Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Eu propun ca pana pleaca mami de Chiara la lupta cea mare sa ne invete si sa crosetam niste tortelini, ravioli si alte farfalele.... ![]() ![]() ![]() |
36+
Chiara Ada
claucia spune:
Buna seara dragele mele,
Noi am fost astazi la eco pt sold, petnru screening doar, nu prezenta nici o problema dar pediatra a spus sa o facem oricum si daca tot era inclus in abonament am facut-o. Desi nu parea sa aiba nimic, am stat ca pe ghimpi, pentru ca nu intelegeam nimic din unghi alfa la 65 grade sau alt unghi c anu mai stiu cum se cheama la 72 grade
Ambele solduri perfect normale centrate si in regula. Pitica mea draga a stat atat de cuminte, nu a scos nici un cuvintel
, bine, nici un scancetel, poate si pentru ca era si cald si intuneric (ca o eco morfo de sarcina) si era tare bine. Si trebuie sa stea pe o parte, o tine mami dintr-o parte a patului, iar dr plimba usor pe sold, chiar pe sold, nu pe picioruse, chiar pe articulatia de la sold chestia aia. E simplu.
La biserica, pentru botez, (si noi avem duminica asta), nasa trebuie sa duca:
- fasa pt botez
- ulei intr-o sticluta mica
- vin pt impartasanie
- prosoape pt preoti (macar unul pt preotul paroh sau pt cel principal)
- hainute pentru bebe pentru dupa (de la pampers la hainuta cica)
- lumanare botez
si cam atat parca.
Noi pt petrecere avem si un clown, pe Dodo de la vitamina vesela, pentru ca avem si 5 sau 7 copii de 2 ani si jumatate, le va face baloane din alea sabii si aripi de fluturasi, ii va picta pe fata, jocuri, etc.
Am comandat si tort buuuun, ca idee, este cu mere caramelizate, blat insiropat, crema de vanilie si alune caramelizate. Foooaaarte bun, am mancat noi la un botez si am ramas impresionati.
Monikus, tare rau imi pare ca te sperie experienta, intr=adevar, parca ma vad pe mine la primul bebe, imi era teama sa raman singura cu ea, acum mi se pare cel mai simplu lucru cu un singur bebe, si ala mic, ce e drept, cea mica a mea, tot asa doarme ziua, doar 10-15 min si se trezeste, insa nu prea plange, si nu urla deloc. Noaptea doarme tare bine, draga de ea.
Singurul lucru pe care ti-l pot spune este: o sa treaca! O sa treaca, numai ca stiu ca zilele par lungi si orele trec incet, insa trec, si la un moment dat o sa ti se para ca zboara timpul. Crede-ma pe cuvant deocamdata. ![]()
Ca idee, dupa 6 saptamani se schimba un pic situatia, dupa 3 luni iarasi, dupa 6 luni iarasi (stau ca lumea in fundulet, se joaca cu ce le pui in jur, etc), dupa 9 luni iarasi, dupa un an este fantastic si dupa aceea te re-indragostesti in fiecare zi de pui 
Asa ca nu are cum sa stea timpul in loc, va trece si tu vei fi o mamica cu super experienta.
Pupici multi multi.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
delia79 spune:
salut fetelor,
Tare rar reusesc sa intru sa va citesc, dar si mai rar pot sa raspund. Soimita mea tocmai a trecut cu brio de al doilea puseu de crestere, ne mai luptam inca cu colicii, desi parca s-au mai calmat, in rest suntem absolut topiti dupa ea. Momentan doarme cu oitele
. Avem zile cand plange destul de mult, cu orele, dar o mai calmez in brate la vertical.
Vroiam sa o incurajez pe Dana15 ca e absolut normal prin ce trece: se numeste puseu de crestere
. Iar sanii doar par goi pt ca mititica suge mult mai des. La mine a trecut puseul in 3 zile, timp in care e drept ca am crezut ca-mi iau campii.
Monikus, la mine ca ultima solutie de adormit, dezbrac fata, ma dezbrac si eu si o pun asa pe burtica mea cu burtica ei, iar una din urechiuse sta aptoape de inima. Se calmeaza destul de repede. Te pup si incearca sa te odihnesti, profita de tot ajutorul pe care-l poti avea.
Am vazut si eu pozici, vreau sa spun ca sunt toti/ toate fff frumosi. Am remarcat cu tristete ca soimita mea e ceam mai chelbosica dintre toti. M-a uimit papusica Clauciei care are deja par de prins cu clama
waw!
trmit ca s-a trezit..........
Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009
poze Sofia
photos
claucia spune:
hi hi, Delia, printesica mea are par intr-adevar dar nu i-a crescut sau ceva, asa era de la nastere si presupun ca o sa ii cada. merge sa i-l prinzi cu clama, insa nu i-l prind ca mi-e mila de ea sa nu o supar.
ca nu ii vine in ochi ca sa fie nevoie, doar de fite sa fie si ea aranjata.
Pentru ca Alessiei nu ii putem prinde parul ca nu prea avea, ii puneam bentita dar pe la vreo 4-5-6 lunisoare incolo, uite cam asa: http://good-times.webshots.com/photo/2874238870102256463zPdBny
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
mary_07 spune:
Poze noi
Picii
si Razvan
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
delia79 spune:
continuam..........
La subiectul suzeta, suntem in categoria care refuza categoric. As vrea sa rog fetele la care au acceptat puii suzetele sa scrie ce model de suzi a fost preferat. merci anticipat 
Capitolul somn, hmmm.....depinde, inca nu avem un programel. Ziua nu doarme mult, asa adunate vreo 2-3 ore, dar noaptea doarme bine, cu 2-3 pauze scurte de masa. Eu sunt multumita asa
.Ce am observat insa este ca aadoarme frumos si relativ usor, dar ca o trezesc diversi dusmani: parturi, kk, tresariri, mucusori etc.... iar daca pierde ciclul de somn devine prea obosita si de acolo incep plansetele. Asta in zilele fara colici
.
poze Sofia
photos
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monique02Nici chiar asa, eu si calamarii mi-e groaza sa ii curat, cand le vad ochisorii aia mici negrii .... Ma gandeam ce sos s-ar potrivi mai bine la pastele astea, poate aveai tu idee. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
36+
Chiara Ada
delia79 spune:
Am vazut ca s-a dezbatut subiectul imbracat in casa si afara ( ca de obicei sunt in urma). Eu in casa o tin doar in body, dintr-ala intreg, iar de caciulita nici nu poate fi vorba. La noi sunt aprox 24 gr constant. Soimita e tare calduroasa si nu imi accepta caciulita nici afara, e un circ intreg cand iesim din casa si in 5 min cumva isi scoate caciulita singura! De aceea am cautat o solutie si am gasit www.ptitcoulou.ca/" target="_blank">produsul urmator. Pe scurt e o haina de iarna care imbraca scaunul de masina, nu copilul, iar acesta din urma sta acolo ca intr-o scorbura la temperatura constanta oricat de frig/vant e afara.
Cat despre sleepy wrap, la noi a fost un esec total, tocmai pt ca fetita mea e asa calduroasa. M-am hotarat sa-l returnez. Am luat in schimb un baby bjorn carrier, pe care vad ca-l accepta.
va pup fetelor, ma duc la alaptat soimita
poze Sofia
photos
mary_07 spune:
Clau,ma bucur ca totul a iesit bine azi la eco
.yuuii,ce dulce era Ale,ca o domnisoara
.Distractie placuta duminica!!!
Danuta,da,la noi i-a facut nasul baie a 2-a zi dupa botez![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
delia79 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Poze noi Picii si Razvan Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Sunt adorabili baietii tai Mary! Felicitari pt o familie asa frumoasa si tanara

poze Sofia
photos

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)