*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 20
bebecris spune:
noi am avut un weekende frumos...sambata am fost cu tati in parc, iar ieri am fost la o plimbare lunga si apoi la mall-ul de la Cotroceni...care e super....nu am avut timp sa mergem prin multe magazine dar cum eu sunt fan C&A....am stat cred ca o ora si ceva...evident ca nu am plecat cu mana goala..

david merge in picioare...doar daca nu este cu masinutele...afara inca mai lucram...nu are curaj...
asculta muzica de cand se trezeste si pana se culca la KISSTV...este fan PUYA (CHANGE)...IN REST....nimic deosebit....dinetel nr 7 se pregateste sa iasa...aaa...e topit dupa chec facut in casa!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Darling_ spune:
Bertha
ce poze frumoase am vazut, ce frumuseti rare acolo, parca Ioana incepe sa semene cu Darius, nu? Au cam aceeasi fizionomie doar ca Darius e mai brunetel.Si amandoi seamana cu tine, am zarit si eu poza cu scolarita cu fundite. Ce protector de Darius, ce frumos se aseaza langa ea in fotografii, si merge de-a busilea cu ea. Cred ca esti in al 9lea cer cand ii vezi asa.
Otilia, Eduard primeste biberonul, ii dau doar seara 210 ml cu 2 - 3 masuri de cereale. Cat a fost bolnav a preferat tzitzi. De suzi nu e dependent dar daca i-o dau o primeste cu placere, adoarme de multe ori fara ea, de multe ori imi dau seama ca nu e sus dar nu mai cobor s-o mai caut mai ales ca nici n-o cere.
Criss
mi s-a facut dor de grasunica ta si am aruncat iar o privire la poze, e duuuuulce, mai dulce decat cremesul ala.
Ramo ce bine doarme Sara, cred ca oboseste de la atata dantuiala.
Mariana, La Multi Ani!! Sa va traiasca Mateiasul, cum ati sarbatorit? Am vazut poze cu marinerul
.
Anca ce mai faci??
Ginye am admirat voinicul tau la baita. Are niste ochisori....multe victime prevad
.
Bebecriss sa va fie de bine weekendul si plimbareala, mare meloman piciul tau, poate are inclinatii muzicale.
Malinas ce mai face Davidut?
Eu is foarte fericita ca piticotul meu se simte bine, a fost atat de vesel azi, a zis ba-ba, ga-ta, ham –ham dupa noi. Ne imita cand tusim sau cand scoatem sunete de pupaturi. Daca dau cu matura da si el cu o perie pe mocheta. In picioare nu are de gand s-o ia prea curand, de fiecare data cand il iau de manute si il incurajez sa faca pasi lasa fundul jos si o ia repede in 4 labe. Cel mai mult imi place cand ii citesc, asculta atat de atent, incepe sa dea si el paginile si vorbeste si el pe un ton jos, pe limba lui. Imi vine sa-l mananc
.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
ginye55 spune:
Multumim pt aprecieri, fetelor! 
Bertha ce printesa ai tu acolo!
O frumusete!
Mariana sa-ti traiasca baiatul!
Fetelor, i-am dat putin kiwi piciului aseara, dar puuutin, si azi a dat kk peste el.

I-am dat putin ceai de menta, dar s-a strambat tot. 

Branza, in schimb, ar manca dimineata, la pranz si seara.
asa ca sper sa rezolv repede problema.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bebecris felicitari pentru plimbaret! 

Si al meu asculta muzica, dar e fan no.1 Madona. ![]()
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Darlin
g ma bucur ca piciul tau este mai bine! 
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Gynie, a mea ar manca un kiwi intreg odata, ii place tare mult. Dar e cunoscut faptul ca moaie scaunul, asa ca trebuie dat cu grija, mai ales la copiii predispusi la scaune moi. Eu i-am dat de la inceput cu samburi cu tot.
La fel ii plac clementinele, papa 2 odata la gustarea de fructe.
Amalia spune:
Seara buna, mamicute dragi!
LA MULTI ANI pentru Sofia de Nature!!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte numai de bine!
Un pupic maaaare
din suflet
si un LA MULTI ANI si pentru Mateias cel dragalas, marinerul haios cu ochisori curiosi de Mariana28
Sa fi sanatos puiule si norocos!
Ginye vazut pozicile cu ochiosul mic la baita
. E dulce foc, un frumos si jumatate, un mare zambaret si o ratzusca in devenire.
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Legat de kiwi, noi suntem exact pe dos
...Luca papa 99% din timp numai alimente care sa-l faca sa iasa mai moale, ca sa poata iesi si el normal. Nu cred ca am vazut om cu stomacul mai tare..
Bebecris ma bucur ca v-ati simtit bine in weekend
. Mi-ai dat o idee buna cu checul
.
Darling cat ma bucur ca si-a revenit puiutul!
Incearca sa-l filmezi cand ii mai citesti ceva...te cred ca e scump rau
...da si la noi sa ne bucuram
.
Bertha doamne ce minuni ai tu acolo!
Faci niste copii extraordinari de frumosi...pe cand al treilea?
Ioana ta are "plete" ca Luca al meu
. Pup dulce frumusetile rare!
Ramo ce fetita cuminte ai tu acolo!
La cum a fost ea de la inceput, nu te vad avand mari probleme cu ea nici mai incolo. S-o tina Dumnezeu sanatoasa!
Otilia ce frumos v-ati distrat in weekend!
Parca si vedeam scumpa mica cand ti-a spus trista "pa" de dimineata
...s-a adaptat foarte bine la programul cu tati, cu sau fara un program de masa. Important e ca sta cumintica.
Alra ce-ti mai fac fetele?
Cum e cu serviciul?
Olivia pup dulce iepurasul mic si tropaitor!
Taaare dulce filmuletul!
Criss vorba fetelor
...ce eu am stat sa ma uit la prajitura, cand acolo erau poze cu dulceata ta mica?
Dragalasa foc printesa ta, mai are vreun loc liber pe lista?
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
babyzapi spune:
Am pb cu netul, cred ca am pescuit vreun virus. Pot citi despre copii, dar nu pot trimite mesaj, nu ma pot loga pe yahoo, google, blogger, gmail decat pentru 3-5 minute dupa care, imi da pagina web nu e accesibila. Si asta timp de 3-4 ore. Dar alte site-uri le pot deschide, mess-ul merge...nu mai inteleg nimic. Am sunat la vodafone si cica semnalul meu e bun, de fapt asta vedeam si eu...pot naviga oriunde pe internet dar nu ma pot loga.......am luat un viruuuuussss!
Ca sa am timp sa pot trimite acest mail, l-am scris in notepad mai intai si am asteptat momentul cand m-am putul loga.
Va pupic dulce pe toate si momentan va citesc din umbra :)))
Cu intarziere : LA MULTI ANI MIRUNA
LA MULTI ANI VICTOR de Carmendu 
LA MULTI ANI VICTOR de Nebunica
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii cu succesele voastre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase