Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Va salut si va pup!

diamar, sanatate multa. Ce cosmar sa fii cu ambii puiuti bolnaviori. Bine ca ati scapat, trebuie sa fi fost cumplit.

Felicitari puiutilor proaspat crestinati, sa fie sanatosi si sa creasca mari!

Nu mai stiu cine intreba ce trebuie sa duca nasa la biserica, dar in cazul nostru a fost asa:
-lumanare impodobita frumos;
-panza de mir (in care se scoate bebelusul din apa);
-un prosop;
-un sapun (se spala preotul inainte de a purcede la bagat copilul in apa);
-o sticla de ulei;
-de servit, in cinstea finului, prajiturele, sucuri, vin, apa etc.

Noi am avut o zi in care a predominat somnul iepuresc si singura mea pauza a fost la pranz, cand a trebuit sa pregatesc masa. In rest, am facut de toate: leganat, plimbat, scos la aer, tinut la san pe post de suzeta, pus in carucior si plimbat prin casa... Nu a avut chef de somn si pace.

monikus, va trece si perioada asta. Cand va incepe sa-si mareasca starile de veghe, va fi din ce in ce mai bine, vei vedea. Si Daria mea a fost cam cum descrii tu, pana la 2 luni jumatate, nu am stiut ce e ala copil treaz si vesel/linistit, erau doar variantele treaza si urlacioasa sau adormita si linistita (pe timp de zi, dormea cate 5-10 min, rar cate o ora, ii numaram orele de somn dintr-o zi, eram terifiata ca nu se odihneste suficient, ca ii va dauna in procesul de crestere etc...; dupa cum cred ca banuiesti, nu a fost asa).
Nu ai incercat sa il imbraci de plecare si sa deschizi fereastra camerei? Aerul curat ii adoarme repejor, chiar si la Daria functiona, poate merge si la voi. Rabdare si putere sa treci si peste asta!

Citeam ca ziceati despre lamaie ca remediu contra sughitului. Eu zic sa nu mai repetati, sa nu le mai dati, lamaia, fie ea si o picatura e prea acida, prea invaziva pt stomacelul lor micut si fragil. Chiar nu trece de la sine? Al meu sughite si in timpul somnului si nici macar nu il trezeste, deci nu pare sa il deranjeze absolut deloc.

Daca vreti sa ne vedeti cat am mai crescut, uitati-ne aici.
Am o stare mai blue asa, ma retrag.

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Bine v-am gasit mamici de `dovlecuti`!
Acum cateva saptamani am tot cautat vitejii de septembrie - octombrie si nu dadeam nicaieri de iei iar astaseara am dat de voi intamplator. Dar ma bucur sa ii fac intrarea la dovlecei si micutului meu Victor Cristian pe care l-am nascut la 36 de saptamani pe 21.08.2009 la spitalul Polizu. Acum ne putem mandri si cu un botez la activ peste care am trecut cu bine pe 7.11. Totul s-a desfasurat fara plansete si am fost cuminti pe tot parcursul petrecerii de increstinare ca sa se distreze un pic si mami. Norocul cel mare a fost ca si-a luat si doua perechi de bunici dupa el plus nasica dornica sa-l tina aproape si asa am avut eu mamica o seara chiar frumoasa!
Pupam puiutii cuminti cat si pe cei plangaciosi!

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu pentru sughit nu-i dau nimic. il pun pe pieptul meu si ma asez pe ceva inclinat si se linisteste.

gegea ti-am vazut comorile. Doamne, ce frumosi sunt, blondutii.
claucia ma bucur ca totul e bine cu printesa ta.

si Aidan a naparlit pe jumate de cap...asa dintr-o data...mai are un perisor foarte fin pe crestet si tot parul dinainte pe restul capului. arata ca un mosnegut cu chelie.

si cu astea fiind spuse...ma duc la somn ca acusi ma ia de noua. pup fetele.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mi-am amintit de dana si gandurile ei, cu delicata Ana atarnata toata ziua de tzitzi. Am trecut de cel putin 3 ori prin asta, sanii erau moi si pareau goi si tristi, vorba luciei, insa au fost cazuri izolate si (probabil) motivate: ori puseu de crestere ori o zi mai colicioasa si deci o nevoie de supt mai mare (cel putin, asa e la noi... sanul il calmeaza fantastic de bine, oricate suparari ar avea). Data urmatoare cand vei tece prin asta, vei fi deja experimentata, nu vei mai fi panicata (you've been there before). fetele frumoase!

Legat de vomatul in jet, a fost si pt mine ceva nou, acum cu Filip, pt ca Daria a varsat prima data in jet, pe la 8-9 luni, niciodata la varsta asa micuta. Prima data a fost pe fondul mucisorilor pe care ii aspiram zi de zi, iar el respira destul de greu din cauza lor. Altadata tind sa cred ca a avut legatura cu pizza mancata de mine si care lui i-o fi cazut greu. Altadata, a mancat prea mult, nu-l satura nimic, altadata adormea si nu reusea sa scoata aerul etc etc. Cu toate astea, suntem tot mai mare si mai frumos.

Bun venit in club, greiere!

manga

Noapte buna!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si sa nu uitati ptr botez si fasha. Roza ptr fetite sau albastra ptr baietei. Si o batista unde sa strangeti perisorul care-l va taia preotul de la bb.

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

GREIERE sa-ti traiasca crestinul!

Mergi la inceput

ANAMARIA1979 La multi ani ptr ieri!

LAU10 La multi ani!

LA CAT MAI MULTE LUNITE PTR:

MATEI ALEXANDRU de THEA22

RIANNA ANDREEA de MAGDALA

ALEXANDRU de RALU0308

ANDREI de BIANCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata dragele mele

noi suntem bolnaviori in continuare... ieri am fost la control si vestile sunt asa si asa...
la urechea dr incizia s-a inchis, nu mai supureaza, la stanga insa inca curge mult. maine mergem iarasi, posibil sa ne treaca pe antibiotic injectabil sau local. sunt tare suparata.

am avut si noi botezul pe 31 si la biserica am dus
lumanarea
2 prosoape, un sapun
fasa albastra
crasma - panza netivita
prosop pt bb
o sticla vin
o sticluta pt mir, cu ulei
o copie a certificatului de nastere si
hainute de schimb.

daca va face placere puteti sa ne si vedeti la botez

o zi frumoasa va doresc si copii sanatosi

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Am gasit in sfarsit centura ombilcala pt Andreea, am fost la 10 farmacii si am gasit la una singura o bucata. Ea tb sa o poarte non stop dar cand face caca face foarte mult si ajunge sa o murdareasca asa ca deja a trebuit sa o spal. Acum tb sa ma duc sa mai caut una de rezerva .

Andre multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Buna ziua, buna ziua...ca de cand nu am mai scris eu...multa apa pe Dunare a trecut!

Teodor e si cuminte si plangacios, si cacacios si marait, ...ce mai incoace si incolo...un copil normal de aproape 2 luni.

Despre suzeta: nuk din latex, la fel cu tetina de la bibe. Papa cu la fel de mult enutziasm si tzatza si bibe. Seara dupa baitza ii dau bibe ca sa am lapte pentru noaptea.
Deja am inceput sa sarim peste masa de la 12 noaptea, se trezeste pe la 4-5 dimineatza...dar nu va pot spune ce shobolan are in stomac atunci. dar ne descurcam. Mi-a mancat de la o singura tzatza si 120 ml lapte

despre falimentul legat de pampersi...noi am trecut de cam aproape 3 saptamani pe scutece refolosibile, cele de la b ambino mio. momentan sunt super incantata de ele. nu am facut iritatie sau alte prostii. din contra, cand am avut pampersi am facut iritatie, care nu a trecut decat cu crema de galbenele si apa termala de la A vene. deh!

sani tristi si goi... mi-a placut expresia [:))] mie cateodata mi se pare ca nu am lapte in ei...
apropo...cand nu mai este lapte in san, incepe sa se frichineasca la san si sa dea din cap in ambele parti. Dupa mai multe episoade dintr-acestea, din care eu am iesit cea sifonata si cu sfarcurile facute varza , m-am prins de smecherie. asa ca spun si eu mai departe!

aaa...si cam atat. nu stiu... mai mult ca sigur am uitat sa scriu ceva...

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+36/37 cu

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput