Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
LA MULTI ANI ANAMARIA1979
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA 
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
LA MULTI ANI Joshua, Eduard Toma, Teodor Mihai
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA 
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta mary il lasi sa plang doatr 2-3 minute? hehe .. pai eu pe eva o lasam si cate 10-15 minute .. daca stiam ca e mancata, curata, ragaita, fara dureri de burtica .. nu vreau sa ajung sa ma jongleze cupilu' cum vrea .. acum insa e alta treaba .. nu o pot lasa pe anna sa planga ca o trezeste pe eva .. insa cand ea nu doarme, o mai las sa oracaie ... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elle,n-ai inteles ce am vrut sa zic
...el plange fff rar,o data pe sapt il aud si eu urland si atunci o face cu motiv (de cele mai multe ori de foame)...si ziceam ca il las 2-3 minute numai ca sa il aud cum plange ,ca mi-e drag
.Ce vreau eu sa sublinez e ca Razvi nu stie plange (doar maraie,dar si asta rar)...intr-un cuvant,e un copil model (na,c-am fost cioara pana la capat
Noi am fost la plimbarica,apoi la cumnata la curte unde au zburdat copiii in voie si Razvi a bagat un somn de zile mari. Revin cu poze mai noi imediat
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Alex ma bucur tare mult ca totul e ok cu bebelina
V-am admirat si pozele
e tare dulce micuta si seamana cu tine

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Danuta1979 spune:
Fetelor, help..
Referitor la botez, noi o botezam sambata. Ne-a rugat nasa sa ne interesam ce trebuie ea sa duca la biserica (in afara de hainutele cu care o sa o imbrace acolo).
Ma puteti ajuta cu o scurta lista?
Multumesc mult:)
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
mary_07 spune:
Danuta, eu iti zic ce a dus nasul,dar cred ca o sa difere fata de ce o sa-ti zica celelalte fete pt ca stii cum se zice "atatea bordeie,atatea obiceie"![]()
-lumanare
-hainute pt bebe
-fasa de botez
Scurta lista,nu?![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Danuta1979 spune:
Voi ati tinut si obiceiul cu baia de a doua zi dupa botez?
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Ellenuta, ma ajuti si pe mine cu un raspuns? ![]() ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
spre rusinea mea .. nu am ajuns la dentist. insa .. stiu ca la mamici care alapteaza se foloseste un un anestezic mai usor iar radiografie se poate face.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor, help.. Referitor la botez, noi o botezam sambata. Ne-a rugat nasa sa ne interesam ce trebuie ea sa duca la biserica (in afara de hainutele cu care o sa o imbrace acolo). Ma puteti ajuta cu o scurta lista? Multumesc mult:) Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12 |
Danuta, si noi avem botez sambata asta. UIte ce lista mi-a trimis mie preotul prin e-mail

Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009
poze Sofia
photos