*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
Malinas: Ce spui tu acolo (dermatita si vomitat) suna a alergie la proteina laptelui de vaca. La Ioana, fetita Berthei, asa se manifesta alergia, cu vomitat si eruptie. Si Rapha si Andrei au avut dermatita de la asta. Si pana nu am scos lactatele total nu a trecut nenorocita aia de dermatita (bine, Andrei mai are ca are alergii multiple, dar e muuult mai bine de cand e fara lactate). Cu refluxul cum mai stati? Ca alergiile, dermatita si refluxul merg mana in mana. Un test de alergie v-ar ajuta sa lamuriti problema.

cu refluxul stam bine.De cand am renuntat la iaurt si la fier nu mai are probleme.Eu nu cred ca este alergie, cred ca are mai degraba o sensibilitate.Daca era alergie ar fi avut probleme si la laptele praf, dar pe asta vad ca-l tolereaza bine.Si branza de vaci e ok in budinci.Negatita nu i-am dat de mult si oricum nu prea ii dau fiindca e si constipacios.Vedem cum e cu crema asta si peste o luna il mai testez la iaurt.Daca situatia nu se imbunatateste mergem sa facem analize, dar sper sa nu fie cazul.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput