*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Victor de Nebunica! Sa fii sanatos, iubit, fericit si sa-ti bucuri mereu parintii minunati!
La multi ani, Victor de Carmen! Sa ai sanatate, noroc si sa ai o viata minunata impreuna cu parintii tai frumosi!

La multe lunite Ana plimbareata, Andra si Andrei

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
David la 1 AN
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Victorasilor

Carmen Nebunica sa va traiasca nazdravanii!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mariana Darling multa sanatate micutilor!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, de 2 nopti, asist la o minune: piciul meu se culca pe la 10 juma si se mai trezeste a doua zi la 7 juma-8. Nu-mi vine sa cred!Ma simt si eu om...odihnit!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Va astept la o calda cu niste cornutele cu rahat.
Noi suntem fresh de la ora 8, cu vreo 8-9 (sau cine le-o mai fi numarat bine ) treziri la activ. Gingiile nu sunt deloc umflate, asa ca sunt in dubii daca dintii au fost cauza.
Eh, oricum, la lumina zilei, altfel privesc problema mai ales dupa o cana buna de cafea. Luca misuna vesel prin casa si i-a trezit pe toti, ca sa stie o treaba.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Ginye ma bucur din suflet sa te aud asa! Tare ai mai tras cu noptile nedormite si cu plans in toiul noptii! Pup dulce puiul sa ramana la programul asta de somnic!
Mariana28 ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa-l vada un dermatolog si sa-ti recomande dansul crema si sapunul potrivit. Nu stiu daca ar fi ok sa le iei pe incercate si sa risti sa agravezi problema.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!

Victor Nicolas de Nebunica-zapacica
Victor de Carmendu

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune!!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Darling multa sanatate lui Eduard! Pup dulce sa-si revina cat mai repede!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Si eu la ocana mare de . Sotul cica el n-a mai numarat trezirile dupa a zecea. Eu insa am mai fost si cu ea la baie de 3 ori. V-am zis eu ca de cand mananca mult seara mi-am facut de lucru la baie noaptea.

Laura, mananca bine adica in ultima saptamana a dat gata casoleta cu legume si carne, pana acum consuma una in 2 zile. Plus un iaurt mare cu 2-3 linguri de cereale si uneori si un fruct sau alte ciuguleli. Deci cam 500 de ml de mancare in 3 ore, de la 5 la 8 seara.
Adriana ce te intelegcu virusache si inceputul serviciului. Nu-ti face griji de sunculite ca le pune repede inapoi. Mie tot imi ziceau astia aici ca arata bine copilul, dar ei nu o stiau cu 500 de grame mai mult. Plus ca nu mi-au spus de la primul CRP ca se aude ceva si la plamani, probabil sa nu ma duc cu gandul la gripa porcina. Chiar asa pe la voi cum mai este ca eu am prietena cea mai buna bolnava de miercuri (si noi ne-am vizitat duminica ), copilul unei colege de servici si sotul acum.
Cine va sta cu Edi?

Credeam ca am trimis mesajul. Intr timp luaram micul dejun si pitix a bagat un castron de mar copt, un crenvurst si niste cascaval. Cum pana mea mananca atat cu mine si cu tacsu ofelie de paine cu ceva pana la 5 seara .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, si z mananca doar cu mine, daca mananca. O fi o chestie de atitudine... habar n-am ce-i in mintea lor.
Aseara a bagat ciorba de m-a speriat... Azi dimineata cereale, tot asa, in cantitate `enorma` pt ea....

Amalia, nici eu nu cred ca dintii sunt responsabilii pt treziri... Aseara am incercat sa o culcam in patut. A dormit de la 11 la 1 acolo. Si fara sa-i mai dau san deloc. Intre 1 si 3 a tot semi/adormit in brate, pus jos, trezit, urlat, de zeci de ori, pana am capitulat la 3, i-am dat san si-am adormit amandoua pana la 5, apoi la 6, apoi la 7 up.
Diseara incerc din nou, fara patut, fara san. Poate e prea drastica schimbarea, si san, si patut, si camera schimbata, dintr-o data. Sa rezolvam deocamdata problema fara san. Eu vreau. Daddy e revoltat ca el nu doarme destul... in conditiile in care baga noaptea 8 ore de somn ... sper sa gasesc putere singura...

Mariana, incearca si cu tarate, pana ajungi la un dermatolog. Eu si cu Mirtha, si mai era cineva, am folosit mult timp la baita tarate (infuzate in saculet si lasat saculetul acolo, sau scos, dupa plac), si s-au dus problemele legate de bubitze. Asta era la cateva luni, ca tot apareau si dispareau, poate la tine sunt de alta natura acum, dar taratele nu-i fac rau.

La Multi Ani, Victorasilor, Sanatate multa si Iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput