Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

aaa...gata! mi-am aadus aminte.

tot legat de iritatii...nu folosim servetzele umede.
eu il sterg cu ceai de musetel si cu dischete demachiante si nu are nici un fel de problema.

Teo daca ar putea sa doarma numai in pozitia broasca pe burta mea...ar fi cel mai fericit. am mai dormit noi vreo cateva nopti asa! el adica...ca eu iepureste...sa nu il scap!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza mamii de dovlecei!

dau si o cafea si raportez ieri o zi infernala...Matei nu a fost intr-ale lui, si de aici dezastru, ca mi-a transmis si mie starea si eu mai departe. Credeam ca nu se mai termina ziua. Mai ales ca sotu' mi-a fost plecat din Bucuresti asa ca a trebuit sa merg sa o iau pe Laura de la volei la 20.30, si pentru asta trebuia sa vina mama sa ramana cu piticii....ce sa faci combinatii
astazi ne prezentam altfel am papat cumintei, Iris doarme o tura, Laura nu are astazi nici mate si nici fizica, asa ca nu prestam ajutor la teme, si hop top pe forum.

am vazut pozici de alessia de alex25. ce grasuna. sa stii ca si testoasa mea mai plange dupa san, eu nu as fi sigura ca inca ii mai este foame. poti incerca sa pui laptele intr-o seringa (fara ac) si ii pui cu picatura in gurita, si aici elimini problema cu tetinele.

gegea- ce frumuseti ai si tu acolo. cum te descurci cu ei?

elle- vazut si minunile tale! cred ca anna seamana cu tata. iar eva e o frumusete.
manga- ce smecheras e aidan in hanorac. giiii

greiere, santorini- sa va traiasca crestinii. Noi o lasam cu botezul pentru la primavara, ca ne este nasul plecat din tara, si se intoarce abia in ianuarie...cand e prea frig, asa ca...asteptam soarele. apropos, ne gandeam in ziua de Florii, aveti idee se fac botezuri atunci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

si Aidan a naparlit pe jumate de cap...asa dintr-o data...mai are un perisor foarte fin pe crestet si tot parul dinainte pe restul capului. arata ca un mosnegut cu chelie.

ha ha ha...David in fata nu are decat foarte putin, puful acela care va creste iar pletele de spate au inceput sa-i fuga...si are efectiv straturi ca in gradina de zarzavat...1 cm cu par unul fara ...e criminal ....si cel mai iubeste mami pe el
Pupam pe Aidan si pe mami curajoasa ce sta cu barbatelul ei acasa singurica

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

raluca_u - sa va traiasca crestinul! sanatate multa la pitic si tie curaj am vazut pozicile,. Ce familie frumoasa sunteti iar stefan mi s epare un lungan, asa este?

nela- am incercat s avad si eu pozele de Ana, dar nu am reusit. este a doua oara cand mi se intampla

daciana- am vazut si poze de galusca. ce brunetel focos ai tu acolo! si noi ne laudam cu asa podoaba capilara

ce de sarbatoriti astazi: MATEI ALEXANDRU de THEA22 , RIANNA ANDREEA de MAGDALA , ALEXANDRU de RALU0308, ANDREI de BIANCAM sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

nela- am incercat s avad si eu pozele de Ana, dar nu am reusit. este a doua oara cand mi se intampla

Servus!

Gata Miha, am rezolvat problema. incearca acum, ar trebui sa mearga. Esti la capitolul vizionat pozici la greu, din cate vad.

Eu is cu Ana pe mine, ne jucam... ca are ochii ca margica...rotunzi si tare vioi, nu prea a vrut azi somnic.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mai pune pozici cu famila ta frumoasa si dragita si cretulie, ca nu v-am mai vazut de mult.

Mergi la inceput

asa si mai vroiam sa zic ceva: nici eu nu sunt pentru lamaie pentru sughit. e prea acida pentru stomacelul lor. la noi trece de la sine, dupa cateva minute.

nici ceiut nu i-am dat pana acum, de fapt in afara de lapticul de la mine si vigantol, nu i-am dat absolut nimic.

maine mergem la vaccin offff, ce mi-e teama de aceste vaccinuri.

cristina- ce face emma? ai mai fost la un medic????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Eu is cu Ana pe mine, ne jucam... ca are ochii ca margica...rotunzi si tare vioi, nu prea a vrut azi somnic.

...si zice lumea ca va vrea din ce in ce mai putin somnic cu cat creste .....

Sa vezi atunci Nela ce atlete ne facem alergand dupa piticoti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

asa si mai vroiam sa zic ceva: nici eu nu sunt pentru lamaie pentru sughit. e prea acida pentru stomacelul lor. la noi trece de la sine, dupa cateva minute.

nici ceiut nu i-am dat pana acum, de fapt in afara de lapticul de la mine si vigantol, nu i-am dat absolut nimic.

ce ma bucur sa te vad Miha , bifez si eu ce ai spus...doar ca eu i-am dat Infacol....
Dar sughitul trece de la sine sinu-i supara pe pici.....daca dureaza prea mult eu il pun la san si dupa prima gurita de lapte ii trece ....si unde mai pui ca uneori isi da seama ce bun e si mai sta sa mai pape si el asa o gustare pe fuga chiar daca nu e ora mesei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

...si zice lumea ca va vrea din ce in ce mai putin somnic cu cat creste .....

Sa vezi atunci Nela ce atlete ne facem alergand dupa piticoti

Da da, bat ne facem!

Si eu am si alergat-o de dimineata prin complex si nimic, nimic. Ieri am avut zi de somn toata ziua, poate de aia e azi asa in forma, se compenseaza cu ieri!
Apai ce sa mai zic? Las' sa se agite, decat noaptea...
Ce face Davidelu?
Ca Ana e cu mana in gura pana la cot acuma de-mi vine sa i-o leg. Curios ca numai cu stanga are program!

Ana,

Mergi la inceput

Miha, tinem pumnii pentru vaccinare!
Si mie mi-e o teama de nu mai pot si inca nu am facut programarea dar vineri sau luni as vrea sa merem sa le facem!
Nici nu stiu la ce sa ma uit, ca sa urmaresc, ce reactii adverse pot aparea... o sa ma indrume doctorul oricum si ma mai uit si eu pe net zilele astea!

Ana,

Mergi la inceput