Am creeat 2 subforumui
Raspunsuri - Pagina 2
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Admin, de ce ati hotarat stergerea subforumului cu discutii despre alegeri? Nu mi se pare o idee buna :). |
Poate nu o sa le stergem. Asta a fost prima idee gandindu-ma ca dupa aceea nu o sa mai fie de actualitate. O sa reevaluam aceasta decizie...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN
Poate nu o sa le stergem. Asta a fost prima idee gandindu-ma ca dupa aceea nu o sa mai fie de actualitate. O sa reevaluam aceasta decizie... O zi buna Echipa Desprecopii.com |
S-au ati putea redenumi subforumul : discutii politice
Asa ar ramane de actualitate
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Simona imi pare rau dar s'a decis ca tu sa fii cenzurata! Nici la mine nu merge Come to The Dark Side ... we have cookies! |
tocmai eu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D S-au ati putea redenumi subforumul : discutii politice Asa ar ramane de actualitate |
este si propunerea mea
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mianna spune:
uh!
"subforumui" e typo. dar daca va deranjeaza ideea ca topicul apare pe google intre primele linkuri la conjugari gresite ale verbului "a crea", poate mai taiati un "e". si un "i" de la "dragi membri", daca tot apasati un edit.
beshter spune:
La inceput, eu una nu eram teribil de incantata de ideea subforumului de carti. Aveam cumva senzatia ca n-ar intra la fel de multa lume pe subforum. Pe masura ce-a trecut timpul, m-am lamurit ca e mai bine asa.
Dupa aceasta captatio benevolentiae urmeaza, bineinteles, si jalba-n bat:) Ma gandesc sa va sugerez deschiderea unui subforum de filme. Avem, la urma urmei, si 'Jocul cu filme' si 'Ce filme bune ati mai vazut' si 'Cinema european' si 'Filme vechi' si 'Carti si ecranizari' si 'Noul Val romanesc' si 'Vedem impreuna filme romanesti' si 'Seriale'. Ma pregatesc sa deschid si un cerc de vazut filme de orice fel.
Cand s-o putea si cum s-o putea. Daca nu s-o putea, o sa supravietuiesc:)
Multam
Trouve avant de chercher