*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ralucutzza, sanatate multa si refacere rapida!Stiu cum e sa pierzi o sarcina!Sa dea Dumnezeu ca niciuna dintre noi sa nu mai treaca prin asta!
Nu va zic cat papa Sara ca ma bateti...umple olita cand face kk...
Ieri i-am dat ciorbita acrita cu bors si nu i-a placut...a papat 4-5 biscuiti si la 6 in loc de fructe i-am dat piure de legume cu ou.
Azi a papat piure de carofi si dovlecei cu ficatei.Maine vine mama si face supa cu galusti...sa vada daca-i place.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Am vazut ca se vorbeste de mese. Pe mine incepe sa ma necajeasca faptul ca, datorita meselor de peste noapte, nu avem un program mai clar ziua. Adica...daca se intampla sa suga ultima data la 7-8 dimineata (ca sa mai doarma pana pe la 9...depinde de zile), automat pana pe la 11-12 nu vrea nimic. Apoi suge iar cand il culc in jur de 14 (asta daca e zi cu o singura repriza de somn..ca sunt unele si cu doua si atunci suge ziua de 2 ori), deci pana la 18 iar nu are nici o masa solida. Mai reusesc sa-i mai o masa pe la 20:30-21...dar nu-i este suficient de foame cat sa pape o cantitate mai mare de 120 ml. La celalalte mese nu depaseste 160 ml si are si el preferinte: nu agreeaza mereu fructele...azi mananca, maine nu...azi vrea pasate, maine bucati..
Ce nu refuza este ciorba, pe care i-o dau mereu acrita, cu painica si smantana. Vad ca inca ii plac iaurturile si zic merci pentru asta, ca el alt lapte decat de la san n-a baut.
In concluzie, nu ma plang de ce mananca, sau de cantitati, cu toate ca uneori papa doar 3-4 lingurite.....ci de faptul ca mereu ne dam peste cap orarul de masa si nu-i dau ocazia sa i se faca foame la niste ore stabilite (cat de cat macar).

Amalia, parc-ai vorbit in locul meu. Asta e si marea mea `durere`, ca nu reusesc nicicum sa-i fac un program, cat de cat. Si vad clar ca totul e din cauza (sau sa zic datorita?) lui tz... noaptea in nestire, dimineata baga, de multe ori refuza micul dejun si sarim direct la pranz la 12-1, cand nu-i mai dau masa de dimineata, ca n-are rost, in speranta ca mai prind o masa calumea dupa-masa... Dar cum adoarme tot la tz.... iar nu flamanzeste destul...
De asta am zis ca tre sa mai rezolv piticul cu dormitul, of, am nevoie de o super nanny, singura nu pot, nu gasesc putere, sunt prea obosita seara, noaptea, apoi dimineata la fel (adica tot timpul), si capitulez, o pun la san numai sa adoarma.... Uneori, ma gandesc ca poate e bolnava, poate ar trebui s-o duc la un control neurologic, sa vad de ce nu doarme... si-apoi renunt la idee cand imi dau seama c-o sa-mi puna intrebari despre somn si rutina de somn... si e tot vina mea... Sunt intr-un cerc vicios, un carusel innebunitor care se tot invarte si ma ameteste, si nu-l pot opri... ma complac, sanul rezolva nesomnul, fur si eu 2 ore, iar sus, iar tz, iar somn... iar... iar... mda, si iar ma plang. Ma inspaimant ca ma uit in urma, e Anul imediat de cand eu nu mai dorm, nici macar 4 ore de somn legat. Care 4...3...2... Fug de-aici, deja devin penibila, trebuie sa fac ceva in loc sa ma plang.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

un nou filmulet cu david care a devenit fan PUYA....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mi-a iesit orezul cu lapte!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

bravo ginye
Amalia si Anca eu nu mai zic nimic, ati scris voi tot, adica mai adaug si faptul ca de cateva zile ma trage de pantaloni sa-l iau in brate, daca ma fac ca nu-l aud tipa din toate puterile ... azi dimi s-a trezit la 5 ieri la 4,45.., sper sa fie temporar, cauzat de dinti, sper..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

De vreo saptamana si Sara ne trage de pantaloni s-o luam in brate, mai ales cand suntem pe canapea.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani Ana Maria de Monicabo,Mirunica de Mamiseli,Razvan de Alexa-rozi si Sara de Portugal!!!Sa fiti sanatosi,voiosi,norocosi si sa veti parte de tot ce va doriti!
Ralu,offf..multa sanatate si putere!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ana Maria de Monicabo
Razvan Adrian de alexa-rozi
Sara Ines de portugal

Mirunica cea frumoasa si dulce! Mamiseli, sa va traiasca puiutza, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani, Mirunica de Mamiseli
La multi ani, Ana de Monicabo
La multi ani, Razvan Adrian de alexa-rozi
La multi ani, Sara Ines de portugal

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput