Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
diamar78 spune:
Salutare!
Vad ca ati scris deja 5 capitole la scutecele de cand am fost eu internata in spital. Va spuneam eu pe prima pagina a primului capitol ca noi am inceput cu stangul clubul scutecelor dar nu ma gandeam ca o sa fie asa de rau. De luni seara am fost internata cu cei 2 copii. Acum daca stau sa ma gandesc nu stiu daca chiar era necesar sa ma internez dar dr i-a fost frica sa ma lase acasa cu cel mic pt ca era foarte infundat si de-abia respira. Pana la urma pe cel mare l-a externat dupa 2 zile ca era teroare cu el in spital.
O sa va mai scriu dar acum mai strang de prin casa ca e dezastru.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Andrecluj spune:
Monique Am citit la italieni, ideea de baza e ca poti face orice sos care sa fie cu peste. Adica usturoi sau ceapa calite in ulei, orice fel de peste sau fructe de mare (scoici decojite, se gasesc congelate, bucatele de ton, de somon, etc) la foc mic mic peste care se pune putin vin care se lasa sa se evapore, apoi rosii din acela mici decojite (puse in apa fiarta sa se decojeasca usor) sau sos de rosii (as evita), un pic de apa calda, sare, piper, patrunejl si lasat pe foc mic pana se restrange. Merge orice combinatie care sa aiba in compozitie un fel de peste sau de fruct de mare. Sper sa te ajute.
36+
Chiara Ada
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Ellenuta, ma ajuti si pe mine cu un raspuns? ![]() ![]() |
la mine una nu au fost restrictii; mi-au facut si radiografie si anestezie (si nu o data) si mi-a dat sa iau initial si ampicilina parca sau oricum un antibiotic....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 continuam.......... La subiectul suzeta, suntem in categoria care refuza categoric. As vrea sa rog fetele la care au acceptat puii suzetele sa scrie ce model de suzi a fost preferat. merci anticipat ![]() |
draga mea....nu te stresa cu perisorul ca va creste.....cat despre suzi eu nu eram asa disperata pana acum cateva zile ....tot incercam cand imi mai aminteam....
Acum insa o fac zi de zi pt ca doarme ore in sir cu degetul mare pana la omulet bagat...ore in sir.....I l-am scos si-l baga la loc .....si nu vreau sa se invete ca simt ca acum e momentul fierbinte.
La sfatul Mihaelei i-am dat de latex ca e mai moale si am mai mult succes ...cu cele de silicon este exclus sa am vre-o sansa.
Mult succes.....

alex25 spune:
Uffff,am reusit sa adormim intr-un final, sa pot si eu sa trec la raportul de seara!
Astazi si-a descoperit manutzele si faptul ca le poate baga cu succes in gura!
Drept urmare am insistat cu suzeta si pana intr-un final a luat-o pe una din ele (am 4 modele diferite, a acceptat una de silicon rotunda - Diafrax combi), dar a scuipat-o dupa ce a dormit si iar manutze si tot asa am tinut-o toata seara.
Sa vedem ce urmeaza.![]()
DAR (ca doar nu se putea fara un dar la mine
) am o mare problema: de cateva zile imi refuza ziua biberonul si statea asa nemancata ore bune. Am luat-o sistematic dupa ce mi-am revenit din disperare sa elimin motivele: clar nu era satula, am schimbat numarul la tetine, am schimbat tipul de tetine, am modificat temperatura laptelui si totusi ziua nu prea vroia sa manance decat cu forta. DAR in seara asta m-am prins: NU MAI VREA biberonul ca si completare dupa masa la san, desi e moarta de foame si tipa deci clar nu e satula....CE MA FAC?

In seara asta i-a dat mama sa manance, dar cand nu e ea ce ma fac?? La mine scuipa tetina si se suceste cu capul sa se puna la tzatza, si eu nu am nimic acolo...ooooof, ca asta imi mai lipsea.
Mesele de noaptea la care nu ii dau san sau cele de peste zi cand ii dau numai bibe nu sunt problema....na, a mai patit cineva asa??
Diamar, imi pare rau ca ai avut probleme, tinem pumnii sa fiti ok.
Clau, bine ca a iesit totul ok la eco, am trecut si eu astazi prin aceleasi emotii si tare bine e sa fie rezultatele bune.
Va pup...nu mai stiu ce vroiam sa zic, plec la
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA 
Da Doamne sa fim sanatoase!
santorini spune:
Delia eu am suzeta de la Nuk de latex si pana la urma din mai multe incercari a acceptat-o si tare ma bucur ca pot sa il linistesc c ea cand e agitat.
Noi am avut botezul duuminica si a iesit foarte bine chiar daca pentru organizare nu am avut noi cine stie ce timp. Iar Andrei a fost super cumintel (cu suzetica in gura bineinteles). O sa pun poze cand le primim de la fotograf.
Danuta nasa a dus lumanarea, hainute, prosop, paturica pe care sa il puna pe bebe, pampers si servetele (ca nu sew stie niciodata, noua ne-au folosit), crisma si o fasa mai subtire, prosop si sapun pentru preot, ulei si vin. Eu cam atat imi aduc aminte!
de
Andrei-Alexandru
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
lutoniana spune:
Diamar multa sanatate iti doresc si te felicit pentru tarie...eu nu stiu zau ce as face intr-o astfel de situatie.
Santorini ce bucurie sa te revad ...si eu tot Nuk de latex am...
Ma bucur ca sunteti crestini in rand cu oamenii 
Hai mai des pe la noi.
andraiulia spune:
Buna seara!!
Noi nu am avut net vreo doua zile...so...urmeaza sa recuperez.
Legat de suzi, eu initial nici nu vroiam sa-i dau...dar i-am dat si o linisteste daca e cazul si o adoarme. Eu am una rotunda din america si se inchide automat cand o scapa. La noi nu gasesc, asa ca i-am luat de la Avent de 0-3 luni. Astea se aseamana cel mai mult cu prima. Pe cea de la Nuk o refuza. Are alt format.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
de azi dimineata ma chinui sa va scriu un mesaj. am avut iar o zi cu scrematuri, partaieli si m-am pus serios pe dat ceai anticolici. nu stiu daca a fost de la ala, dar a dat flacaul meu niste parturi si kk-uri de m-a capiat. si asta daca nu era de ajuns, a supt si mama laptelui. a trebuit sa-l schimb dupa masa si mi-a vomat de doua ori...mult, dar nu de speriat...si ia-o de la capat. iar aucm seara m-a luat groaza. singura cu el...el urland la san...lapte mai e, dar nu asa jeturi puternice cum ii plac domnului. de unde sa mai fie daca el a mancat efectiv toata ziua din ambii. si mi-a plans si l-am pus cand la unu, cand la altul...si intr-un final mi-a adormit. acum iar il aud chitaidu-se si lu' asta nu ai cum sa-i explici ca nu avem de unde sa facem rost de alt lapte. am o punga la congelator. daca e ceva o scot pe aia...
asta apropo de de sanii ca doua carpe cum spunea Dana azi dimineata. a fost pe departe cea mai solicitanta zi pentru mine. nu am facut decat sa urc scari si sa cobor scari la dormitor ca s-al schimb de kk si sa il hranesc. in ritumul asta toti banii nostri se duc pe pampersi. ca nu ne ajung 96 mai mult de o sp. 

intr-o alta oridine de idei, Sergiu era sa nu mai prinda avionul pentru ca domnii de la blue air s-au gandit sa schimbe ora plecarii din 7 seara in 6, fara sa anunte, bineinteles, pe nimeni. si a ajuns el bine mersi lejer cu o ora jumate inainte in aeroport si toate check-in-urile inchise. 

oare e chiar asa greu sa dai un email la saracii oameni sa-i anunti ca ai schimbat ora de zbor. mai ales ca londra-bacau pleaca doar lunea si vinerea!
Dana sper ca esit mai bine de azi dimineata.
MOnikus imi pare rau sa aud ca bb nu prea doarme. si Aidan si-a cam rarit somnul. pana acum boieream, dar de acum...adoamre un pik si se trezeste de parturi, kk, vise urate. Si nu mai reusesc sa fac nimic de el ca daca il pun in pat, in 5 minute e treaz. acum sper sa mai doarma vreo doua ore sa mai fac si eu niste lapte. 

asa ca luci maine cred ca-l scot in gradina si le spun la veverite sa faca bors cu el, ca tare plangacios s-a facut.
nela 
. ce-mi palce de voi doua...cum va intelegeti voi acolo. iar despre partea cu vomitatul...toate ca toate, dar ce e mai rau ca dupa ce scoate afara bunatate de lapte, urla de foame. ca asa am intrat azi in impas. daca e cu kk la fund, urla...daca il schimb, vomita...
.
Anutza. si nu ma supara ocmentariul tau cu patul...ca stiu cat e de periculos. de aia l-am pus la el in pat dupa seara cu pricina.
claudia ce frumos ca rade Isabella. Nu ai idee ce norocoasa esti. eu tot astept. 
. cat depsre faza cu nu accepta bibe...stiu ca e disperant un pik acum...dar e comic. ce personalitate au copii nostri. unii iubesc bibe si nu mai accepta san, altii, invers.
Cristina cum e Emma? 
ANdre cat optimism in "vocea" ta. asa mai merge!
Adimercedes 
. iritatia pe fata a trecut aproape de tot, iar aia de la fund...il vindec, iar o face...mai las servetele moi, mai slap cu apa calduta si sapun...nu e grav. mai ales ca el e un mic pretios si nu suporta sa stea cu kk in pantaloni nici 2 minute. deja ii recunosc plansul - pe cel de foame nu am cum sa-l ratez ca e isteric, pe cel de kk e cu impins din picioare, parca isi face vant. mai trebuie sa imi dau seama cand vrea sa scoata aerul...m-am cam prins si cum e cand e foarte obosit si vrea liniste. 

Dana cu vomatul lui Aidan, am uiat sa precizez ca l-a si hutzunat ta-su bine inainte...normal ca a vomat copchilu' tot ce am hranit o dupa amiaza intreaga. si am observat ca daca il manevrez mult - schimbat, sus jos, etc...vomita mult. daca il las cuminte...iese doar un pik de branzica, surplusul si mult mai tarziu.
ANamaria, la multi ani! saai parte de tot ce-ti doresti si o viata fericita alaturi de cei dragi!
ANdre stai linistita. Aidan s-a nascut sub grafic la greutate pentru termenul lui - adica 40+3. si a recuperat ok. sper ca la 6 sp sa se prezinte la fel. 

alex
. ti-am vazut fetita frumoasa cum bea ea laptic la relanti. 
luciam tin ut ieri copchilu' afara del a 1 si ceva la 6 jumate. era intuneric si frig cand am ajuns acasa. vad ca e ok.
mama, ce urat e fara Sergiu acasa. e casa goala. si mai sunt inca 3 zile jumate. 

claudia gatul a trecut. al tau cum e?
Andre c lucruri interesante am aflat depsre pestii vii si cei congelati. bine ca stiu, de acu'.
si apropo de ce zicea Nela - sa vezi cate ganduri te vor tine treaza!
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Ah, Delia, tu esti acolo, in Canada si ai putea gasi. Dar nush cum se numeste ca nu mai am ambalajul si pe ea nu scrie. Acum ca tocmai a lasat-o jos...vad ca scrie mic Razbaby. Daca te ajuta cu ceva. Banuiesc ca e firma.![]()
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii