*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si noi, si noi cu trasul de pantaloni! Am zile cand abia ma lasa sa spal 2 vase si altele in care fac o gramada de lucruri. Tine de ce toane are. Oricum, am remacat ca daca ma opresc si am un episod de giugiuleala cu el (ceva mai lung), isi "umple cupa dragostei" (cum se zice) si o vreme nu mai cere atata atentie.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

bravo ginye
Amalia si Anca eu nu mai zic nimic, ati scris voi tot, adica mai adaug si faptul ca de cateva zile ma trage de pantaloni sa-l iau in brate, daca ma fac ca nu-l aud tipa din toate puterile ... azi dimi s-a trezit la 5 ieri la 4,45.., sper sa fie temporar, cauzat de dinti, sper..

mami de Thomas

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Amalia, Anca Cam asa era si la noi, pana m-am decis sa am totusi un orar de masa. De fapt de asezat la masa, ca de exemplu dimineata suge si la 9 si cd ne asezam la 9.30-10 la micul dejun, ea nu vrea decat Almette. Mai cere rosie si mozzarella de la tati, sau paine prajita de la mine. Apoi cd beau cafeaua ii pun in ceasca lapte si cateodata bea o ceasca intreaga. Dar sunt si dimineti in care nu vrea nimic, sau cd papa mult, ca ii e fomita. Apoi avem masa d epranz dupa ora 13, chiar dc a mai supt.
Anca, si eu zic sa nu-i mai dau la cerere, dar cd sunt obosita si vreau sa adoarma, ii dau. Asa mai imi trag si eu sufletul putin. Si eu ma gandesc sa merg cu ea la dr, ca nu e normal ca nu doarme. Dar cred ca e si vina mea.
Peste zi, cd emama la noi, dc o las cu ea, mananca f bine, chiar cere papa mai des. Azi a mancat cam 800g, plus supt la ora 17, 19 si seara la culcare.

In alta ordine de idei...Am aruncat o privire la ea in sifonier, ca nu prea mai e loc. Am numarat si are 20 de rochite TREBUIE sa ma opresc. Nici nu mai are cd sa le poarte, ca sunt 9-12 luni, unele chiar 6-9 (sarafane, care de abia acum ii vin bine). Tot timpul zic sa nu-i mai iau, si nu ma pot abtine. Acum am sarit rau calul, am luat ca disperata, fara sa gandesc ca vine frigul si nu mai pot sa o imbrac cu rochite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Andrei de Furnicusa!
La multi ani, Isabelle Nicole de Simona73

Sa fiti sanatosi si norocosi!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
David la 1 AN
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La multi ani, Isabelle Nicole de Simona73

Je tare suparata. Am dat comanda de scaun de la BeSafe si mi-au trimis unul care a fost expus in magazin, cu piesele aruncate in cutie, plin de praf (ca sa nu zic jeg) si fara manual, cu o fituica in lb romana. Si colac peste pupaza e alt model . M-am umplut de draci. Am zis sa vina sa si-l ia, ca eu asa ceva nu folosesc.

si ca tot ziceam aseara ca zanica are multe rochte, azi ma apuc sa-i fac eu o rochita pt petrecerea de sambata viitoare. Ma chinuie talentul (sa nu credeti ca ma pricep, dar am vointa)

ps: ultima data i-am facut rochite papusii Barbie, se pune?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare mamici si pitici!
Imi cer scuze ca nu am mai putut intra sa le urez si eu sarbatoritilor care au implinit un anisor sau care si-au serbat ziua numelui la momentul potrivit, dar le doresc ceea ce imi doresc si pentru puiul meu: tot binele din lume, sanatate si bucurii

Eu am fost singura cu Matei o luna si nu a fost usor, mai ales ca am trecut printr-o raceala..sau doua...

Vad ca vorbiti despre ce si cat papa bebeii ...Eu nu stiu cat papa ca si gramaj
- la 7-8 bea laptic:150-200ml(de vaca de la mamaia)
- la 10 fructe sau painica cu ceva, unt,smantana, dar nu stiu cate grame, o juma de bana si un mar, sau o para , mai nou i-am dat si kiwi fara seminte
-la 13.30- 14 supa/ciorba cu carne/ou/ficatel- ii dau intai piureul din legumele din supa , apoi zeama cata vrea. Cand nu am ciorba ii dau piure si un iaurt
-18.30-19 iaurt cu cereale daca nu a papat la pranz sau ceva cu lapte-gris, fidea, melcisori sau mamaliga cu branza
-21-un bibe cu lapte
!!!!!!!papa in scaunel dar cu jucarii, reclame la tv, mana in castronel, polonice in mana si alte ustensile de bucatarie...pana isi potoleste foamea deschide gurita, apoi o deschide daca ii dau ce-mi cere, nu altceva..cateodata arata bucatara ca dupa razboidar...asta e

Duminica i-am dat peste(salau proaspat) la masa de pranz si de luni seara au inceput sa-i apara niste bubite, dar acum este plin tot de o iritatie, l-a vazut doctorul si a spus ca nu e boala a copilarie, este o alergie sau din cauza transpiratiei- transpira mult mai ales ca este si putin racit.I dau peritol si ca gluconic, dar parca e mai rau de aseara, nu stiu ce sa fac , sa mai astept sau sa merg la alt doctot:(. cateodata dispar , dar cand doarme si transpira sunt foarte accentuate, dar cand e linistit si se joaca se trag nu mai sunt rosii si proeminente.
A mai patit cineva asa ceva?
O fi alergie?
a mai dat cineva peritol, nu ar fi trebuit sa se vada o ameliorare daca era alergie?

Imi pare rau ca m-am intins atat, dar sunt foarte ingrijorata
Sanatate multa

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

La cumparaturi sunteti fugite?
As iesi si eu dar afara e nasol rau, ploua, e vant si intuneric.

Andrei, Isabelle Nicole, o viata frumoasa, sa fiti sanatosi!

Aseara am luat un bebe in brate si Elisa s-a infiintat imediat langa mine vizibil ofuscata, geloasa. Si chiar ma gandeam la Simona73 ca poate a si nascut.

Mariana, la bubite trebuie sa ai ceva experienta sa le recunosti. Eu i-am dat Anei Claritine si dupa o zi doua nu mai avea bubite.
Anca, cum e zibe? Pitix a primit lapte praf facut de seara asa ca ieri s-a simtit efectul.
Corina, bafta cu rochita. Din cele 20 din sifoner nu-ti place niciuna sau vrei ceva deosebit facut de mami pentru prima aniversare?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Isabelle Nicole de Simona73!
La multi ani, Ana Maria de Monicabo!
La multi ani, Miruna Cosmina de Mamiseli_11!
La multi ani, Razvan Adrian de alexa-rozi!
La multi ani, Sara Ines de portugal!

Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, voiosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Bertha, felicitari pentru primii pasi! Suuupeeerrr tortul!

Ralukkutza, suntem alaturi de tine.

Corina, de unde ai comandat scaunul? De la dealer-ul din Miercurea Ciuc? Si eu sunt pe punctul de a comanda si sunt suparata ca astept de 1 luna o culoare si acum imi zic ca au uitat s-o comande. Da-mi, te rog, mai multe amanunte.

Miki, va dorim sa gasiti cat mai repede o rezolvare favorabila.

Anca, Berta, Corina cu masa si noi ca voi. Am adunat cat mananca Cati si am ajuns la concluzia ca noi o sa mancam atata cand vom merge la scoala. Acum nu depaseste 800ml pe zi cu lapte cu tot.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mariana, si eu i-am dat Rebecai de multe ori Claritine/Flonidan (e aceeasi subst. activa), cum spunea si Otilia. Cam la orice episod de urticarie/alergii alimentare. Este un histaminic care la noi are efect bun. Eu n-am folosit Peritol, insa stiu ca e mai bun Claritine. Insa ma gandesc ca ar trebui sa mai consulti un doctor....unde i-au iesit bubitele? Pe tot corpul sau doar pe fata? Daca e doar fata/gat poate fi clar de la caldura/temperatura/eruptii dentare. Daca ar fi fost de la peste, ma gandesc ca s-ar fi retras in atatea zile.

Corina, tu chiar ai o problema cu hainutele Ariannei (aceeasi problema o cam am si eu) Sunt tare curioasa cum va iesi rochita facuta de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

SALUT!

In primul rand vreau sa urez un calduros"LA MULTI ANI!" la toti cozonaceii care au implinit un anisor! Sa fie sanatosi, norocosi, voiosi frumosi, cuminti si sa aiva parte doar de ce e bine si frumos pe lume !

Sper ca mai va aduceti aminte de noi! Am probleme cu calculatorul si nu am reusit sa-l ducem la "doctor". Acum sunt la sora mea si am bagat un ochi pe forum ca tare dor imi mai e !

Noi suntem bine, "grase si frumoase" cum zice nepotica mea. Nu am inceput sa mergem in picioruse dar alergam in 4 labute! si ne cocotam peste tot unde nu avem voie! E destul de neatenta Didutza mea ca stie ca e tot tipul cineva langa ea care sa o prinda. Avem 6 dintisori si inca mai papam san, bine inteles pe langa mancare.

http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Septembrie#
astea sunt facut in septembrie dar nu va ganditi ca am slabit intre timp( nici eu nici ea )

Va doresc muuuuuuuulta sanatate , va dulce si ...... imi e asa de dor sa stam mai mult la taclale!
Acum incerc sa citesc macar putin pe diagonala, verticala sau mai vad eu cum ca sa aflu ce mai faceti !

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hai ca m-ai distrat...
Acuma serios vorbind, chiar nu mai sunt cozonacei care papa bine??!!! Hai mancaciosii, iesiti la interval, ca incepe mami Laura sa se ingrijoreze Stiu ca papa Nicolu bine si Elisa, dar ce inseamna asta cantitativ??!
A mea e o super pofticioasa, chiar daca e cu burtoiul plin de pocneste si ne vede cu ceva in mana, ii trebuie si ei muuuusai!!Pe cuvant daca mi-a refuzat vreodata ceva de mancare din ce i-am pregatit! (exceptand perioadele de boala).

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Am adunat cat mananca Cati si am ajuns la concluzia ca noi o sa mancam atata cand vom merge la scoala. Acum nu depaseste 800ml pe zi cu lapte cu tot.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput