*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 14
criss703 spune:
La multi ani, Andrei de Furnicusa!

La multi ani, Isabelle Nicole de Simona73!Simona ai nascut?? sau nu? cum te simti ?

Z_Iulia cum sa va uitam
, te asteptam la povesti , am vazut vazut si grasunica mica si vesela iar baiatul seamana f. bine cu tine !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Amalia spune:
Laura stai linistita
, asa papa si David cand era mic (si papa bine si acum).
N-am avut niciodata probleme cu el cu greutatea. Am avut grija sa nu-i dau decat o data pe saptamana cereale, paine nu-i dadeam prea multa, in general evitam fainoasele. Nu e nici o problema sa pape o portie dubla de legume, de iaurt sau de ciorbita. Ori sa pape de 2 ori mai multe fructe decat i se pregatesc. Sunt alimente sanatoase si la cat e ea de activa, sunt convinsa ca are arderile pe masura!
Cata vreme mananca "cu cap", controlat, este foarte bine, fi fericita ca papa asa.
De cate ori i se facea foame intre mese, ii dadeam un fruct. Luca papa portii muuult mai mici, dar intre mese, ca si lui David, ii dau fructe. E muuult mai indicat decat sa li se dea un biscuite. Si afara se poate face acelasi lucru, se poate lua o punguta sau o caserola mica cu niste boabe de strugure, sau feliute de mandarina-fructele din sezonul respectiv.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
aleinad.g spune:
Laura, nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Din contra, eu sunt cea disperata. Ca sa te linistesc, nepotelul nostru, manca in vara (cand avea varsta Teodeorei) portii cat ale Caterinei sau chiar mai mari. Avea atunci 12 Kg si 86 cm si arata suupeeerrrr!
Teodora e o slabanoaga desirata, are 76 cm si 8,5 kg.
| Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron![]() ![]() Hai ca m-ai distrat...Acuma serios vorbind, chiar nu mai sunt cozonacei care papa bine??!!! Hai mancaciosii, iesiti la interval, ca incepe mami Laura sa se ingrijoreze A mea e o super pofticioasa, chiar daca e cu burtoiul plin de pocneste si ne vede cu ceva in mana, ii trebuie si ei muuuusai!!Pe cuvant daca mi-a refuzat vreodata ceva de mancare din ce i-am pregatit! (exceptand perioadele de boala) Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Ramo2007 spune:
Sara danseaza ....Jaga Jaga...
http://community.webshots.com/album/569704196DPnWyx?start=216
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Amalia spune:
Ramo tare scumpa e Sara!
Z_Iulia ma bucur ca ai reusit sa mai intrii!
Chia ma intrebam ce este cu tine. Sunt niste scumpi frumosii tai!
Tare mult au crescut amandoi! Cum merge Claudiu cu scoala? Sper sa reusesti sa-ti rezolvi problema cu calculatorul si sa mai intrii!
Mariana28 sanatate multa lui Matei!
Se simte o ameliorare de cand ii dai Peritolul?
BraveGirl ce surpriza neplacuta cu scaunul.
Multa bafta la confectionat rochita!![]()
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
LA MULTI ANI si multa sanatate pentru: Andrei de Furnicusa si Isabelle de Simona73!!

poze aniversare 1 an
Darling_ spune:
Sunt tare suparata, eduard e tot bolnavior, nu mai are febra dar e in culmea maraielii.Nu mai vrea la nimeni, doar la mn in brate. Nu papa altceva de cat san. Cu greu l-am convins azi sa manance 1 iaurtel. E atat de trist,el care radea la oricine plange daca aude voci straine. L-am dus la dr iar, ca nu mai stiam ce sa-i fac sa nu mai planga. Cica ar avea un tummy bug, sa-l hidratez cat mai mult si calpol alternat cu nurofen. I-au iesit si niste bubite pe piept, spate si pe fata inclusiv frunte. Sunt greu vizibile, asemanatoare celor de la transpiratie. E suspect de varsat de vant, sa vedem cu evolueaza. Azinoapte am dormit toti 3 in pat, din cand in cand se trezeste plangand, probabil ca-l doare ceva. Sunculitele parca i s-au topit, azi am vazut ca i se vad coastele. Sper sa-si revina cat mai repede, si sa redevina vesel so sociabil asa cum era inainte.Mi se rupe inima la gandul ca miercuri tr sa merg la serviciu.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
BraveGirl spune:
Buna seara!
am aparut si eu dupa o zi de croitoreala. Noroc ca ma ajuta mama, ca altfel nu reuseam.
Otilia, Arianna a primit o rochie rosie f frumoasa de la mama mea cu care o sa o imbrac la petrecere. La tort si la taiatul motului o sa o schimb in rochita facuta de mine. Sa fie ceva special.
Aleinad- nu stiu exact de unde, ca sotul a dat comanda. Dar la fel, nu aveau culori pe stoc si ne-au zis sa mai asteptam. Dar sotul s-a grabit ca s-a saturat sa tot mute scaunul actual dintr-o masina in alta.
Ziulia, ce grasunica e Diana ta! 
Am vazut-o si pe Sara dansatoarea 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
mariana28 spune:
Lauramiron - bubite a avut cateva pe picioare , dar s-au trecut, acum are ca o iritatie mai intensa pe fata, brate, picioare, in jurul gatului si mai rau la mijloc si bulane, la pampers.Se inroseste tare cand transpira si transpira des si dupa baie.
Matei transpira foarte mult si cand se joaca, dar si cand doarme, uneori face brobonele de apa pe frunte - am dat comanda de un remediu homeopat impotriva transpiratiei-calcarea carbonica-poate va fi mai bine.
Eu tind sa cred ca bubitele sunt din cauza transpiratiei ca fiind racit a transpirat mai mult
, Dr mi-a zis ca e normal sa transpire in aceasta perioada si datorita eruptiei dentare, acum nu stiu ce sa zic, dar parca prea mult.
Copii vostri transpira asa mult?
Inca din maternitate mi s-a spus ca are pielea uscata si am folosit sampon nivea sensitiv, dar acum mi-a luat sotul nivea normal, o fi si din cauza samponului? Voi ce folositi la baie? As vrea sa-l schimb , dar nu stiu ce sa iau pt piele sensibila.
Nu stiu cat de coerenta am fost, sunt foarte obosita si nici cu moralul nu stau prea bine.
Noapte buna !
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
mariana28 spune:
Mariana28 sanatate multa lui Matei!
Se simte o ameliorare de cand ii dai Peritolul?
poze aniversare 1 an
Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
[/quote]
Amalia nu se vede nici o ameliorare, parca este si mai rau, in seara asta nici nu i-am mai facut baie ca se inrosesc asa tare la baie si poate de-asta nu mai vrea in cadita. Am fost in carefour sa-i cumpar alte produse de baie, dar nu am gasit pt piele sensibila.
As lua sanosan, exista si pt piele sensibila, foloseste cineva produse sanosan?
Ce sa-i iau eu ca mi-e si teama sa-l mai ung cu ceva:(
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)