*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 17
monicus spune:
Mai, mai ce vesel este el acolo si ce personalitate are. Ce bate el din picioruse. Super zambaretul. Pupici.
| Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() David la 1 AN Made in the Holy Land ![]() Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Si noi am mai crescut cu o lunitza.. si ce trece timpul. Sa fim cu totii sanatosi si voiosi si ii pupam pe toti cozanaceii.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
nebunica-zapacica spune:
Multumim mult, mamici, pentru urari
Carmendu sa va traiasca Victor si sa va aduca numai bucurii!
tizului nostru si speram si noi sa va intalnim vreodata!
Noi azi am petrecut cu prietenii si cu baietelul nostru iubit..sunt franta..poate maine pun poze.. Acum asteptam ora 20.03(ora noastra) sa il pupam muuuult de tot si sa il strangem la piept ca exact acum un an, sa-i miros pielea catifelata si sa-i spun cat de mult il iubesc, pentru a mia oara azi 
Va pupam pe toti!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
Andy08 spune:
Andrei de Furnicusa
Isabelle Nicole de Simona73
Victor Nicolas de Nebunica-zapacica
Victor de Carmendu
Sa cresteti mari si sanatosi, puiutzi, si aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Cata_myky, multa sanatate si impliniri!
Andy, mami de
Andrei
anca_27 spune:
`Pfuuuu, grea treaba asta cu tropa-tropa`,
manca-i-as bulanele jucause, cum ofteaza el de obosit.
Criss, eu acu vad ce pufosenie e Sofi!
Ea e mai buna de papacit decat cremesul.
Ai tinut-o ascunsa si-acum ne-o prezinti in toata bucalaciunea ei.
Am notat smecheria cu crema de cremes, portie dubla sa ajunga.
Oti, deci te-ndrepti spre intarcare... Eu nu vreau inca. In visele mele frumoase alaptez pana spre 2 ani jumate, insa... cu masura, nu asa, cu `abuzatul`.
Z doarme in patut, in camera ei. Am pus-o si semiadormita da` zici ca arde sub ea. Am lasat-o si plangand pentru ca mai apoi cand s-o linistesc sa se agate cu disperare de mine, sa-si bage nasul in gatul meu si sa ma prinda de haine cu degetutele, tremurand infrigurata... si stand asa, cuminte, minute bune, aruncand o privire in jur, si iar cuibarindu-se... ea care nu suporta in rest sa fie tinuta in brate, si si cu fata spre noi. M-am simtit tare-tare prost c-am lasat-o sa planga, singura in patut, in camera intunecata. Tare-tare prost. Sa nu zic proasta.
Noapte linistita, tuturor cozonaceilor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
ginye55 spune:
Bertha oare?
tu ai pus site-ul ala cu idei de aperitove? Salvasem si eu pagina la favorite numai ca am formatat calculatorul si nu mai stou numele site-ului.
Anca 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
LA MULTI ANI Cata_myky
Sa fi sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bine!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
BraveGirl spune:
Victor!!! de Carmendu!!!!
Victor!!! de Nebunica!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Noi am fost azi la tara la bunicul sotului. M-a marcat ceea ce i-a urat zanicii, el fiind pe moarte. M-am simtit asa neputincioasa, nu stiu cum sa zic 
La intoarcere am trecut pe la Imaginarium sa-i iau zanicii cadou de ziua ei, dar n-am gasit ce vroiam. Acum sunt in pana de idei 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
Am si eu un link cu apertitive multe, multe. Bagati un ochi aici, daca vreti sa le vedeti, sunt si retete uneori.
Oliv, e un scump David
.
Criss, am vazut mai de mult ce falcute si-a tras Paula. Ma bucur ca v-a fost de folos tratamentul de folos si aerul de mare.
Z_Iulia, ma bucur ca ai aparut. E grasunica intr-adevar dar nu ne-ai zis daca o feresti de alimente calorice. Ana era mai slabuta si tot ne-a tinut pediatra predici despre obezitate. Intr-un fel a fost bine ca am ferit-o de cartofi, banane, paine si dulciuri. Nici acum nu mananca multa ciocolata, si paine acasa mananca in general la micul dejun, atat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
mariana28 spune:
multumesc tuturor
, bubitele sau mai uscat si nu mai transpira asa mult. l-am spalat si eu mai toata vara cu infuzie de tarate, tot pt iritatie de la caldura, dar uitasem si am tarate in casa
.
. primul lui sampon a fost de la mustela, uitasem total
cu ce l-am spalat prima data, am sa incerc dinou.
referitor la treziri, Matei nu prea s-aai trezit noaptea, dar adoarme foarte greuuuuuuuuu, nu vrea nici leganat , nici mangaiat, pana nu vrea el sa adoarma si el vrea cam tarziu. Inainte dupa ce bea lapticul se intorcea intr-o parte canta pana adormea si eu ieseam din camera, nu riposta.Acum chiar daca il legan sau stau cu el se ridica in picioare si cu ochii inchisi si tot asa vreo ora. Il legan pana ma dor si picioarele si coloana, el impinge, se ridica, eu ma lupt cu el, cand cred ca a adormit il las jos, el tzup in picioare. in seara asta am renuntat la legaNAT , DAR AM STAT O ORA SI JUM PANA A ADORMIT, SE RIDICA, IL TRAGEAM DE PICIOARE SA CADA.....POATE NU AJUNG LA NEBUNI
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)