*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

baaaiiii.....nici eu nu m-am prins!! ce poze? de cand? si pe ce adresa?

sunt varza zilele astea!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia Bebecris felicitari pt plimbareti!

ANDREI

Miki01 sa-ti traiasca nazdravanul! o pt curajul si optimismul tau!

Ralukutza nicio veste?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami Luca a parasit clubul petrecaretilor de noapte?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cami iti sta super bine cu noa tunsoare, nu stiu de ce mai vrei sa-ti tunzi parul. Si oricum fiind deja asa scurt, cred ca singura optiune cool ar fi sa te tunzi in stilul Victoria Beckam de afost preluat de atat de multe vedete. Lung doar intr-o parte si restul scurt...sau scurt la spate si in fata colturile lungi
Malinas asa cum zice si Andy cred ca este alergie la proteina laptelui de vaca. Sper sa fie de-ajuns crema care v-a dat-o dr si lipsa iaurtului si a branzicii. Scuze, dar nu mai stiu, de baut bea lapte praf, adica formula? Eu l-am testat pe fi-miu ieri cu o lingurita de branza de vaci si vad ca nu are nicio reactie urata. De ceva timp nu a mai avut de loc bubite, cred ca i-a trecut, dr ne zisese ca dureaza maxim 2 ani.
Miki tin pumnii sa se gaseasca un tratament pt sot si sa aveti cat de curand al doilea copilas

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine

Mergi la inceput

Bertha iubita, n-ai mai intrat, e totul bine?

RAPHAEL IUBITEL
French cuisine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Da, este foarte. Ma lasa de multe ori fara comentariu. Pai este bine sa ma conformez dupa ea?? ZSau sa pun punctul pe "i"?

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Monicus: E o scumpa Ana voastra! Si foarte temerara.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Monicus eu cred ca trebuie sa te adaptezi tu dupa Ana. Adica, din moment ce isi stapaneste bine miscarile, de ce sa nu zburde cum vrea, sa mearga cat de repede vrea sau sa urce scarile rapid? Eu una asa cred. Aproape de copil mereu sa stii ca nu apar situatii periculoase si in rest......deplasare in voie

RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multuuumiiim fetele , multumim frumos de aprecieri , ne bucuram ca va plac "grasutii cu par zburlit " , eheeei ce ma bucur ca pot spune si eu ca-i grasunica Sofi ! Babyzapi ,Cherie ,Amalia ,Oceanborn , Darling , Andy (tre sa aiba 9 kg , o cantarim exact de ziua ei si-ti zic),Monicus (progres dupa progres , tare hotarata Ana ),Cameliam (frumoasa povestea nasterii si usoara , freza faina ), Aleinad (scufita rosie ),Anca.. sper sa nu fi sarit vre-un mesaj ca am citit cam razlet
Despre tort tre sa marturisesc ca a fost destul de simplu si rapid de facut ..fiind primul am ales ceva usor .Adica, Cherieactiv , am luat blaturile gata facute din comert (de la Plus sunt cate 4 in set )le-am insiropat acasa cu apa ,zahar/vanile/esenta rom/vanilie putin ..pt. crema de asemenea 2 plicuri dr.oetker crema de ciocolata si 2 crema de vanilie si frisca , am pus lapte ,zahar si vanile , le-am mixat si gata cremele iar intre cele 2 creme am pus felii de banana ...na gata tortul si a fost si gustos , deci nu am copt (inca!!) blaturi Anca ..de aia mi-au iesit

LA MULTI ANI Andrei de Miki01 , tinem pumnii sa vina si un fratior/surioara si sa rezolvati problema

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sunt momente cand este un pic obositoare. Intr-adevar eu sunt mereu in spatele ei. Si imi place sa o vad activa, dar cred ca este prea activa. Este o printesa ff activa.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Monicus eu cred ca trebuie sa te adaptezi tu dupa Ana. Adica, din moment ce isi stapaneste bine miscarile, de ce sa nu zburde cum vrea, sa mearga cat de repede vrea sau sa urce scarile rapid? Eu una asa cred. Aproape de copil mereu sa stii ca nu apar situatii periculoase si in rest......deplasare in voie

RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput