*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 18
mariana28 spune:
SCUZATI-MI greselile si incoerenta, dar sunt asa obosita si am nervii varza.
noapte buna...poate reusesc si eu sa ma culc pana la miezul noptii ca nu s-a mai intamplat asta de mult timp si la 7 matei e fresh
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Darling_ spune:
Eduardica al meu a inceput sa dea semne ca se simte mai bine, dar acum am dat in altele, nu mai vrea la nimeni, ar sta atarnat de mine toata ziua, nu pot face nimic, azi am fost cu el la buda, am mancat cu el in brate am dormit cu el mufat la tz. Perspectiva e cam sumbra avand in vedere ca in 2 zile incep serviciul. Poate sa-mi zica cineva cam cat ar dura faza asta??
Otilia, soacra mea ma ajuta cu bb, si sper sa reziste pana in martie ca o vad cam speriata de urletele din ultimul timp. Ooof trecem noi si peste asta.
Thanx pt reteta de cheese cake, arata super pozele alea. Am aruncat un ochi si la aperitive, mmmmm.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Darling_ spune:
M-am tot gandit sa va zic sa nu va zic.... Am vazut ca Anca
trece prin momente grele cu Zibelina si mi-am luat inima in dinti. Eu am aplicat metoda plansului controlat si a funtionat. A fost dificil, mi-a fost greu dar am fost nevoita sa fac asta fiind extenuata de oboseala. Ma speria faptul ca nu-mi mai aminteam ce am facut noaptea, cand l-am luat langa mine in pat, nu stiam exact momentul, ma trezeam ca e langa mine si nu stiam cum a ajuns acolo, ziua simeam ca orbecai si faceam totul robotic avand grija doar de mancare, somn, baita. Nu zic ca avem numai nopti fara treziri, dar partea buna e ca nu mai suge noaptea, si daca se trezeste poate adormi singur in cateva secunde. Mi-a fost greu dar ma bucur ca am facut-o. Ca sa-ti reuseasca trebuie sa fii sigura ca esti in stare sa mergi pana la capat, in caz contrar te chinui singura inutil si copilul nu intelege ce se intampla. Mai bine o lasi balta.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Ralukutzza spune:
Offf Anca ce puisor amarat ai tu acolo
.Mai uite care este treaba cu plansul asta controlat...daca nu esti total pregatita sa incepi programul asta mai bine mai stai si incepi alta data cand te simti mai in stare si zibe la fel, daca o lasi sa planga in patut si dupa aceea suferi inzecit si crezi ca mai bine nu o faceai nu te ajuta cu nimic...
Nu judec pe nimeni si nu vreau sa inteleaga nimeni gresit
insa eu mor cand aud cum ai povestit de zibe cat a fost de suparata si necajita ca a plans singura in patut si dupa aceea era atat de inspaimantata.Eu pot sa spun ca sunt norocoasa ca Bianca doarme in marea majoritate a timpului in patutul ei dar are si zile cand vrea sa doarma cu mine in pat, sau la mine pe burta, sau la mine in brate si nu i-am refuzat asta niciodata pentru ca eu cred ca nu ar intelege ci s-ar simti respinsa de propria ei mamica....cat despre plansul singura in patut...cred ca m-as da u capul de pereti...nu as putea suporta...dar asta sunt eu...vorba soatei..."esti o tolomaca si te joaca fi-ta cum vrea ea".Asa o fi dar eu asa sunt fericita si ea la fel.Cu toate astea admir mamicile care au curajul sa aplice metoda plansului controlat,... pentru ca stiu sigur ce ma asteapta mai incolo![]()
Va pup pe toate si mai ales pe Anca si sufletelul de Zibe
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Otiliav spune:
Neata!
N-are nimeni chef de
?
Eu am dormit binisor, doar 2 treziri. La 2 a supt, a adormit si mi-am facut eu plan cum sa ma dau jos din pat fara sa ma simta sa o pot pune in patut. Da de unde, zici ca-i hopa mitica imediat si ea in fund si s-a aruncat pe muchia patului. Si statea asa, nu facea nimic. Cand ma uit atent in lumina veiozei din hol ea incepe sa rada si sa-mi spuna "Bauuu". M-a bufnit rasul ce sa fac, s-a dat conita jos si la baie cu ea sa o spal. A bagat asa in intuneric si tacere exercitii la pat sus-jos cred ca o ora, iar a facut kk, am schimbat-o si dupa aceea a dormit pana la 6. Doua reprize de 3 ore ma simt alt om, plus cafeaua e deja alta viata.
Si totusi ieri a dormit doar o ora, ma mir ca a mai stat si noaptea treaza.
Adriana daca a avut succes inseamna ca te-ai tinut de program. Bea lapte din biberon, suzeta?
Eu in nebunia mea i-am mai luat o suzeta, poate-poate o pacalesc. Da de unde, vine si mi-o baga mie in gura si rade.
Am avut un we tare frumos. S-a jucat asta mica ca niciodata, a tinut-o tot intr-un ras/joaca. Au fost vineri 5 copii in casa si ea printre picioarele lor, am cantat Daca vesel se traieste si a invatat sa bata si ea din palme la refren, am tinut-o de manute si a topait si ea cu ei in pat. Ah, si ma jucam cu Ana un joc cu pioni colorati si acum se joaca si ea cu noi, a invatat sa arunce cu zarul, stie cand e randul ei. De dimineata mi-a spus "Pa" dar era trista ca plec.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
'neata,
Sara s-a culcat la 22, s-a trezit la7:15, a facut pipi si kk la olita si am pus-o in patut sa se joace ca eu vroiam sa mai dorm.La 7:45 deja dormea....si doarme si acum
Ieri a dormit 3 ore la pranz si 1 ora pe la 18.Au fost finii la noi de Lasata Secului si pitica a fost f fericita, s-a jucat si a alergat de la unul la altul si a dansat.De sambata merge singurica pe distante mai mari si cand nu mai poate vine in fata si se sprijina in manute...se ridica din nou si continua si tot asa.Danseaza dupa Jaga Jaga si rade...de fapt ea danseaza cand aude orice muzica...sta un pic serioasa si apoi ridica manutele si incepe sa danseze.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
A comandat cineva pe ToyBox?Le-am scris de joi si vineri am dat o comanda si le-am scris din nou...vreau sa ma sune inainte sa aduca comanda si la o jucarie vreau o anumita culoare si nu se poate bifa culoarea in comanda de pe site.la telefonul afisat pe site...pauza e mereu inchis.Or fi seriosi sau e teapa?
02.12.2008
monicus spune:
Ramo vreau sa te intreb ceva. Nasa fetei mi se pare o doamna cunsocuta. Este oare chimista de profesie?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 'neata, Sara s-a culcat la 22, s-a trezit la7:15, a facut pipi si kk la olita si am pus-o in patut sa se joace ca eu vroiam sa mai dorm.La 7:45 deja dormea....si doarme si acum Ieri a dormit 3 ore la pranz si 1 ora pe la 18.Au fost finii la noi de Lasata Secului si pitica a fost f fericita, s-a jucat si a alergat de la unul la altul si a dansat.De sambata merge singurica pe distante mai mari si cand nu mai poate vine in fata si se sprijina in manute...se ridica din nou si continua si tot asa.Danseaza dupa Jaga Jaga si rade...de fapt ea danseaza cand aude orice muzica...sta un pic serioasa si apoi ridica manutele si incepe sa danseze.Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Monicus, nu nasa nu este chimista...lucreaza la Biomedica, in spitalul Floreasca.
02.12.2008
mariana28 spune:
Astazi este Sf Matei...La multi ani puiutului meu drag si iubit!
Matei nu a mai vrut sa doarma in patutz de cand l-am lasat in jos, sta ziua, se joaca, dar nu mai vrea sa stea culcat, poate i-e frica, am incercat sa-l asez acolo deja adormit, dar cum se trezeste tzop in picioare.
In camera lui am coltar, ii puneam perne intr-o margine si adormea singurel, dar acum vrea numai in picioare si tb sa stau langa el. Cu rabdare voi reusi, nu pot sa-l las sa planga ma deprima rau cand il vad ca se agata de marginea patutului si plange sa ma duc sa-l iau.
Timpul trece repede, cand sa dorm cu puiutul meu, daca nu acum!?!
Incerc sa vad partea buna a lucrurilor, mai ales acum ca sunt odihnita
...Si ce haios e seara cand ma trage de nas, de buze, se aseaza cu capul pe mine, apoi se ridica si ar vrea sa doarma in picioare cu capul pe coltar
Se cunoaste ca a venit sotul acasa si am ajutor, sunt mai odihnita si vad altfel lucrurile.
Am invatat sa mai las treburile si curatenia excesiva, nu mai pot fi toate la locul lor.....Ma deprima cand el nu vroia sa adoarma sau sa stea singur si eu aveam o multime de facut, incercati si voi sa nu va propuneti sa faceti o multime de treburi si sa nu reusiti, ca asta deprima ingrozitor. Mai bine putina dezordine, decat frustrata ca a plans puiul si nu am fost langa el...asa cred eu!!!
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)