Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
monique02 spune:
Andre pastele au deja incorporate in ele cerneala de sepie, ele sunt negre. Asa cum sunt cele verzi cu spanac si cele rosii cu suc de rosii.
suede spune:
Elle si al meu este mai vioi noaptea.Drept urmare,am adoptat o strategie care da rezultate momentan:ii fac baie undeva in jurul orei 18.00(pentru ca apoi ii trebuie 4 ore sa adoarma),iar in camera i-am redus treptat lumina,in prezent are doar o lampa mica de veghe.
In concluzie,noaptea se trezeste la 3-4 ore,ceea ce e super zic eu
.
Iti doresc succes si tie!
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Sa stii ca ai avut dreptate cu asteptatul sotului. La mine adoarme ziua cate 5 minute asa in reprize dar ca si la tine cand trage ceva pe fund tare mare scandal mai iese. Ca tot veni vorba de mancare, la ce interval ii dai ziua sa pape ca la mine a urlat mai devreme de m-a bufnit si pe mine plansul odata cu el. L-am pus la san acum s-a potolit putin. Sa vedem cat tine. Noaptea sta mama sau soacra cu el. Are perioade cand doarme are perioade cand nu. Cel putin il plimba ele noaptea ca eu sunt terminata de ziua. Si si-asa nu prea dorm de stres si de scancetele lui. Off sper sa rezist. |
Treaba cu asteptatul sotului cu nerabdare era din experienta proprie
.In schimb, nu fac nimic altceva din treburile casei(mancare,spalat,calcat) ba chiar cateodata nu reusesc nici sa mananc(m-a blindat sotul cu sticks-uri si covrigei sa am ce rontai dar, dupa 3 sapt de la nastere am slabit 15 kg si sunt tot mult prea grasa dar mai slaba decat atunci cand am ramas gravida
) in timpul zilei.Incearca sa te linistesti tu ca altfel ii transmiti si lui starea iar atunci cand adoarme incearca sa dormi si tu (chiar si doar pt 15 minute).
In timpul zilei mananca la 2 ore aproximativ dar, ii dau oricand la cerere.
Acum te simti mai bine, nu? Nu mai ai greturi banuiesc. Pacat ca n-ai timp sa mananci
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monique02 Andre pastele au deja incorporate in ele cerneala de sepie, ele sunt negre. Asa cum sunt cele verzi cu spanac si cele rosii cu suc de rosii.Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
36+
Chiara Ada
alex25 spune:
Gata, ne-am intors. ![]()
Saru'mana pentru pumnii tinuti
, se pare ca au functionat: totul este in regula la ambele solduri, iar la talpitze ne trebuie masaj sustinut....slava domnului!
Monikus, tinem pumnii sa creasca si sa treaca perioada asta, ca imi inchipui cat e de nashpa....a mea doarme noaptea, ziua a inceput sa mai stea treaza, dar nu prea plnage...sunt cu gandul alaturi de voi.
Incearca si tu sa te linistesti ca ii transmiti si lui si e pacat.
Elle, de ce nu incerci as o tii treaza ziua ca sa cada lata noaptea, ma gandesc si eu, ca habar n-am din experienta.
A mea dupa baia de seara, adica pe la 20 mananca si pe la 22 adoarme, se trezeste pe la 1-2 si apoi somn pana la 6-7, eu zic ca e bine.![]()
Mary, asa e si a mea, rar plange, ea mai mult geme...si o mai las din cand in cand, mai ales cand stiu ca totul este ok.![]()
Acum nu sre chef de somn si e putin maraita de oboseala, dar i-am pasat-o lu' tac'su, ca tot a ajuns acasa mai repede din cauza controlului si vad ca fac bonding.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA 
Da Doamne sa fim sanatoase!
Danuta1979 spune:
LA MULTI ANI ANAMARIA1979!!!!!!!!!!!
Sanatate, bucurii, fericire si implinire tie, baietelului tau si familiei tale!!!!!!!!!!
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
lutoniana spune:
Eu propun ca pana pleaca mami de Chiara la lupta cea mare sa ne invete si sa crosetam niste tortelini, ravioli si alte farfalele....![]()
..zic asta ca abia mi-am preparat o friptana de purcel cu garnitura de tortelini umplute cu 5 tipuri de branza 

Cred ca ar trebui sa o las mai moale ca sa mai scap de niste kilograme, nuuu ??? ![]()
mangulico te descurci singurica sau ai chemat veveritele sa se joace cu Aidan ?

hai danuta fii tare ca asta e hopul pe care trebuie sa-l treci.....apoi incet incet iti revii cu psihicul 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui monikus Moni_iulia, ma bucur ca operatia e ok. Eu inca nu am ajuns la dr. Eu il alaptez exclusiv la san si nu am cum sa ajung la dr. De scos lapte pt un biberon nu reusesc. Ma chinui degeaba si nu scot mai mult de 20 ml dupa ce suge el. Sper sa reusesc mai incolo sa ajung la dr. |
Asa credeam si eu(ca nu am cum sa ajung la dr). Asta pana sambata cand m-a luat durerea de masea si ori o luam razna ori ma duceam la dentist si lasam copilul cu mama. Asa ca mi-am laut inima in dinti, m-am muls(40ml) i-am dat si copilului san si l-am adormit si am plecat(la sigur ce-i drept, cu programare,taxi).M-am intors intr-o ora si ceva si inca dormea bebitul.I-am dat biberonul cand s-a trezit ca nici nu stiam daca o sa-l vrea ca nu mai pusese gurita pe asa ceva(si desi e unul pe care am dat 3 lei de la Primi Pasi l-a laut din prima).Apoi ieri am fost la control la gineco si desi a durat mai mult(2ore) si n-a dormit a stat cuminte ca a fost in compania lu' tati care l-a plimbat pe balcon,l-a schimbat de placintele, i-a povestit ce-o sa faca ei amandoi la vara... Iar azi l-am lasat din nou cu mama ca a trebuit sa merg la dentist dar, n-am apucat sa ma mulg si a fost cam marait abia astepta sa ajung acasa. E adevarat ca mi-a lipsit tare mult in timpul scurt cat am fost plecata dar, trebuie sa ne facem si noi treburile urgente(cum sunt controalele). O sa-ti fie mai greu prima data.

Iulia
Poze
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Fetele care ati avut "imtalnire" cu dentistii dupa nastere, ati avut vreo restrictie(radiografii,anestezie,antibiotice)? |
Ellenuta, ma ajuti si pe mine cu un raspuns?

Iulia
Poze
monique02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Aaaaaaaaaaaaaaa, am crezut ca ai tu seppia de undeva si scoti negrul din vezica. Scuze 36+ Chiara Ada |
Nici chiar asa, eu si calamarii mi-e groaza sa ii curat, cand le vad ochisorii aia mici negrii ....
Ma gandeam ce sos s-ar potrivi mai bine la pastele astea, poate aveai tu idee.