Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, eu nu cred ca la noi se gasesc paste din alea proaspete! O sa ma uit, totusi, ca prea mi-ai facut pofta! Si tortelini eu iau numai de la Barilla, dar au doar un singur fel de branza, eu acum vreau cu patru!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

In legatura cu Raluk, va spun sincer ca mie nu mi s-a parut deloc in regula ce povestea ea cu epiziotomia. Nu e normal sa doara asa mult timp. Sper ca a fost la medic!!!!
EU din cauza epiziotomiei asteia nenorocite nu am mai vrut sa nasc natural. Ca nu mai am incredee in medici ca stiu sa coasa ca lumea!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia, eu nu cred ca la noi se gasesc paste din alea proaspete! O sa ma uit, totusi, ca prea mi-ai facut pofta! Si tortelini eu iau numai de la Barilla, dar au doar un singur fel de branza, eu acum vreau cu patru!

POZE

pai daca nu gasesti, ia-le pe alea ca sunt foarte bune si mai razi peste alte branzeturi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Si ca sa revin la faza cu medicamentele, mie pediatrul mi-a prescris sa-i dau Vigantol, Calciu si vitamina C, voua vi s-a spus la fel?

si noua ne-a prescris calciu gluconic. ar trebui sa ii dau cate jumatate de fiola timp de 10 zile dupa ce face 2 luni. cica pregatire pentru vaccinare.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Citat:

In legatura cu Raluk, va spun sincer ca mie nu mi s-a parut deloc in regula ce povestea ea cu epiziotomia. Nu e normal sa doara asa mult timp. Sper ca a fost la medic!!!!
EU din cauza epiziotomiei asteia nenorocite nu am mai vrut sa nasc natural. Ca nu mai am incredee in medici ca stiu sa coasa ca lumea!

POZE

intreb si eu ca mufa in sat :
epiziotomia inseamna ca te taie inainte sa iasa bebelusul, nuuuu ?
Ca pe mine m-a cusut dupa nastere; adica inteleg ca m-au lasat NATURAL SI NORMAL ....si apoi au vazut ce si cum.....
Nici pe mine nu m-a durut asa rau....suportabil si doar cateva zile.
Nu mi-au atarnat fire si alt grozavii ce am citit pe aici (e drept ca am avut care se absorb)....
Poate ai dreptate Cristina...hmmm....

Mergi la inceput

Lucia, pai pe tine probabil te-au lasat sa te rupi natural si pe urma au reparat stricaciunile! Stiu ca asa se procedeaza la voi. La noi te taie preventiv si pe urma cos si ei cum se pricep! Cum ti-e norocul!

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Lucia, pai pe tine probabil te-au lasat sa te rupi natural si pe urma au reparat stricaciunile! Stiu ca asa se procedeaza la voi. La noi te taie preventiv si pe urma cos si ei cum se pricep! Cum ti-e norocul!

POZE

da, da, asa inteleg si eu ca sta treaba dar nelamurirea mea este daca durerea difera de la o varianta la alta sau ar trebui sa fie cam aceeasi mancare de peste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Daca nu gasesti paste, ce are daca faci sos cu 4 feluri de branza? Te invata fata. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca durerea tine mai mult de felul in care te-au cusut. Acuma depinde si de cat de mare a fost ruptura, ca unele se rup doar 1 cm, altele deloc, altele cativa cm, ca la mine! Am avut taietura si implicit cusatura pana la . Muream de durere cand mergeam la buda. A fost un cosmar! SI pe urma a trebuit sa fac o operatie sa refaca totul, ca am ramas cu ruptura de perineu. Deci nu cususe cum trebuie, deduc eu!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:

Nela, cand ii faci vaccinul, trebuie sa ai grija sa fie perfect sanatoasa, fara muci, tuse, etc!!!! SI dupa aia, e posibil sa aiba un pic de febra! Alte reactii adverse nu cred sa fie!

Merci Cristina.
Pai sper sa se uite si doctorul bine la ea inainte de a-i face vaccinul, ca eu cu mucisorii nu stiu daca sunt de la raceala sau pur si simplu mai fornaie ea de la lapte dat pe nas, una alta. Nu pare sa fie racita.
Ma bucur ca fetita ta e mai bine, ca am uitat sa iti zic.
Ce figura e baietelul, poznas rau cu crema de ghete!!! Cate la mai trec prin cap si alor mici...
Cu pastiluta uitata, daca grija este o eventuala sarcina nedorita acum, exista "pilula de a doua zi dimineata", care se ia, in situatii exceptionale, ca asta, parca in 24 de ore - nu mai stiu sigur numarul de ore, dar scrie pe prospect - de la "comiterea" faptului(si daca au trecut mai mult de 12 de la act). Daca nu exista pericolul de sarcina, atunci protejare suplimentara pe urmatoarele 7 zile (daca s-a sarit o pastiluta).

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput