Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
greiere bine ai venit la noi, hai mai zi-ne ce si cum despre tine
ca sa ne cunoastem mai bine
ralu ma rog la Doamne Doamne sa se faca bine puiu mic si voinic si sa ii treaca cu antibiotic.
Salopetica dinaceea cum avea la botez, ca un plouversa am vazut si eu eici si am sa0i cumoar lu' putza asta mic ca tare mult mi-au placut. I-ai mai pus si altceva pe sub ea ? ca totusi mie imi place sa aibe bumbacel pe piele.....
Tu arati foarteeee bine, tati e mandru ca un cocos cu ambii copilasi superbi in brate....si nu am putut sa vad decat cateva poze ca nu "ma tine" netul.....dar imi iau revansa din 18 cand am sa stau sa casc gura la toate pozele 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
miha74 spune:
nela- vazut margelute de Ana.
chiar ca ii are pe ochisori, si e asa o finuta, s epregateste de modeling
. mami si ce loc de promenada aveti voi acolo...super. eu pe trotuar trebuie sa feresc sa nu zgarii masinile cu atasul lui Matei de la carut![]()
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Aseara a fost tare rau. Daca la inceput bubitele Emmei erau abia vizibile, spre seara s-au accentuat si devenisera rosii si muuulte, pe tot corpul. Si cred ca o dureau sau mancau, ca mi-a plans saracuta cateva ore continuu. Si nici nu ma lasa sa o ating, numai daca puneam un deget pe ea o apuca urlatul si mai tare. Cu greu a adormit, cred ca de la atita plans. Dimineata, insa, toate bubitele disparusera, are pielea curata si frumoasa!!!
Astazi ar trebui sa ii fac vaccinul de 2 luni, dar probabil o mai aman. Nici nu mai are rost sa o duc la doctor, ca nu mai are nimic fetita, e veselea si rade cu gura pana la urechi. Sigur a fost roseola, am citit ca de multe ori trece neobservata pentru ca bubitele pot tine doar cateva ore, cum am patit noi!
Raluca, imi pare asa de rau ca baietelul inca nu este bine! Doamne, cat trebuie sa il doara. Sotul meu a avut otita acum cateva luni si atita s-a jelit, si s-a plans de durere, imi dau seama ce o fi in sufletelul unui bebe asa de mic! Am vazut pozele de la botez! Absolut superbe!!!! Ati avut fotograf profesionist, nu? Se vede ca v-ati distrat tare bine. Si ce tort frumos, si Adina ce rochita frumoasa avea, si tu aratai asa de bine! Si ati avut si ursitoare!!! O minunatie de botez!
Mai fetelor, ieri ati vorbit numai de mancare!!! Noroc ca nu imi plac fructele de mare, ca altfel muram aici in fata monitorului de pofta!
Dana, se vede ca te simti mai bine, daca ai chef de gatit! Ai mai pus poze cu Ana? Tare mult as vrea sa o mai vad!
Claucia, m-ai omorat cu tortul ala cu mere caramelizate!!!! Unde o sa aveti botezul, ca v-as face o vizita, asa, mai pe la desert!![]()
Miha, ce rau imi pare ca a venit vremea urata si nu am mai apucat sa ne vedem!!! Cu Matei te inteleg, ca si eu am unul acasa!
Aseara a avut draci ca nu l-am lasat la desene si cand nu eram atenta a luat crema de ghete si a desenat cu ea pe parchetul din sufragerie!!!!
Zau ca nu stiu ce sa ii mai fac, numai prostii face!!!!!!
Anamaria, La multi ani!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Nela, cand ii faci vaccinul, trebuie sa ai grija sa fie perfect sanatoasa, fara muci, tuse, etc!!!! SI dupa aia, e posibil sa aiba un pic de febra! Alte reactii adverse nu cred sa fie! SI Ana chiar ca are ochisorii ca doua margelute!! Este deosebit de scumpa!
Gegea, am vazut si pozele tale!!!! AI doi blonduti superbi, si care seamana tare bine!!! Tare mandra trebuie sa fii de copilasii tai!
Delia, nu esti singura cu fetita cheliuta! SI a mea e la fel, si tare ma oftic!!! Vreau si eu clamute in par ca fetita Clauciei!!!! (bine, eu vreau si pentru mine par ca al tau sau al Clauciei, dar daca nu e, nu e, ce sa fac!!!!
)
)
POZE
miha74 spune:
luto- asa mi-ar place sa intru si eu mai des sa va scriu, ca de citit mi se mai intampla sa va citesc seara, dar sunt asa de sfarsita, ca nu ma pot apuca sa va scriu.
am putine dimineti linsitite. acum Iris doarme de la 9 si un sfert (ptiu, ptiu sa nu fie de deochi
) iar Matei se distreaza cu un mar.
vazut si poze de iepuras david, si ce sa zic, asa parinti asa baiat! si ce ochi aveti toti
! cum stai cu telenovela suzeta? m-ai amuzat cu povestirile tale.
si gata cu dezmatul, ca acusi se face ora pranzului si trebuie sa le pun ceva pe masa.
va pupicesc si va doresc o zi mirobolanta.
cristina_ana spune:
Luhtien, bine ai revenit!!! Am vazut ca ai pus poze pe blog, ai un baietel tare dragut! O sa imi fac timp azi sa citesc si comentariile, asa , pe indelete!!!
Lucia, de unde ai luat paste cu patru feluri de branza????!!! Vai ce pofta mi-ai facut!!! S-or gasi si la noi???? EU numai paste mananc in ultimul timp, dar din alea integrale, ca ingrasa mai putin!
Raluk, tu ce mai faci? Ai fost la doctor? M-am tot gandit la tine, sper ca esti mai bine si s-a rezolvat problema cu epiziotomia!!!
Monikus, de tine nici nu mai stiu ce sa mai zic!!!! Mi se rupe sufletul cand ma gandesc cat te-ai chinuit in timpul sarcinii si cat ai de tras si acum!!
Si la mine functiona foarte bine plimbatul cu masina, adormea Andrei instant, dar daca la tine nu merge, nu stiu ce sa mai zic! Bine ca macar o ai pe mama si soacra sa te mai ajute!
Andre, de-abia astept sa iti facem galerie la nastere!!! Stii ce vreau eu mult? Sa vad poze cu tine, sunt tare curioasa daca esti asa cum mi te imaginez (adica super)!!! Poate o sa trimiti macar una pe mail-ul comun, sa te cunoastem si noi!!!!
)
POZE
mkunigunda spune:
Buna dimineata dragelor si bine v-am regasit, ca tare dor mi-a fost sa mai povestim
!
Dau si eu o
la toate mamicile de pe forum, ca sa incepem povestile in atmosfera de comitet.
Asadar raportez una bucata copil sanatos care a inceput de vreo doua saptamani colicii si nu am suficiente brate pentru a-i alina durerea.
Incerc sa nu-i dau medicamente, suntem pe Bonnisan, oricum am observat ca o tura de colici tine cam o ora, cu medicament sau fara...asa ca prefer a doua varianta.
Papam laptic de la san, pana alaltaieri mancam la 3-4 ore, insa de ieri mancam din 2 in 2. Dupa ce mananca cade lat de somn, cred ca este un puseu de crestere, asa-i? Interesant e ca nu suge tot laptele din san, de aici ma tot intreb daca e pur si simplu lenes sau de ce mananca asa de des?
Voi noaptea dati laptic la cerere? Mie pediatrul mi-a zis ca as putea incerca sa-i fac program, insa am citit pe net ca s-ar putea sa refuze sanul si sa se intarce singur daca nu mai primeste...voi ce parere aveti? La 5 saptamani ar trebui sa doarma noaptea 6 ore legat. Pana acum am incercat o data sa-i dau ceai in loc de san, insa peste o ora imi urla de foame si n-am avut incotro, a trebuit sa-i dau lapte...
Si Victor al meu a fost tare agitat ieri si alaltaieri toata ziua mi-a plans, am incercat sa fac o supa , pe care am reusit sa o termin in 5 ore
. Nu il calma nimic decat sanul cu care statea in guritza pe post de suzi.
Ma gandeam sa-mi cumpar un wrap ca sa pot sa-mi fac treaba prin casa, fetele care si-au luat, Dana si Raluca parca, cum va descurcati cu el? Functioneaza?
Postez asta si revin, ca in 10 min se trezeste..
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
kawaichan spune:
Buna fetele dragi,
In sfarsit am reusit sa citesc tot,incerc sa scriu si eu cate ceva pana nu se trezeste puiul.
Noi am fost plecati toata ziua samabata intr-o mini excursie si dupa aceea nu mi-am mai revenit cu oboseala nu stiu de ce,pur si simplu ma simt epuizata fizic desi programul nostru a fost aproximativ acelasi.am avut-o pe soacra-mea in vizita pt 3 zile si a mai stat ea cu el cat am rezolvat ceva treburi prin oras ieri,in rest cam la fel,nu prea a reusit sa-l linisteasca atunci cand era agitat,tot mami era mai buna![]()
legat de linistit-la noi merge cu tinutul in brate la verticala,imi adoarme cu capul pe umar.cand are crize de colici(sau ce-or fi ca plange inconsolabil serile cu niste tipete de te apuca groaza) il plimb mult,ii vorbesc intr-una cu o voce cat se poate
de linistita si ieri am incercat-o si pe asta:m-am dezbracat pana la piele si pe el la fel,descheiat la body si luat in brate asa si defilat prin casa,cu capsorul lipit de pieptul meu.Numai asa l-am linistit...mi-a suspinat inca vreo doua ore insa dupa dragul de el:(((
Geani ce scumpa ai fost tu cu explicatia,mi-esti tare draga sa stii
L-am vazut pe Filip si m-am topit,de fapt pe amandoi cand ii vad asa de blonzi si zulufati si cu ochi albastri imi vine sa-i mananc de scumpi ce sunt

Super salopetica lui Filip cu omul de zapada![]()
Angelli imi pare rau ca va e greu,insista cat poti cu suzi poate o va primi pana la urma...totusi nici asa n-o sa vrea s amolfaie la ea tot timpul,au si ei nevoi si nevoi.Cu wrapul nu mai stiu cum era,il accepta? La noi a fost tare greu pt ca se incalzea,la fel ca fetita Deliei insa am incercat cu dezbracat in body cu maneca scurta sau dezbracat si mami la piele![]()
Cu lasatul sa planga eu nu sunt pentru
Diana ti-am vazut pozele si filmuletele cu Nicholas,e un scump si jumatate
si aveai dreptate ca seamana cu Josh,au aceeasi mimica,ce interesant.E prima data cand va vad pe toti patru,mi-a placut mult de voi
Felicitari pentru botez!
Vazut poze cu Bruce,Dragos si Erik si Alessia Zeina,Isa Deea, si Sophie Amelie
Monique02 multumim pt aprecieri
M-am delectat si eu cu pozele voastre,ce dulceti ai acolo si ce hainute mumoase are cea mica!
Alex multam pt urarile de 2 luni,dam un suc si-o prajitura Alessiei
Luto,cu placere
Si noi avem un arsenal intreg de suzete care mai de care dar una singura era din latex si de silicon nici nu voia sa auda,asa ca-i dam bataie cu ea(tot Nuk e si a noastra).
Delia super Ptit Coulou,mare inventie !
Monikus te rog nu-i mai da lamaie lui bebe,e acida si poti sa-i faci rau la stomacel.Sper ca nu te superi ca ti-am zis

Adi pup la voi,cred ca tare greu iti e cu amandoi
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
cristina_ana spune:
Manga, imi pare rau ca te-ai chinuit asa cu Aidan cel frumusel!!! Sigur e puseu de crestere!!!! Sunt curioasa, acum, daca i-a cazut parul, o sa ii creasca cret, asa cum iti doresti tu?
Cu aia de la compania aeriana, ce sa mai zic, nu ma asteptam ca si la voi sa fie asa!!!
Diamar, tare greu cred ca ti-a fost cu puii bolnaviori si in spital!!! Multa sanatate le doresc!!!
Mary, am vazut si pozele tale!!! Ce mult se iubesc fratiorii!!! SI la mine e la fel de frumos, tot asa se pupa si ei, imi creste sufletul cand ii vad!!!
Alex, ma bucur ca frumusica ta e sanatoasa!!! Cu lapticul nu stiu ce sa zic, sper sa nu mai ai probleme!!!
)
POZE
cristina_ana spune:
Eu tocmai am descoperit ca ieri am uitat sa-mi iau anticonceptionalele!!!! Acuma ce fac?!?!!!
Sper sa nu am vreo surpriza neplacuta!!!
)
POZE