*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Victorasilor nostri dragi, sa fie sanatosi, norocosi, sa aibe numai bucurii in viata!
Cata_myky
Anca, sunt curioasa care intarca prima, din noi care am nascut pe 8-9 decembrie si alaptam. Asa si al meu sot, tipa sa-i bag tata in gura ca sa doarma el bine, asta cand e ea crizata ca nu reuseste sa scoata aerul si nu vrea oricum sa suga atunci.
Eu atat ma bucur ca nu o mai trezeste pe Ana.
O sa am 3 saptamani nasoale rau, am un document de redactat, ceva nou pentru mine, raspundere mare ca-i pentru guvernul UK. Si se pare ca trebuie sa-mi mai reduc din concediul din decembrie.
Adica numai de treziri noaptea nu am chef. Speram sa tina faza cu indopatul dar de unde, mai rau este ca face kk in somn si eu trebuie sa o simt sa merg cu ea la baie.
Am sarit din lac in put.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anca_27 spune:
Of, Oti, tu esti Eroina, mergi si la munca.
Eu nu vreau s-o intarc, doar sa nu mai suga noaptea. Ieri iar am dat peste un articol, cat de nesanatos e pt ei sa manance noaptea. Si faptul ca se tot trezesc, duce la neodihna si pentru ei, si de-aici nedezvoltare calumea si mami obosita, si tot ce vrei. Adica ce simtim noi.
Eu clachez tot mai des in ultima vreme. Fac pe viteaza si pozitiva dar schimb starile rapid si asta ma sperie.
Si... mai sunt.
Si nu e bine. Nici pt mine, nici pt z, pentru nimeni.
O sa m-apuc de fizioterapie. Nu credeam s-ajung aici vreodata, o consideram boala de `batranete`. Am, edit-aveam, o sanatate de fier, am facut handbal foarte multi ani, nu mai zic de munca la tara, ingrijit animale, agricultura si tot ce implica astea. Fizic, nu mi-a fost teama de nimic vreodata, nici macar de nastere
. Acum am spatele in pioneze, crize de stomac, constipatie, zici c-a dat buba neagra-n mine.
O prietena din copilarie, fizioterapeut, mi-a facut o vizita zilele trecute. Si mi-a facut cadou un masaj la spate. A zis ca mi-e varza, ca am niste contracturi urate si am locuri pe coloana unde ma arde cand m-atingi. Prin ea, cu-o trimitere de la MF, o sa fac 10 sedinte, gratuit, la un centru medical privat. Ca altfel... sunt in stare sa ma uit la bani
, si sa nu fac.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
anca_27 spune:
Sa n-o tin tot intr-un registru ca vremea de-afara, ma mai si laud.
Am facut tort aseara. Asa... cu ocazia... faptului ca... suntem sanatosi.
Am furat ideea lui Criss
, si-am luat blaturi de la Plus, si-am facut crema asta:
Crema: 4 oua intregi se bat 3 linguri de lapte si 300 gr zahar, apoi se pun pe aburi aproximativ 20-25 min - se bat cu telul in forma de para. Se ia de pe foc si se amesteca cu 2-3 linguri de cacao cernuta proaspat si un plic zahar vanilat. Se raceste amestecand, cu fundul vasului scufundat in apa rece.
Se adauga cate putin in 300 gr unt (cel putin 80%grasime) frecat in prealabil, sa fie moale si omogen., care e dementiala la gust.
Deci, poftiti la o felie.
Poza n-am ca mi-e lene, da` nu e mare lucru, niste felii galbene cu ceva maro printre.
Data viitoare incerc blat, ca nu-mi plac grozav astea, le-am insiropat oare prea putin? Ca sunt asa, ca guma aia Turbo, cand le rozi...![]()

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Otiliav spune:
Ancule mersi de tort. Eu nu sper la vreo alimeriorare a situatiei, nu acum una-doua. Ce face ea de cand am inceput munca e inceput de sfarsitul alaptarii, ma extenueaza si va veni si momentul cand nu o sa mai produc lapte. Aseara aveam sanii moi, si am sarit peste masa de seara de oboseala, asa ca lapte subtirel. Si a fost cam flamanda daca pana acum a luat doua mese consistente.
Nu-mi fac probleme de somn, ca maine parca-l aud pe sot ca iar a bagat 5 ore.
Mie nu-mi plac blaturile cumparate. Am o reteta de pandispan care-mi iese tare bine si-mi place cum miroase in casa atunci cand fac blatul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
La multi ani Victor-Nicholas !

La multi ani Victor !

Sa cresteti mari si sanatosi ,
si pentru mamici Carmendu ,Nebunica_zapacica !
La multi ani Cata_miky !

Mariana28 taratele nu fac rau (din contra) poti incerca asa cum zicea Anca ,eu pentru Paula de cand s-a nascut tot Mustela de baie(corp+par) am folosit si nu a avut probleme (f. rar de la scutec sau vara de la caldura)
Darling
sanatate lui Eduard !
Anca
la fel am zis si eu despre blaturi ca-s prea tari si nu le-am insiropat eu bine daar adoua zi si a treia au fost ok , chiar prea insiropate , cred ca tre sa stea cateva ore bune in frigider si apoi trebuie taiat si mancat
.Eu am facut acum si cremes tot cu foi de la plus si a iesit bun si asta doar ca a trebuit sa fac dubla cantitatea de crema nu cum era recomandat ca sa fie bun .
ps.Na ca i-am facut si poza
http://family.webshots.com/photo/2042966930104281140rqbxBn
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
carmendu spune:
nebunico-zapacito, sa-ti traiasca victor, sa creasca mare, mare si bun, sa fie sanatos si iubit. hai sa ne traisca amandurora baietii si poate se vor intalni vreodata! 
revin dupa ce-mi trag sufletul dupa petrecere!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Olivia26 spune:
Cata_myky
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
David la 1 AN
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
La multi ani Victor
a lu' Carmendu!!
La multi ani Victor de Nebunica!!!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii in viata!!!
Cate o floricica
si pentru mamici!
mami de Thomas
Olivia26 spune:
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
David la 1 AN
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
carmendu
pentru flacaul cel viteaz care uite ca a ajuns la un anisor si
Victor de Nebunica. Sa va bucurati de tot si sa fiti sanatosi.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii