!
Criss arata bine cremesul, trebuie sa fac si eu , dar mai bine arata cremesul celalalt de-a busilea. ca o pisicuta, draga de ea !!!
Edit:
Iar am uitat ..
Otilia ai doua papusi, superbe amandoua, zici ca-s desenate!!! ce figura e Elisa dupa draperie, de Ana balerina nu mai zic...

m-am relaxat putin uitandu-ma la poze !

mami de Thomas

Mergi la inceput