Am creeat 2 subforumui
Dragi membrii,
Am creeat 2 subforumuri noi la cererea membrilor/moderatorilor. Este vorba de:
- clubul cartilor (oare suna mai bine clubul cartii? daca aveti un nume mai bun let me know): este un forum care va strange toate mesajele despre carti de la zona artelor
- alegeri 2009: un forum care va descongestiona Discutiile Generale separand subiectele politice. Acest forum se va sterge dupa ce se termina alegerile (la vreo 3 saptamani dupa)
Rog moderatorii sa inceapa mutarea de subiecte
Admin
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
sirimie spune:
Eu nu am acces la cel cu alegeri
http://forum.desprecopii.com/forum//forum.asp?FORUM_ID=90
Accesul nu e pentru toti?
Multumesc
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Laura25 spune:
Mutumim pt clubul cartilor!
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
viviana spune:
Nici eu nu am acces la cel cu alegeri.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Si nu am acceas nici la clubul cartilor.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ardeiash spune:
multumim pt club, o sa citesc cu placere
edit: nici eu nu am acces la carti
s-auzim numai de bine! si
mistral spune:
Nu am acces la Clubul cartii.Care o fi cauza?
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
Edit:nici la cel cu alegerile,desi am vazut ca se posteaza subiecte de catre alti membri.
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Eu nu am acces la cel cu alegeri http://forum.desprecopii.com/forum//forum.asp?FORUM_ID=90 Accesul nu e pentru toti? Multumesc |
Simona imi pare rau dar s'a decis ca tu sa fii cenzurata!
Nici la mine nu merge
Laura25 spune:
Acum ar trebui sa mearga.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
Admin, de ce ati hotarat stergerea subforumului cu discutii despre alegeri?
Nu mi se pare o idee buna :).
Discutiile de acolo sunt foarte interesante, mult mai interesante decat multe din subiectele care umplu arhiva forumului si nu vad de ce trebuie sa dispara la 3 saptamani dupa alegeri.
Nu pot fi trecute acele subiecte in arhiva, si desfiintat doar subforumul respectiv, care, e drept, nu mai e util dupa alegeri?
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.