Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mkunigunda spune:
Si ca sa revin la faza cu medicamentele, mie pediatrul mi-a prescris sa-i dau Vigantol, Calciu si vitamina C, voua vi s-a spus la fel?
Nu inteleg de ce trebuie sa-i dau daca el a luat f bine in greutate ( la o luna avea 4600 gr), nu imi place deloc sa-l indop de pe acum cu medicamente...
Si va trebui sa ma documentez si de vaccinuri, peste 2 sapt trebuie sa ne intepam si noi..offf. Am inteles ca este o gama de vaccinuri care nu au efecte secundare (febra sau semne de raceala), care sunt de cumparat de la farmacie, as prefera din astea. Voi ati auzit de ele?
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Fetelor, mai am inca o dilema pentru cele care alapteaza: voi mancati fructe crude?
Vreau sa zic ca mi-e o pofta de kiwi si de portocale, dar mi-e frica sa nu cumva copilul sa se chitatie ca sunt cam acide...In afara de alimentele cu boabe va mai feriti si de altele?
Acum ca au inceput colicii nici nu pot sa-mi dau seama daca il doare burtica de la ce mananc eu sau ca il doare pentru ca as trebuie...
Help
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
luhtien spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Eu tocmai am descoperit ca ieri am uitat sa-mi iau anticonceptionalele!!!! Acuma ce fac?!?!!! Sper sa nu am vreo surpriza neplacuta!!!![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
??? pai deja iei? tu nu alaptezi??? mie doctorul mi-a spus ca de-abia dpa primul ciclu sa iau.
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
Andrecluj spune:
Buna dimineata fete si baieti dragiAndre, de-abia astept sa iti facem galerie la nastere!!! Stii ce vreau eu mult? Sa vad poze cu tine, sunt tare curioasa daca esti asa cum mi te imaginez (adica super)!!! Poate o sa trimiti macar una pe mail-ul comun, sa te cunoastem si noi!!!!
[/quote]Astepti? Mie mi-e frica. Nu stiu daca ma crezi pe cuvant, am doar cateva poze (am fotografiat poze vechi), pentru ca tot ce aveam poze am lasat in Italica, laptop, cd-uri tot (am venit pt 4 zile de Pasti). Apoi, nu am anuntat la serviciu ca devin mamica si nici nu am de gand sa spun pana nu semnez un nou contract, in februarie, asa ca mi-e cam teama sa nu ma recunoasca cineva. Dar cand voi fi mamica si semnez contractul, promit multe poze.
Mangulico Pupam mamica frumoasa de Aidan frumos. Adica ti-e greu fara Sergiu dupa 2 zile? Hm. Ia imagineaza-ti 8 luni. Groaznic. Dar au trecut. 
36+
Chiara Ada
kawaichan spune:
Cristina bine c-a trecut roseola,multa sanatate Emmei !
Raluca_u multa sanatate puiutului,imi pare rau s-aud ca-l doare inca:((
Diamar bine ati venit acasa,sper ca sunteti mai bine acum!
Suzeta noastra tot Nuk de latex este si biberoanele la fel(latex) care imita forma anatomica a sanului,speciale pt nou nascuti.
Dana,Monikus tinem pumnii sa treaca perioada asta grea
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mkunigunda Fetelor, mai am inca o dilema pentru cele care alapteaza: voi mancati fructe crude? Vreau sa zic ca mi-e o pofta de kiwi si de portocale, dar mi-e frica sa nu cumva copilul sa se chitatie ca sunt cam acide...In afara de alimentele cu boabe va mai feriti si de altele? Acum ca au inceput colicii nici nu pot sa-mi dau seama daca il doare burtica de la ce mananc eu sau ca il doare pentru ca as trebuie... Help |
servus draga mea

eu pap orice. Am facut 2 gafe si nu le mai repet, poti incerca si vei vedea rezultatele
Am mancat varza si am baut un fresh cu portocale, mere si kiwi...ia a doua zi copilul a facut caca mult, moale, cu tipete, apos....
Le-am taiat de pe lista si mananc doar banane acum din categoria fructe si pepene galben.
Fasole inca nu am incercat dar tare imi e pofta.
In rest beau si cafea decaf, apa multaaaa, ciorbite, fripturici, cartofi prajiti, paste cu sosuri, cartofi copti cu ton, peste mult facut la cuptor....
Oricum daca e sa pateasca ceva puiul de la ce mananci ii va trece foarte repede...in cateva ore.
Succes si pofta buna
PS - am uitat sa spun de ciocolata, inghetata, bombonele
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luhtien
??? pai deja iei? tu nu alaptezi??? mie doctorul mi-a spus ca de-abia dpa primul ciclu sa iau. ==================== Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra http://bisisica.blogspot.com/ Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag! ![]() |
Luhtien si eu iau; sunt unele care se pot administra in timpul alaptarii. Noi nu ne impacam cu prezervativul si am sa iau pana la vara...apoi lucram la micuta si delicata Sarah.
Cristina poti sa o iei daca esti in intervalul de 12 ore, daca nu, arunc-o si ia la rand ce urmeaza

cristina_ana spune:
Mkunigunda, eu zic sa eviti portocalele si kiwi. Eu nu mananc fructe deloc si nici legume crude sau din cele care baloneaza (fasole, varza, brocoli, conopida). Adica mai nimic din categoria legume care imi placeau mult. In rest dulciuri, ciocolata, paste, si ce mai zicea si Lucia, la greu!!!!
Luhtien, si mie mi-a zis doctorita sa nu iau anticonceptionale, ca daca alaptez nu raman gravi, dar eu nu o cred, asa ca iau!![]()
Andre, te inteleg cu pozele! Pai atunci asteptam cu nerabdare pana in februrie ca sa te vedem!
Mihaela, o sa incerc si eu sa o pun pe Emma cu pielea goala pe a mea. Sunt sigura ca e o metoda buna de linistit copilul, poate o incearca si Monikus! Pentru oboseala, poate ar fi bine sa incepi sa iei niste vitamine, daca nu o faci deja
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
lutoniana spune:
cristina eu le cumpar si sunt proaspete: adica sunt intr-o caserola, iar coca e moale.
Am vazut la acelasi raion si paste proaspete, ca si cum ai fate taietei in casa.....dar nu am luat niciodata.
Sunt foarte bune si se gasesc zeci de variante.Astea cu branza sunt preferatele mele si adi mananca umplute cu bacon si usturoi ![]()
lutoniana spune:
fetelor si eu ma gandesc la Raluk sper sa fie bine si sa se descurce cu Alex....
Asteptam vesti 

Sper sa nu am vreo surpriza neplacuta!!!